ezzel még 500 km el lehet menni de ma volt kb 10 egykerék így ette szépen de azt még elnyaggatom és úgy is le kell szedni mert készül majd a felni polir
Hát persze megcsináljuk,csak nem mindegy hogy ugy kell visszafejteni minden derótot hogy honnan jön-hova megy-látnád ilyen szinű,már mehetne is rá a kutyanyelv.
De ha ennyire szét kell szedni akkor csak nálad tudjuk csinálni-mi lesz a kaszálással?Az én kaszámat már van 5 éve hogy kalapáltam,most 2 éve nem volt kb használva,de nyugi magától kaszál!Csak kicsit lengetni kell , ,
De csak akkor ha ki kalapálod azt a kaszát
Az a baj hogy rajzot nem tudom honnan lehet leszedni...soha nem találok meg én ilyeneket,azért is Te találtad meg a s.manuált.
De szerintem menni fog ez neked,csak az a bökkenő hogy darabokra kell szednem a motort hogy hozzá férjél a vezetékekhez.Le kell szednem az idomokat...a tankot
A motorodról meg egy komolyabb rajzot nem tudok összeszedni-csak a 125 van de abból is van több fajta,az nem passzol.Próbálj ha lehet az 50 nsr hez elektronikai rajzot összeszedni.Mert ha lesz,hamar megy minden.
Hy!Na akkor holnap átnézem,kösz!
Tudod mit találtunk ki?
Lejössz Csibéhez megbeszéljük viszem a kézi fűmentesítő eszközöket-semmi benzines,mert az kell a motorba-éa amig Ti kaszáltok addig én kis üveg mellett bekötözöm
Jó mi?
Meglátás?
1.45 nél kukkantsd meg jobbos kanyarban milyet ejt a gyerek vagyis balra kormányoz nem semmi
Na megyek és kiveszem a kererkeket a motorbol....gumiszerelés céljábol
De ha ennyire szét kell szedni akkor csak nálad tudjuk csinálni-mi lesz a kaszálással?Az én kaszámat már van 5 éve hogy kalapáltam,most 2 éve nem volt kb használva,de nyugi magától kaszál!Csak kicsit lengetni kell , ,
Az a baj hogy rajzot nem tudom honnan lehet leszedni...soha nem találok meg én ilyeneket,azért is Te találtad meg a s.manuált.
De szerintem menni fog ez neked,csak az a bökkenő hogy darabokra kell szednem a motort hogy hozzá férjél a vezetékekhez.Le kell szednem az idomokat...a tankot
Jó szorakozást
Tudod mit találtunk ki?
Lejössz Csibéhez megbeszéljük viszem a kézi fűmentesítő eszközöket-semmi benzines,mert az kell a motorba-éa amig Ti kaszáltok addig én kis üveg mellett bekötözöm
Jó mi?
Meglátás?