Á.....ez nem szép dolog
Mond meg neki....hogy ezek után vegyen a boltba alkatrész.
Meg látszik hogy itt ebben a topikban tényleg jó emberek vannak....soha senki nem pocskondiáz és nem bassza át a másikat az ember.....Mint a testvérek
Van persze de segíteni akartam a gyereknek, de miután jócskán engedtem az összegből, röhögve kérdezi a fórumon a többiektől, hogy az ár most már elég jó-e. Persze előtte mail-ban egyezkedtünk, hát ezért kaptam fel a vizet.
Nem túl jól. Az előbb el szerettem volna passzolni egy simson alkatrészt, komplett világításkapcsolót kuplungkarral együtt, de feldühítettek és ezért véget vetettem a biznisznek. Persze az ingyen kibicek közbenjárása is benne volt akik most lapítanak mert mindenféle nevetséges összeggel etették a gyereket aztán most hogy mondtam nekik hogy segítsenek az olcsó alkatrész beszerzésében, ááá Mi nem tudjuk Ki árul ennyiért csak hát ennyi szokott lenni az ára.
Szia Most értem haza Keszthelyről.....ki találta a nyanya hogy le kell motoroznom az anyjához .Nem mondom rohadt hideg van igy este felé
Lesz fasza riasztod
Üdv uraim A hondalacinak egy üzenet,amit a drágám küld.Ha van kedved gyere 2re a Sitformhoz ,meglátod a riasztot üzem közbe.A gyerek mocival jött .Ennyi.
Mond meg neki....hogy ezek után vegyen a boltba alkatrész.
Meg látszik hogy itt ebben a topikban tényleg jó emberek vannak....soha senki nem pocskondiáz és nem bassza át a másikat az ember.....Mint a testvérek
Az én netem megint nagyon lassú.......
Lesz fasza riasztod
Na majd még egyeztessünk.
Lehet ide feltölteni avi-t? Vajon miért ilyen tetü ? Miért nem tudom feltölteni?