Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok! De szerintem akkor be kellene vinnem a hengert is. ÉS a hengerfelyetis mert abból le kell köszörültettnem.
Én is elfáradtam....meló után kajáltam egy jót és számoltam a bárányokat
Jó estét fáradság van semmi más
Jó reggelt...
Részvétem a motoros kolléga családjának.
Amugy mizu a nagyvilágban?
Helló én kértem kölcsön egy futót és azon viszem a motort... Szombatra beszéltem meg az R1fórumosokkal így akkor megyek ,de tény hogy szar időt mondanak ,szóval ha reggel nem esik én elindulok a többit meg majd a helyszínen meglátom...
szombatot beszéltünk it Tomival... 'busa fórumról jönnének vasárnap talán de most akkor mi lesz, nem akarsz szétpályázni még egy gumit?
ma megnéztem a ZH-t.57éves segédmotoros volt.részvétem...
Sasa nálam elmarad a buli mert szar időt mond!
Mentek vasárnap pannonia ringre?

A balesetről nem tudok semmit de részvétem!
sziasztok! ezt a sajnálatos hírt most olvastam.tudtok róla esetleg valamit ott helyben?
Tornyi... 7vége?
Bence szében elmész és megkérdezed szerintem ez a legbiztosabb!
Pár kép a hétvégi fertőszentmiklósi gyorsulásról
én mindig nézelődöm hogy mikor mit érdemes keresni résen kell lenni
Szép jó estét mindenkinek! Zalai vagyok én is. És szerintem valamennyien tudjátok, hogy hol van a Kaszaházi ahol a hengert furják. És ha valaki járt már ott akkor segítsen.

Segítség: Egy puch maxi henger fúrása mennyibe kerül ott? Mert álítólag több mind 4000Ft. És volt aki azt mondta, hogy 8000 valamennyi. És ha valaki tudna ebben segíteni, hogy most mennyi a furása akkor kérem segítsen.

ÜDV:BENCE!
Ezzel tisztába vagyok......csak nagyon nehéz megszerezni egy ilyen melót. Ha tudnád mennyit probáltuk......
Ezt csak úgy jó csinálni hogy te vagy a fő vállalkozó és te alkalmazol valakit vagy vállalsz el egy nagy áruház őrzését pl Z+D így kifizetődő
Hát kiváncsi lennék melyik cég fizetne ennyit,mi már probáltuk a haverrommal. Ő kiváltotta a vállalkozoit....de nem igen érte meg mert nem fizetett a cég rendesen. Sokszor meg szivattak minket....vissza is adta a vállalkozást a gyerek.
tudod az a baj hogy amire hozzád kerül a pénz,Te vagy a 25.ik mert van elötted még 24 alvállalkozo. Ez az amit nem engednék meg.
Kb 80.000 ft ot kell magad után fizetni az elég sok és csak utána lehet beszélni keresetről 220.000 körben meg elég kevesen adnak /fő
ki csörgetett az elöbb?
Az a baj hogy mindig ugy akarják a melót végeztetni mint vállalkozok....de azt megszívnánk mert nagyon nem érné meg.
Kevés a jól fizető,és olyan cég aki ugy jelent be mint saját dolgozo.
Ha lesz valami szólok
Az apjuk faszát.....
Ha tudsz örzést pl fakitermelésnél,vagy valami erdőben akkor szolj és én is megyek.Egész éjjel vadat nyuznánk
igen de csak vállalkozásban lenne jó az meg nekem nem ok
Holnap délután kéne gurulni egyet Nincs még rossz idő, használjuk ki
Az jó Na mire jutottál tegnap? Mondtak valami bíztatót?