Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te bazzz...ez nem az ami most volt? ketten mentek át a srácon...aki meg is halt?
ezzel még 500 km el lehet menni de ma volt kb 10 egykerék így ette szépen de azt még elnyaggatom és úgy is le kell szedni mert készül majd a felni polir
http://www.youtube.com/watch?v...

1.45 nél kukkantsd meg jobbos kanyarban milyet ejt a gyerek vagyis balra kormányoz nem semmi
24km? az nem sok. Azért vigyázz azzal a gumival,nehogy baj legyen.
mentem kb 24 km ert de csúszik a gumim lassan kint a vászon
Szia Tesó......motoroltál ma?
Sanyi nem javul meg soha
Ehh... ezek a tűzoltók...
Tomi51...remélem egyben hazaértél?
hondalaci600. Gyere az ÖMV kútra,beindittatom a mosót neked ,amelyik programot akarod ,de ne aggódj,végén van szárító program is
Már kezd hiányozni az eső
Ébresztő! .Zalaegerszegen,napos idő,enyhén szeles,de lehet motorolni de csak a szabályok betartásával ,hétfő-kedd jó idő,és valószínű ismét esős ..
Megnézem majd referálunk.Lehet ha du ra kész leszek a mocival-most szedem szét! akkor elnézek arra-Andi féle KV ügyében ,na meg e ezt is megbeszéljük.
Ja...és elküldtem a riasztó kapcs.rajzot.
Na megyek és kiveszem a kererkeket a motorbol....gumiszerelés céljábol
Jó,rendben.
Szia Tomi. Ezzel a kérdéseddel meg fogtál........nem tudom
Hányas gyártmányu a motorod?
Azon nerm láttam a ford mérőt lehet hogy régebbi változat.A 125 é meg nem uaz.
amit átküldtél rajzot? az minek a rajza? de azért körül nézek hátha találok valamit
Hát persze megcsináljuk,csak nem mindegy hogy ugy kell visszafejteni minden derótot hogy honnan jön-hova megy-látnád ilyen szinű,már mehetne is rá a kutyanyelv.
De ha ennyire szét kell szedni akkor csak nálad tudjuk csinálni-mi lesz a kaszálással?Az én kaszámat már van 5 éve hogy kalapáltam,most 2 éve nem volt kb használva,de nyugi magától kaszál!Csak kicsit lengetni kell , ,
De csak akkor ha ki kalapálod azt a kaszát
Az a baj hogy rajzot nem tudom honnan lehet leszedni...soha nem találok meg én ilyeneket,azért is Te találtad meg a s.manuált.
De szerintem menni fog ez neked,csak az a bökkenő hogy darabokra kell szednem a motort hogy hozzá férjél a vezetékekhez.Le kell szednem az idomokat...a tankot
A motorodról meg egy komolyabb rajzot nem tudok összeszedni-csak a 125 van de abból is van több fajta,az nem passzol.Próbálj ha lehet az 50 nsr hez elektronikai rajzot összeszedni.Mert ha lesz,hamar megy minden.
itt esik....
Jó szorakozást
Hy!Na akkor holnap átnézem,kösz!
Tudod mit találtunk ki?
Lejössz Csibéhez megbeszéljük viszem a kézi fűmentesítő eszközöket-semmi benzines,mert az kell a motorba-éa amig Ti kaszáltok addig én kis üveg mellett bekötözöm
Jó mi?
Meglátás?