Helló én kértem kölcsön egy futót és azon viszem a motort... Szombatra beszéltem meg az R1fórumosokkal így akkor megyek ,de tény hogy szar időt mondanak ,szóval ha reggel nem esik én elindulok a többit meg majd a helyszínen meglátom...
Szép jó estét mindenkinek! Zalai vagyok én is. És szerintem valamennyien tudjátok, hogy hol van a Kaszaházi ahol a hengert furják. És ha valaki járt már ott akkor segítsen.
Segítség: Egy puch maxi henger fúrása mennyibe kerül ott? Mert álítólag több mind 4000Ft. És volt aki azt mondta, hogy 8000 valamennyi. És ha valaki tudna ebben segíteni, hogy most mennyi a furása akkor kérem segítsen.
Hát kiváncsi lennék melyik cég fizetne ennyit,mi már probáltuk a haverrommal. Ő kiváltotta a vállalkozoit....de nem igen érte meg mert nem fizetett a cég rendesen. Sokszor meg szivattak minket....vissza is adta a vállalkozást a gyerek.
tudod az a baj hogy amire hozzád kerül a pénz,Te vagy a 25.ik mert van elötted még 24 alvállalkozo. Ez az amit nem engednék meg.
Az a baj hogy mindig ugy akarják a melót végeztetni mint vállalkozok....de azt megszívnánk mert nagyon nem érné meg.
Kevés a jól fizető,és olyan cég aki ugy jelent be mint saját dolgozo.
Részvétem a motoros kolléga családjának.
Amugy mizu a nagyvilágban?
Mentek vasárnap pannonia ringre?
A balesetről nem tudok semmit de részvétem!
Segítség: Egy puch maxi henger fúrása mennyibe kerül ott? Mert álítólag több mind 4000Ft. És volt aki azt mondta, hogy 8000 valamennyi. És ha valaki tudna ebben segíteni, hogy most mennyi a furása akkor kérem segítsen.
ÜDV:BENCE!
tudod az a baj hogy amire hozzád kerül a pénz,Te vagy a 25.ik mert van elötted még 24 alvállalkozo. Ez az amit nem engednék meg.
Kevés a jól fizető,és olyan cég aki ugy jelent be mint saját dolgozo.
Ha tudsz örzést pl fakitermelésnél,vagy valami erdőben akkor szolj és én is megyek.Egész éjjel vadat nyuznánk