Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én próbáltam simsonon ne tudd meg milyen jó volt
Lehet hogy nem is hülyeség, vékony láncot körbetekerni a keréken jó feszesen.
Ha jön a rossz idő leteszem a robogót, téliesítem. Még egyszer nem lesz idomcsere és festés. a simsonnak meg elég a kalapács is.
csörömpölve mennék dolgozni de ezt ki is fogom probálni
Van benne igazság Könyebben ki huzom az árokbol mint a hondát
Ebben is van előny és meg is tudod láncolni a kereket
De még hogy! Pár évig babettával jártam innen zegre melózni....hidd el nekem azzal marha jó olyankor menni. Nem rug el... és faszán el megy a hóban is.Merem állítani hogy jobban birja a havas-jeges utat mint az nsr. Mellesleg ha azzal eltaknyolok nem törik le az idom
Majd a hóna alá veszi ha elakadna.
na látod....ez olyan mint a biciklizés.....nem lehet elfelejteni
elmegy az a hóba?
Szeretném lerakni a télre....de akkor csinálod amikor neked megfelel.Meg kötöm a babszira a biztosítást és eljárok azzal dolgozni addig.
Öö gyerekkoromból még emlékszek ilyen használati tárgyakra.
ez nem a film hatása......csak amikor a derekam miatt ágyban kellett töltenem 3hetet.......nekem se volt kellemes a budijárat,a szemem ugrott ki amikor ki mentem tojni
pedig fel lehet venni még egy robogót is ,mikor akarod lefesteni megcsinálom ha gondolod
Az nsr idomokat meg a felniket.
Amugy ez se jobbra se balra nem megy.....de még el sem rug......Akkor tudom egykerora venni ha alá teszem az emelőt
Na látom beindult a fantázia. Ne nézz annyi fantasztikus filmet.
Te Tomi, nem egy egész szett kerül annyiba?
mit fessek feketére? sok múlik a gumin mert mikor hegyes még akkor nem jön fel kevés a tapadási felület és elmegy vagy jobbra vagy ballra
Na majd karácsonyra veszek neked egy bilit.......azt csak be kell tolni az ágy alá oszt jó napot
ez így igaz,
de úgy gondoltam a normálisabbak, mint mi szerveznénk egy nagykört az országban és minden busást megkeresnénk. utána aki akar velünk tart addig ameddig akar, ha 5 km-t akkor annyit, ha egész nap akkor mindvégig. eddig van eger-gödöllő-budapest-barcs-zalaegerszeg..
jujj......egy db 2ezer? nem sok egy picit?
Vasárnap úgy elkapott hogy az ágyból is alig bírtam kikászálódni, ha hívott a természet.
Lehet hogy azért nem tudok egykerozni mert jók a gumik a motoromon? de szerintem amugy se lehetne ezzel .....
Na akkor lefestedfeketérevagynem?
Akkor szaporán kell emelgetni a pálinkás poharat mert az ki öli a bacillusokat meg a virust
Egy x.r gyűrű 2e ft!Ez se lesz meg mostanában sajna