Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy vadi új...gyors csatlakozós kb 7-8méteres,ha kell szolj és oda adom.
nekem ilyen slag van kb 3m és hozzá az a összezsugorodó csatlakozós tömlő
Lehet hogy azért mentek ki az állomásra mert tudták hogy érkezik egy bika
Milyen hosszú levegőslag kell neked a festéshez? Mert ha a tied rövid akkor szolj....
Az este két tehén várta a vonatot a Fityeházi megállóban, gondolkodtam is meg kellett volna állni hátha tényleg utazni akarnak.
szép egy hógolyó lehetett
Most esett le.
belerondítani.... de az se lehetett semmi ahogy a vadmalacokat gurigatta a hóba
Elég nagyot szólt.
Hú az üthetett egyet főleg ha már jól össze is állt
Tavaly télen Tárnok állomáson unatkozó gyerkőcök csináltak egy két méter átmérőjű hógolyót a két sínszál közé és csak akkor vettem észre amikor belerohantam 80-al.
Szia Pogi!

Nálunk is esik, az éjszaka 5 géppel közlekedtem akkor esett a legjobban amikor éppen két masinát kellett összepárosítani Gyékényesen. Olyan fordulót készítettek hogy ....
De szuper lehetett főleg este belerondítani egy nagy adag hóba
Egy szombathelyi srác vett egy 525 öst szép meg minden de elment rajta a porlasztó és csak a 6 db ot egyben lehetett cserélni munkadíjjal egyben 900.000 ft baszott rá na az nekem egy kicsit sok lenne,ja és az 1.5 év alatt ez a2. nagyobb baja az autónak maradok akkor már a vágott szeműeknél azok legalább tudnak autót csinálni
szia Masiniszta Szépen esik az eső....a fene vigye el,most készültem elmenni benzinért hogy tudjak fát fűrészelni. De várok egy kicsit...talán meg áll.
Nálunk már van. Csak még folyékony a halmazállapota.
Jó reggelt!

Már hogyne lenne, pár éve még mentem is egy Szergejjel, de ilyenkor csak egyedül a mozdony mehet. A fülkéből lehet leengedni a hóekét amikor kell használni, Kaposvár és Siófok között mentem éjszaka és egy sereg vaddisznó úgy döntött hogy akkor is átmennek előttem, na egypár vadmalacot meghempergettem a hóban.
Hondalaci. itt 1 ajánlat .D

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-4118035
Hosszába vagy keresztbe?
HondaLaci:Big-Bang piros-fehérbe,az már tud valamit :):D
ne csináljatok semmit,menjetek 15:00 Balatonszentgyörgyre:),ott lesz valami,ha nem is sok,mint tavaly (
Inkább motort fűrészelünk :)
Jó reggelt hétalvók
Motorolunk vagy motorfűrészelünk ma?
Enyémet vennémá megvalaki... Lenne szuperlotyó és nem a CBRt kéne kínoznom a pesti utakkal (nameg az új idióta stílusommal)
Egyértelműen az a csúnya busa de akkor most nem les 5-ös Béemwé?