kb 1 órát szenvedtem vele tegnap, de mivel nem nyomtatva vannak a betűk, így k*rva nagy szopás ez így tuti nem fog eredményre vezetni, de van egy másik út is... ha leszel msnen, majd írj
ittenvagyoké'
hétvégén nem voltam, de már vagyok. a héten valamikor (szerda kivételével) megoldjuk ezt az alaplapos dolgok. Juteszembe... N-gage tényleg eladó?
Elnézést tényleg elmaradt a köszönés Üdv az uraknak Akár milyen szarvad van akkor is vagy.Majd szerelünk egy oldalkocsit a mocira, oszt megejtjük a köszöntést úgy jófajta magyar módra
Elnézést, időközben eltávoztunk anyósomhoz. Most értünk haza, a kutyát is megsétáltattam legalább, bár unta a lakásban töltött idő alatt magát.
Milyen kompresszort tudsz összedobni?
Nem mondod?
Ma pihenős vagyok holnap délig de aztán 20 perc múlva munka, brrr...
Tegnap teletankoltam a simsont és beindítottam, mondják rosszabbra fordul az idő, ne érjen meglepetés. Még el kell mennem a gumikat felkeményíteni a kútra valamikor. Kicsit gondolkodnom kellett a keverék benzin-olaj arányán, aztán az internet segített.
Itthon vagyok csütörtökig szabin.....most ujra tudnám rakni a gépet.
Találtál proci hűtést,vagy ramot?
akit érdekel....
II.Győri Mikulásjelmezes Motoros felvonulás
hétvégén nem voltam, de már vagyok. a héten valamikor (szerda kivételével) megoldjuk ezt az alaplapos dolgok. Juteszembe... N-gage tényleg eladó?
Majd ha nyáron erre motoroztok megköszöntelek.
Már csak egy láncfűrészes kellene vagy kidőlt fás!
Milyen kompresszort tudsz összedobni?
kúton pumpál...azt otthon kő' hátulról!
Ma pihenős vagyok holnap délig de aztán 20 perc múlva munka, brrr...
Tegnap teletankoltam a simsont és beindítottam, mondják rosszabbra fordul az idő, ne érjen meglepetés. Még el kell mennem a gumikat felkeményíteni a kútra valamikor. Kicsit gondolkodnom kellett a keverék benzin-olaj arányán, aztán az internet segített.
Ezért meg jutalmazom magam.....csütörtökig szabin lehetek
Milyen közeli időpontokban írogatunk egymásnak. Legalább nincs balhé mert mire valaki válaszol már el is felejti miről is folyt a diskurzus.