Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv az uraknak Örömmel konstatálom ,hogy befejeztétek
ezaz
hát a mikor... két ünnep közt? akkor általában nyugi van munka terén mindenkinek. azt hogy hol... fingom sincs
Sasa....most már tényleg meg dumálhatunk egy idő pontot arra a forumos bulira...hol és mikor legyen?
ha az övé egyáltalán....de ki nem szarja le?
ki nem szarja le a videódat te faszkalap gyökér!? Nagy ívben szarom le veled együtt, nemhogy még megnézzem vagy értékeljem. Egy ilyen utolsó alpári vadbarmot emberszámba sem veszek mint te, azok után amit itt műveltél. Bejössz pofázni, meg izmozni, aztán csodálkozol ha terítékre kerülsz... na menj szépen ki az udvarra, ülj a szép motorodra (furcsa hogy egy ilyen elmeroggyantnak legalább igényes motorja van) és azon élvezkedj
És légyszi nem piszkáld itt a topicon Pogit,Jimmyt,Prayt és a többieket!Jó srácok ők.Fejezzük be és mindenki menjen a saját dolgára.
Hm....csak ennyi? ez minden?
azt hittem többet tudsz kihozni magadbol feka......látszik rajtad jól fejbe baszták az őseidet a törökök annó......
Én nem cseszegettem őt,csak annyit írtam,hogy nehezen adja el annyiért a gépet.De legyen egál és fejezzük be,oks?
Bandita....gyere msn-re légyszives. Kérdeznék valamit
Te feka....akármilyen vad voltam és vad vagyok....ki állok a barátaimért!
De ahogy látom te pöcs egyedül vagy...nincs barátod.
Ne itt legyen nagy a pofád,pattanj a talicskádra és gyere....meg baszkodom a pofádat és mehetsz a kurva anyádba
Figyelj te itt is nekem estél,elég kemény stílusban.Mikor ők szóltak,hogy nem itt és így kéne,akkor nekik is neki mentél.Mit vártál?
Én nem parancsolok senkinek.Van itt pár környékbéli motoros akikkel szoktunk beszélgetni,páran személyesen is ismerjük egymást.De tudod a legjámborabb ember is be tud kattani,ha szidják az anyját!Szerintem fejezzük be-ne offoljuk a topicot!
Csak azt tudnám kik azok akiket emleget...
most őszintén... te ezt élvezed, hogy idejársz arcoskodni?
Te bökős kaktusz igazán kibaszhatnád már anyádból a vezérszálat bele ne törjön a tüskéd
Fasza lenne...egy cső a karbira...egy a sofőrnek és goooooooo
Betühuszár...gyere! Már sok ilyen szukafattya mondta ezt....ők is azt hitték hogy emberszámba lehet őket venni,tévedtek!
Na és ha csorda ,akkor mi van? Nem feltünő neked hogy akkor is össze tart itt mindenki? Ki a faszom vagy te ? Egyszerű a válasz! senki....és az is kisbetüvel
Menj szépen és tologasd a piros lábost a havon,az a neked való
nem Metanol hanem Etanol! Az Metanol egyértékű alkohol, az durván marószer, szétmarná az üzemanyagvezetékeket, a tankot sőt az egész motort elrohasztaná. Az Etanol 2értékü, aztmár megislehet inni (Pálesz:D)
Alacsonyabb az égéshője, egy kicsit több kell belőle, de simán használható. Egyszer majdnem tisztán metanolt tankoltam a kapálógépbe, és nem akart elindulni, felöntöttem felesbe benzinnel, úgy tudtam elhasználni. mert volt egy kannával.
unalmas vagy kakszi
Te nebántsd! Ha veled kezdene el verekedni beledöglene
húzzál már a kúrva anyádba mert szájba baszkodlak te anyaszomorító faszkalap
Ki a faszom vagy te köcsög fasszopó