Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom ma mindenki motorozik .ilyen időben nem is lehet mást csinálni .Ugy néz ki,vége a rövid és sz@r nyárnak
milyen téglából van a ház?
az ablakcsere után sztem várj meg egy téli szezont, hogy mennyit jelent, mert lehet a szigeteléssel együtt bedunsztolod a pecót.
Hát én ....de az ice a takaritó
Hát ki az úr a háznál?
Már lecseréltük az Övét, odaadtam az enyémet neki, ideiglenesen jó lesz csak ne száguldozzon vele.
Szegény TOMI ,akkor neki is van baja a gumival.
Azt tudom hogy az én kerekeim miért engednek.....a felni belső szélén egy pár helyen nincs festék....Le kellene szerelni a gumikat,le csiszolni a festéket és ujra le festeni és mehetnek vissza a gumik. De olyan kibaszott hűvös van kint....itt bent meg nem engednek festeni.De lehet hogy holnap meg csinálom
De amíg töröd a fejed itt egy kis néznivaló: http://www.biketits.com/member...
A Tomi hátsó gumija meg szálszakadásos lett, két helyen elszakadtak az acélszálak benne aztán kibökték a belsőt. A Tiéden meg talán le kellene szerelni aztán jól körbenézni a felnit meg a gumikat is.
azt nem tudom hogy milyen lenne száraz uton.....de az tény hogy nekem is meg kéne csinálnom a gumikat....szép lassan enged mind a kettő a felni szélénél....Valaki meg javszerolhatná
csőváz Csibe
Szerencsétlen kutyák de mit kelebolálnak éjjel?
képet akarok szerkeszteni de nem magyar nyelvű ez a szar.... le is töröltem...
Szeva Pogi!

Miben töröd a fejed már megint? Az éjjel döntögettem egy kicsit, reggelre már alig láttam annyit kellett furikáznom. Ráadásul este két kutyát kivasaltam, az utánam jövő kollégát kérdeztem még éltek szerencsétlenek de aztán az a másik gép bevégezte.
Jó reggelt!

Saját véleményem szerint jó lehet a tapadása bár a fene sem tudja hogy ha esőre fejlesztették ki hogyan is viselkedik száraz útfelületen. Lehet hogy nem is puhább az anyaga csak a futófelület más kialakítású.
egy másik kérdés mit szóltok hozzá felteszek most egy esőgumit milyen lesz az száraz úton mennyire használható?
csak türelem
erre kíváncsi leszek nagyon már izzad is a tenyerem
na akkor gyorsan leszedem azt a képet
ja hogy azt iwiw csodára képes azt alakítsd át
nem is sejted mi? a csányi kanyarban álldogálót
mit akarsz vele szerkeszteni?
Szedtem le egy fotó szerkesztő progit......kész beszarás
Esik még mert csak motorom van autó foglalt
Meg is csináltad? Nagyon fasza lett
Én meg nem tudtam semmit tenni....mert esik reggel óta ez a fos.....
nem ugrasz át? Dobunk pár progit a gépedre
Ez volt a mai munka
Én most végeztem a munkával