Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszemélyes a motorotok?
Persze hogy eladó
Itthon vagyok csütörtökig szabin.....most ujra tudnám rakni a gépet.
Találtál proci hűtést,vagy ramot?
kb 1 órát szenvedtem vele tegnap, de mivel nem nyomtatva vannak a betűk, így k*rva nagy szopás ez így tuti nem fog eredményre vezetni, de van egy másik út is... ha leszel msnen, majd írj
Sziasztok!
akit érdekel....
II.Győri Mikulásjelmezes Motoros felvonulás
Cső hogy megy a shoppolós dolog ? mert lassan kell csatolnom a fénymásolatát
ittenvagyoké'
hétvégén nem voltam, de már vagyok. a héten valamikor (szerda kivételével) megoldjuk ezt az alaplapos dolgok. Juteszembe... N-gage tényleg eladó?
Sasa......merre vagy?
Elnézést tényleg elmaradt a köszönés Üdv az uraknak Akár milyen szarvad van akkor is vagy.Majd szerelünk egy oldalkocsit a mocira, oszt megejtjük a köszöntést úgy jófajta magyar módra
Pálinkás jó estét tebeléd is! Én is angyal vagyok csak vannak ilyen kis szarvacskáim.
Majd ha nyáron erre motoroztok megköszöntelek.
Köszönöm szépen,egy vagy.
Poginé Andinak boldog születésnapot
Bikiniben ? Háááát?!
Hagyd szegényt ! Változó korban van.
Miért? A motorozó csibe nem perverz?
Neked meg mi bajod Csalánra pisáltál vagy jön az idő változás?
ezek a semmit mondó képek annyira jók ide!

Már csak egy láncfűrészes kellene vagy kidőlt fás!
Elnézést, időközben eltávoztunk anyósomhoz. Most értünk haza, a kutyát is megsétáltattam legalább, bár unta a lakásban töltött idő alatt magát.
Milyen kompresszort tudsz összedobni?
micsoda perverz ez a Csibe...
kúton pumpál...azt otthon kő' hátulról!
Majd dobok össze neked is egy pici kompresszort és nem kell állandóan a kútra furikázni ,ha esetleg pumpálni akarsz.
Nem mondod?
Ma pihenős vagyok holnap délig de aztán 20 perc múlva munka, brrr...
Tegnap teletankoltam a simsont és beindítottam, mondják rosszabbra fordul az idő, ne érjen meglepetés. Még el kell mennem a gumikat felkeményíteni a kútra valamikor. Kicsit gondolkodnom kellett a keverék benzin-olaj arányán, aztán az internet segített.
Jó reggelt.......igazad van
Ezért meg jutalmazom magam.....csütörtökig szabin lehetek
Jó reggelt!

Milyen közeli időpontokban írogatunk egymásnak. Legalább nincs balhé mert mire valaki válaszol már el is felejti miről is folyt a diskurzus.
Jóóóó estét