Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez még egy 1000 est kibír majd ha kijött a drót akkor ledobom de igy lehet egy kerekezni nem árt a guminak
Jól van megoldjuk majd ha elbírja a masina csak azt hiszem a hónap vége felé lesz több szabadidőm, most meg még amúgy is küzdök valami infulencia félével.
na ezt le amortizáltad rendesen....festőmester
Sümeg Tapolca és Zánka felé
Szia Laci!

Hol esztergáltad le a futófelületet?
Nekem nem sikerűlt felrakni.....De majd ha jössz akkor feltelepíted. De szerintem a videó kártyám nem bírja el......mert ha feltelepítem és elakarom inditani a játékot,valami zöld háttérbe ki ir számomra érthetetlen szöveget amiről azt sem tudom mit jelent.
Kicsit elfogyott
Akkor Te leszel a ghost rider.
De de Cép fekete Még a kerekek is feketék lesznek....és akkor fog csak igazán mutatni a narancs szinű felnicsík
de ezt még a Laci nem tudja.......mármint hogy ő lesz a festő
Neked nem sikerült dűlőre jutni azzal a játékkal?
Na ez új információ, csak nem lesz színesebb a motorod?
zenebohóc szerintem ezért a battlefielden le fog vadászni a Tomi
Jól van hozd csak azokat a filmeket,azt hiszem hosszú lesz a tél....és amig a Hondalaci lefesti az nsr idomokat addig dvd-t nézek
Szia Pogi!
Ha egyszer még az idén kijutok hozzátok viszek egy rakat filmet, nézheted majd a hosszú téli estéken.
Nem nagy gond ez, olyan mint a zenebohóc: Vaan máásik.
Amúgy most néztem meg a Ragadozók c.filmet.....ott a szeren nagyon
Szia Tomi.Ezt meg hogy csináltad? Nagy mázli hogy nem a túrán történt,de akkor is ez most nagyon nem hiányzott Remélem hamar és gond nélkül meg tudod javítani. A riasztó ugy is csak hétfőn vagy kedden ér ide.
Szia!Ma szétkapva a moci ,alsó gyűrütörése van sajna.A kipufogónyilásnál vagy kokszdarab vagy más szemét miatt elpattant a gyürű,a darabját kivitte a kipufogón,mert nem volt benn,ezért volt félerő a mociban.Furás,dugó,gyürűk-ebből nagy spórolás lesz
Hát valóban jó lenne csak te Egerben laksz és meg Zalaegerszegen!

Így nehéz lesz nem gondolod?
mert van egy pár nem nagy arc busás aki menne egy kört és jó lenne ha még egy-kettő normális arc is társulna hozzánk
mit szólsz? Klárit is hozhatod
Hát ja......pihent agy kell ehez is
mire nem képesek az emberek
A lada nagyon állat
Természetesen még megvan igen!
Miért kérdezed?
sehol senki? biztos mindenki motorozik ebben a k*rva jó időben...