Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már alszik a fekete. még a tápját kell kivennem.
Azzal sem volt jó? Akkor a videókártya esetleg, de hát csak cserélgetéssel lehetne kiszűrni a hiba okát. Biztonság kedvéért mozgasd meg azért a videókártyát is.
Tápegység mekkora? Húzz le mindent és úgy indítsd el hogy csak a monitor legyen csatlakoztatva.
nemnem...ki probáltuk másik monitorral....
A monitor nem döglött meg esetleg?
Nem csippan....jó a kábel is mert amikor nincs rádugva ki is irja a monitor hogy nix jel.....
Szia Gyerek Mizu?
Nem csipog semmit a gép bekapcsoláskor? A monitor kábel biztosan jó? A petró elmegy a monitorhoz?
Szia!
Nem motorozol vagy már eltetted a motort télire?
aztat a tököm se tudja......nem értem én ezt az egészet.....a Sasa hozott egy P4-es alaplapot.....Kaptam egy procit amire ma is azt mondta a srác hogy jó....erre megesküdik mert az ő gépébe volt . Minden megy....mindent elindit csak a monitort nem kapcsolja be. A videó kari jó...de ki próbáltuk másikkal is és azzal sem Na akkor mi lehet a gáz?
Szevasztok Faterock (Pog és Csibe)!
ha toltál volna előtte 1 tüzesvizet, tuti nem!
Mi kell még hozzá hogy üzemképes legyen?
BANDITA! S.O.S ! ! !
Remélem is hogy jobb idők jönnek.
Játszanék én is...........de még nincs gépem
Most ráérek játszani a gépen is. A Sniper Elite-t nyomatom ezerrel, csak ne lenne olyan nehéz.
Akarom mondani enyhül.
Majd szombaton megyek legközelebb addig csak felenged az idő.
Hát jó idő van az tuti.....rámfagyot az apron szemetelő eső szerű trutyi....kereken 50perc amig haza értem(11km) Uj pálya csúcs
Most nem tudom mi esik, azt hiszem a vérnyomásom. Óvatosan kell közlekedni mert ez az idő kedvez a csonttöréseknek.
Itt előbb hó esett, majd ónos eső, most eső ! Gyalog postára menet elestem.
Csőváz neked is!

Ma kipróbáltam, hát mondhatom nem könnyű az élet két keréken. Úgy néztem ki mikor hazaértem mint egy hóember.
Csőváz emberek Kibaszott jó most motorozni.....
rendben, este vok. 8 előtt nem hiszem.
facebook vagy msn en elmesélem mit akarok