Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jááááááááj te kis pedofil
a sisak magányában is gyakorlod?
Megismertem egy szép leányt
Épp a kapujába hányt!
Elrontotta a kis gyomrát,
Segíthetek? Kérdeztem hát.

Hogyha fáj a kis gyomra
Van itt nálam cukorka
Lerohanni nem akarom
Eltitkolom hát a korom.

Pár alkalom, s összejöttünk
Mókázgattunk, jót nevettünk
Anyja, Apja kedves lélek
Bár az apjától még félek.

Megünnepeljük a szülinapját
Elküldjük otthonról az apját
Habot verek a nyelvére
Holnap hat lesz evégre.

Az alakja igen Sportos
Ő most már nem nagycsoportos
Teste izgat nem kevésbé
Alakja egy tíz évesé

Beleszerettem elsőre
Szeptemberbe megy elsőbe
A melle még kicsit lapos
De a telefonja WAP-os!

Megtanítom majd olvasni
Ölembe betűzök neki
Szülei rossz szemmel nézik
Hogy a lányuk minden nap vérzik

Kapcsolatunk oly morális
Egyelőrecsak orális
Remélem hogy egy év mulva
Összejöhet majd a huga!
Ilyen provokátorok sajna mindig lesznek, ez az internetes fórumok velejárója. A megoldás egyszerű: nem szabad etetni a trollokat, ha nem szólsz hozzá, szépen magában elfüstölög, és odébáll. Persze nehéz megállni a fórum minden tagjának hogy ne etesse a trollt, de ez csak a trollnak kedvez, mert minél jobban megy az ellene indított támadás, annáll jobban felhergeli magát és okádja szét a fasságaival a fórumot. Valószínűleg a pszichés hátterében olyan dolgok lehetnek, mint pl. nem volt gyerekszobája, egyszerűen impotens, a felesége egy csálécsöcsű zsírdisznó aki még terrorrban is tarja odahaza, a munkahelyén ő a főnök felszopófiúja, vagy egyéb magánéleti sikertelenség, illetve a másik lehetőség hogy egy egyszerű kretén. Állandó bizonyítási kényszere van (ami szintén visszavezethető ezekre a problémákra), az övé nagyobb, gyorsabb, ő jobban tudja, mindenki más egy szar, szemét, szar alak. Tevékenysége azonban el tud fajulni egészen odáig, hogy visszaél mások személyes adataival, telefonon kezdi el zaklatni aldozatait és hasonló. Azt akkor van csodálkozás, amikor...
nem alszik
Nyitva maradt a zárt osztály , és ideszabadult egy ápolt!
Hali!
Jesszus mi folyik ebben a topikban!
Munkamentes szép napot neked.
látom kitisztult a jövő aksi ügyben. én még esetleg annyit tennék hozzá hogy ha lakás melegen tartanád valamelyik zugban akkor meghálálná és kevesebbet kellene foglalkozni vele. én már láttam fenékig befagyott aksit.
Jövőre veszek egy normális töltőt hogy az autót is lehessen tölteni esetleg. Csak ne lennének olyan drágák.
Üdvözletem!

Arra hogy azt a tápegységet rátettem egy napra és úgy néz ki megfelelő lesz a téli karbantartásra, egyúttal köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Szép reggelt! Mire jutottál akku töltőileg?
Jó reggelt!

Mi folyik itt?
Még mindig fenn vannak azok a bizonyos hirdetések....
A nevem meg tanuld meg jól írni....
Én nem vagyok se haragtartó,se vitatkozó ember,gondolom páran ismernek,még ha nem is itt a fórumon.Üdv
Itt a számom,nem titok 0630/363-1305. Kupó Tibor vagyok (MANTGA)

bármikor elérhető vagyok (általában )
Aki többet tud a vitáról,megoszthatná ,mi történt,jó lenne a végére járni.Üdv
Na mi folyík itten emberek ?! ... Nehogy má kimaradjak valami jóféle mulaccságbul
Nem tom te hogy kerültél bele,szerintem ott mikor kérdeztem hogy ismered-e.Akkor nem beszéltetek most telón?
Lassan belekeveredik már mindenki...
Ha kérdésed van Pray tud adni elérhetőséget!
Hogy Én hogy kerültem bele ebbe a vitába nem tudom,de ha valaki tudja irja meg. Kaktuszdzsem-t sem ismerem személyesen,kb . 1 éve vagy tavasszal beszéltünk telon,mikor Én azt hiszem az 1000RR-t árultam,Ő pedig SP2-t akart venni,és közbe az az árult motor SP1 volt.(valami ilyesmi )Vitát meg aki akarja folytassa a nevem nélkül,kösz.üdv
Kíváncsi voltam mikor jössz rá,hogy semmi köze nincs a dolgokhoz....
Meg látszik hogy csak egy csicska köcsög vagy....igy a kupó meg ugy a kupó,Most hol van a nagy haverod? egyik irásodban a barátod a másikban meg már geci? Na lám....tényleg nagy popsimogyoró (szarcsimbók) vagy.