Akkor keress egy fotót a neten hűtővel együtt és azt linkeld be, hátha mégis jó lenne az ami nekem van. Csak majd elő kell guberálnom a padlásról.
A robogót elaltattam, kivettem az akksit, leengedtem az olajat és leponyváztam, hogy ne is jusson eszembe elővenni hirtelen ha az idő megenyhülne. Mostantól a simsonnal járok majd, a gumikat is felfújattam - 1 bar nyomás volt csak bennük.
És ez milyen igaz
"A Motoros nem Motorosnak, hanem embernek születik, késõbb alakul át Motorossá, ebben hasonlít a kakukkhoz, bár kakukkolni nem szokott... Az viszont biztos, hogy a Motoros az emberbõl fejlõdik ki, tehát Charles Darwin (1809 - 1882) elmélete alapján nyilvánvaló, hogy a Motoros az evolúció következõ, egyszersmind legfejlettebb lépcsõfoka."
tehát M24es normál menet.van nekem egy jó ismerősöm aki gyárban dolgozik és minden szart be tud szerezni.meg van itt1spéci kötőelem bolt.
amúgy a kollégát nem kérdezted még a vasútnál.ott is vannak ilyenek.
A robogót elaltattam, kivettem az akksit, leengedtem az olajat és leponyváztam, hogy ne is jusson eszembe elővenni hirtelen ha az idő megenyhülne. Mostantól a simsonnal járok majd, a gumikat is felfújattam - 1 bar nyomás volt csak bennük.