Tavaly télen Tárnok állomáson unatkozó gyerkőcök csináltak egy két méter átmérőjű hógolyót a két sínszál közé és csak akkor vettem észre amikor belerohantam 80-al.
Nálunk is esik, az éjszaka 5 géppel közlekedtem akkor esett a legjobban amikor éppen két masinát kellett összepárosítani Gyékényesen. Olyan fordulót készítettek hogy ....
Egy szombathelyi srác vett egy 525 öst szép meg minden de elment rajta a porlasztó és csak a 6 db ot egyben lehetett cserélni munkadíjjal egyben 900.000 ft baszott rá na az nekem egy kicsit sok lenne,ja és az 1.5 év alatt ez a2. nagyobb baja az autónak maradok akkor már a vágott szeműeknél azok legalább tudnak autót csinálni
szia Masiniszta Szépen esik az eső....a fene vigye el,most készültem elmenni benzinért hogy tudjak fát fűrészelni. De várok egy kicsit...talán meg áll.
Már hogyne lenne, pár éve még mentem is egy Szergejjel, de ilyenkor csak egyedül a mozdony mehet. A fülkéből lehet leengedni a hóekét amikor kell használni, Kaposvár és Siófok között mentem éjszaka és egy sereg vaddisznó úgy döntött hogy akkor is átmennek előttem, na egypár vadmalacot meghempergettem a hóban.
Nálunk is esik, az éjszaka 5 géppel közlekedtem akkor esett a legjobban amikor éppen két masinát kellett összepárosítani Gyékényesen. Olyan fordulót készítettek hogy ....
Már hogyne lenne, pár éve még mentem is egy Szergejjel, de ilyenkor csak egyedül a mozdony mehet. A fülkéből lehet leengedni a hóekét amikor kell használni, Kaposvár és Siófok között mentem éjszaka és egy sereg vaddisznó úgy döntött hogy akkor is átmennek előttem, na egypár vadmalacot meghempergettem a hóban.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-4118035
Motorolunk vagy motorfűrészelünk ma?