30 nap elég Jimmy!
Nekem a cégessel ebben az évben 2 is volt...70 és 73, szinte 1más után. most szhelyről jön a paper, először 2 hét múlva a futott tempó, aztán a bírság.
Ja...amúgy szia!
Uh.. az derék. Hétvégén voltam otthon... meghajtottam kicsit a gépet... bazki,, ez az autó nagyon megy. Kicsit vizes az út akkor 2ben szinte bármiyen fordulastról elrúgjamagát és 200méteres csíkot húzok:) nagyon baba
Sasa...meg van minden. Gyere vazze és rakjuk össze ezt a gépet.
Egész héten és még szombaton is túlórázni fogunk.....De ma ha jó neked akkor gyere hamar
Ram csak holnap lesz meg....szabira ment a kollégám.A vinyóról eltünt minden....160GB-bol csak 130at lát az asszony gépe......csak az a fura hogy az is üres.Pedig majdnem 50gb kép-zene-film-progi volt rajta.
Hoztam pénteken egy hűtőt,csak azt nem tudom hogy az jó-e hozzá?
Ma is lesz még egy....kb 2körül megyek érte.
Azért lenne jó ha itt lenne az a szar,legalább azt rátudnám tenni.
mit akarol tudni Drusza?
Nekem a cégessel ebben az évben 2 is volt...70 és 73, szinte 1más után. most szhelyről jön a paper, először 2 hét múlva a futott tempó, aztán a bírság.
Ja...amúgy szia!
Már tudom mit kérek karácsonyra...lézerdetektort
...76km/h 50km/ helyett . Most bízok benne,hogy kifutnak a 60 napból!
Egész héten és még szombaton is túlórázni fogunk.....De ma ha jó neked akkor gyere hamar
Talán már egyben van a masina?
További javulást kívánok.
Hoztam pénteken egy hűtőt,csak azt nem tudom hogy az jó-e hozzá?
Ma is lesz még egy....kb 2körül megyek érte.
Azért lenne jó ha itt lenne az a szar,legalább azt rátudnám tenni.
...azért a csizmát egyelőre az ajándékoknak tartsd fent
Az Etanol!
Valami ilyesmi formában
Szia Sanyi Ez nagyon jó hír hogy egyre jobban vagy. Gyógyulgass.....hamar itt a tavasz és hiányzik az égett gumiszag
ujra itt vagyog
és szerencsére egyre jobban
és KÖSZÖNÖK mindent kedves barátaim