Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Héé Zalaiak!:) Jövőre indulniakarok a Phoenix féle endurance versenyeken. Jönne valaki csapattársnak? 1óra/20kör a versenytáv hamindeigaz. Jóbuli lenne. Nos?
hi!
mit akarol tudni Drusza?
30 nap elég Jimmy!
Nekem a cégessel ebben az évben 2 is volt...70 és 73, szinte 1más után. most szhelyről jön a paper, először 2 hét múlva a futott tempó, aztán a bírság.
Ja...amúgy szia!
Hello nincs valakinek ismerőse aki esti tagozaton vagy gyors talpalón végzett vendéglátói szakot Pl felszolgáló pincér szakács stb
Uh.. az derék. Hétvégén voltam otthon... meghajtottam kicsit a gépet... bazki,, ez az autó nagyon megy. Kicsit vizes az út akkor 2ben szinte bármiyen fordulastról elrúgjamagát és 200méteres csíkot húzok:) nagyon baba
Cső!
Már tudom mit kérek karácsonyra...lézerdetektort
...76km/h 50km/ helyett . Most bízok benne,hogy kifutnak a 60 napból!
Sasa...meg van minden. Gyere vazze és rakjuk össze ezt a gépet.
Egész héten és még szombaton is túlórázni fogunk.....De ma ha jó neked akkor gyere hamar
Sanyííí! Farkad áll? Ha igen akkor nincsgond! Helyrejössz, és ééghet a gumi! Jobbulást Harcos!
áááh, ez még nyári kép
Üdv!

Talán már egyben van a masina?
Szia!

További javulást kívánok.
Hali! Nemhiszem... gyanúsabb h olajnáélkül ment. Az etanol épphogy meggátolná. Mindenesetre az átalakítóelektronikát lenyúlom
Szeva Sanya!
bár nem így
Éééén is!
Szezont akarok!
ha megvan minden, elviszem és összerakjuk. a vinyót is lehet látni fogja, nincs kizárva
Ram csak holnap lesz meg....szabira ment a kollégám.A vinyóról eltünt minden....160GB-bol csak 130at lát az asszony gépe......csak az a fura hogy az is üres.Pedig majdnem 50gb kép-zene-film-progi volt rajta.
Hoztam pénteken egy hűtőt,csak azt nem tudom hogy az jó-e hozzá?
Ma is lesz még egy....kb 2körül megyek érte.
Azért lenne jó ha itt lenne az a szar,legalább azt rátudnám tenni.
ha van ram (még ha csak kölcsönbe is) szólj, aztán összepakoljuk vinyó miatt ne aggódj, megmarad minden

...azért a csizmát egyelőre az ajándékoknak tartsd fent
sziasztok...

Az Etanol!
Szeva! Gyógyulgass csak! Jah, meg amit ígértél, szilveszterkor gumifüstölés!

Valami ilyesmi formában
Szia ez nagyon jó hír csak így tovább jövö hétvégén meglátogatunk ,

Szia Sanyi Ez nagyon jó hír hogy egyre jobban vagy. Gyógyulgass.....hamar itt a tavasz és hiányzik az égett gumiszag
sziasztok
ujra itt vagyog
és szerencsére egyre jobban
és KÖSZÖNÖK mindent kedves barátaim