De még hogy! Pár évig babettával jártam innen zegre melózni....hidd el nekem azzal marha jó olyankor menni. Nem rug el... és faszán el megy a hóban is.Merem állítani hogy jobban birja a havas-jeges utat mint az nsr. Mellesleg ha azzal eltaknyolok nem törik le az idom
ez nem a film hatása......csak amikor a derekam miatt ágyban kellett töltenem 3hetet.......nekem se volt kellemes a budijárat,a szemem ugrott ki amikor ki mentem tojni
ez így igaz,
de úgy gondoltam a normálisabbak, mint mi szerveznénk egy nagykört az országban és minden busást megkeresnénk. utána aki akar velünk tart addig ameddig akar, ha 5 km-t akkor annyit, ha egész nap akkor mindvégig. eddig van eger-gödöllő-budapest-barcs-zalaegerszeg..
Amugy ez se jobbra se balra nem megy.....de még el sem rug......Akkor tudom egykerora venni ha alá teszem az emelőt
de úgy gondoltam a normálisabbak, mint mi szerveznénk egy nagykört az országban és minden busást megkeresnénk. utána aki akar velünk tart addig ameddig akar, ha 5 km-t akkor annyit, ha egész nap akkor mindvégig. eddig van eger-gödöllő-budapest-barcs-zalaegerszeg..
Na akkor lefestedfeketérevagynem?