egy színezés is elég drága tud lenni abból majdnem megvan a nikecel bőven megéri és majd behozza az árát én is azért akarom megcsinálni kevesebb fűtés nyáron hűvösebb és a háznak is csak jót tesz
ez a srác ezzel foglalkozik(amúgy ő is motoros)szigetelés,háló,festés minden egyben.mert amúgy is esedékes a színezés,ezért gondolkodtunk el rajta.és számolgattam,hogy havonta kb.mennyit lehetne+takarítani fűtési idényben-és ez mikorra hozná be a költséget.(persze a színezést levonva)
szerintem megéri igaz lezárod vele a falat de akkor is jó dolog megvan hogy milyen téglához milyen vastag kell hogy a legjobb legyen de nagyon sokat számít 5 fokot biztos melegszik a ház és nem kell annyi tüzelő bár a nikecel és a ragasztó és a háló az még nem is annyira drága de a szín az igen az viszi le a legtöbb pénzt
heló Laci bátyó!bocs,hogy beleszólok,de mond6nál véleményt.nekem már fel is méregettük a házat a haverral,hogy hány négyzetméter kéne,ő is tud olcsón,meg is csinálja,de egy mérnök gyerek azt mondta,hogy valójában nagyon hosszú idő,még a befektetett költség megtérül.neked mi erről a tapasztalat?
Meg éri meg csinálni a szigetelést,nyáron hűvös marad ,télen meg a meleget is meg tartja.
Sok melom lesz nekem is ezen a házon...de kell keresnem valami mellék állást is,hogy legyen egy kis pénz is erre.
Azt azt azért nem mondanám hogy keveset eszik....de az a 2fa bazi nagy. Igazábol a kandallóba nagy kuglik be férnek és elég sokáig ég ugy. Volt olyan hogy este tettem be egy bazi nagy darabot,és másnap amikor haza értem a melóbol még jó nagy parázs volt benne.
Majd eladom a gitárt és szerzek egy kimustrált wartburgot.....levágom a tetejét és azzal góóóó
De nem akarok sok fát kivágni...csak kettőt,az elég lesz egész télen.
Ez egy terasz üveges a teteje zárt szelvény a keret és azon van T vas és közte ben van vágva 220 x 96 cm es dróthálós üveg de van pár ami el van törve azt cserélem ki az alját pedig lambériával burkolom el hogy ne süssön be a nap mert nyáron oltári meleg
Ha mást nem, felnézek egyet fotózni, aztán majd meglátom mi lesz
Sok melom lesz nekem is ezen a házon...de kell keresnem valami mellék állást is,hogy legyen egy kis pénz is erre.
10 cm nikecellel burkolod be a házat? Akkor nem sokat kell fűtened
De nem akarok sok fát kivágni...csak kettőt,az elég lesz egész télen.
Nekem is lesz fasza programom....megyek a telekre fát döntögetni...darabolni.