Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megmondtam neki hogy forduljon bizalommal a kibicekhez.
Á.....ez nem szép dolog
Mond meg neki....hogy ezek után vegyen a boltba alkatrész.
Meg látszik hogy itt ebben a topikban tényleg jó emberek vannak....soha senki nem pocskondiáz és nem bassza át a másikat az ember.....Mint a testvérek
ma sem állt fel kerékre a kúton hanem csak rugott
csak vigyázz...nehogy egykeróra álljon
Az én netem megint nagyon lassú.......
Van persze de segíteni akartam a gyereknek, de miután jócskán engedtem az összegből, röhögve kérdezi a fórumon a többiektől, hogy az ár most már elég jó-e. Persze előtte mail-ban egyezkedtünk, hát ezért kaptam fel a vizet.
olyan gyors mint a honda
De miért adod el, Neked is van simsonod.....jó lessz az az alkatrész még.
Nem túl jól. Az előbb el szerettem volna passzolni egy simson alkatrészt, komplett világításkapcsolót kuplungkarral együtt, de feldühítettek és ezért véget vetettem a biznisznek. Persze az ingyen kibicek közbenjárása is benne volt akik most lapítanak mert mindenféle nevetséges összeggel etették a gyereket aztán most hogy mondtam nekik hogy segítsenek az olcsó alkatrész beszerzésében, ááá Mi nem tudjuk Ki árul ennyiért csak hát ennyi szokott lenni az ára.
Na bazz...de gyors a neted Alig küldöm el....már itt is a válasz
jaja hideg volt akkor is mikor mentem nem hogy este
Szia Most értem haza Keszthelyről.....ki találta a nyanya hogy le kell motoroznom az anyjához .Nem mondom rohadt hideg van igy este felé
Lesz fasza riasztod
Szia Csibe Mizujs? Jól vagy?
szia mizujs?
Neked is szép estér barátom! Remélem nem vagyok túl bizalmas.
Szép jó estét az uraknak
Ezzel én is így vok...Vnap átugrik kanizsáról egy Z-s Cimbora, vele is találkozom.
Na majd még egyeztessünk.
Szia! 3és fél perc. De már 10 perce megy és még mindig töltést ír.
nekem is avi ban volt és fel tudtam tölteni ha nem nagyobb 5 percnél
Cső!
Lehet ide feltölteni avi-t? Vajon miért ilyen tetü ? Miért nem tudom feltölteni?
Azt üzenik megbocsájtva
Szia tegnap nem vettél észre egy Ford Transittal dudáltam neked mikor ereszkedtél azM7 esen ép egy Shell benzinkútra
igen akkor jól láttam
Szia a dolog megtörtént tetszik a riasztó csak visszafelé siettem haza nem tudtam bemenni az úrhoz
Üdv uraim A hondalacinak egy üzenet,amit a drágám küld.Ha van kedved gyere 2re a Sitformhoz ,meglátod a riasztot üzem közbe.A gyerek mocival jött .Ennyi.