Jól van megoldjuk majd ha elbírja a masina csak azt hiszem a hónap vége felé lesz több szabadidőm, most meg még amúgy is küzdök valami infulencia félével.
Nekem nem sikerűlt felrakni.....De majd ha jössz akkor feltelepíted. De szerintem a videó kártyám nem bírja el......mert ha feltelepítem és elakarom inditani a játékot,valami zöld háttérbe ki ir számomra érthetetlen szöveget amiről azt sem tudom mit jelent.
De de Cép fekete Még a kerekek is feketék lesznek....és akkor fog csak igazán mutatni a narancs szinű felnicsík
de ezt még a Laci nem tudja.......mármint hogy ő lesz a festő
zenebohóc szerintem ezért a battlefielden le fog vadászni a Tomi
Jól van hozd csak azokat a filmeket,azt hiszem hosszú lesz a tél....és amig a Hondalaci lefesti az nsr idomokat addig dvd-t nézek
Szia Tomi.Ezt meg hogy csináltad? Nagy mázli hogy nem a túrán történt,de akkor is ez most nagyon nem hiányzott Remélem hamar és gond nélkül meg tudod javítani. A riasztó ugy is csak hétfőn vagy kedden ér ide.
Szia!Ma szétkapva a moci ,alsó gyűrütörése van sajna.A kipufogónyilásnál vagy kokszdarab vagy más szemét miatt elpattant a gyürű,a darabját kivitte a kipufogón,mert nem volt benn,ezért volt félerő a mociban.Furás,dugó,gyürűk-ebből nagy spórolás lesz
Hol esztergáltad le a futófelületet?
de ezt még a Laci nem tudja.......mármint hogy ő lesz a festő
Jól van hozd csak azokat a filmeket,azt hiszem hosszú lesz a tél....és amig a Hondalaci lefesti az nsr idomokat addig dvd-t nézek
Ha egyszer még az idén kijutok hozzátok viszek egy rakat filmet, nézheted majd a hosszú téli estéken.
Így nehéz lesz nem gondolod?
mit szólsz? Klárit is hozhatod
Miért kérdezed?