Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi van már.........nem hiszem el hogy mindenki motorozik
Mindenki tekereg?

Ha mást nem, felnézek egyet fotózni, aztán majd meglátom mi lesz
egy színezés is elég drága tud lenni abból majdnem megvan a nikecel bőven megéri és majd behozza az árát én is azért akarom megcsinálni kevesebb fűtés nyáron hűvösebb és a háznak is csak jót tesz
ez a srác ezzel foglalkozik(amúgy ő is motoros)szigetelés,háló,festés minden egyben.mert amúgy is esedékes a színezés,ezért gondolkodtunk el rajta.és számolgattam,hogy havonta kb.mennyit lehetne+takarítani fűtési idényben-és ez mikorra hozná be a költséget.(persze a színezést levonva)
szerintem megéri igaz lezárod vele a falat de akkor is jó dolog megvan hogy milyen téglához milyen vastag kell hogy a legjobb legyen de nagyon sokat számít 5 fokot biztos melegszik a ház és nem kell annyi tüzelő bár a nikecel és a ragasztó és a háló az még nem is annyira drága de a szín az igen az viszi le a legtöbb pénzt
heló Laci bátyó!bocs,hogy beleszólok,de mond6nál véleményt.nekem már fel is méregettük a házat a haverral,hogy hány négyzetméter kéne,ő is tud olcsón,meg is csinálja,de egy mérnök gyerek azt mondta,hogy valójában nagyon hosszú idő,még a befektetett költség megtérül.neked mi erről a tapasztalat?
Meg éri meg csinálni a szigetelést,nyáron hűvös marad ,télen meg a meleget is meg tartja.
Sok melom lesz nekem is ezen a házon...de kell keresnem valami mellék állást is,hogy legyen egy kis pénz is erre.
remélem is hogy nem van egy haverom aki tud nekem nagyon olcsón nikecelt
Az ablakokat nekem is cserélnem kell......azok nagyon ramaty állapotban vannak.
10 cm nikecellel burkolod be a házat? Akkor nem sokat kell fűtened
akkor ott bajok vannak nincs leszigetelve a lakás.én is jövöre cserélek műanyag ablakokat és kap a ház egy 10 cm es nikecelt
Az sem sok....van aki 8-10 köbnyit füstöl el egy télen és semmivel nem nagyobb a lakása mint az enyém
az igen nálunk kb 6 köb 140m2 kazánnal
kb 5 köbméter ment el az utolsó télen
mennyi fát használsz el egy télen kb?
Azt azt azért nem mondanám hogy keveset eszik....de az a 2fa bazi nagy. Igazábol a kandallóba nagy kuglik be férnek és elég sokáig ég ugy. Volt olyan hogy este tettem be egy bazi nagy darabot,és másnap amikor haza értem a melóbol még jó nagy parázs volt benne.
akkor nálad keveset eszik a tűznyelő
Majd eladom a gitárt és szerzek egy kimustrált wartburgot.....levágom a tetejét és azzal góóóó
De nem akarok sok fát kivágni...csak kettőt,az elég lesz egész télen.
akkor lesz izzadni való onnét lehordani át küldjem a timber jacket?
igaz...erre nem is gondoltam
Nekem is lesz fasza programom....megyek a telekre fát döntögetni...darabolni.
nem mert azt megeszi a nap és por lesz belőle hőtükrös fólia kerül közé
Értem...és raksz a lambéria és az üveg közé hungarocell?
Ez egy terasz üveges a teteje zárt szelvény a keret és azon van T vas és közte ben van vágva 220 x 96 cm es dróthálós üveg de van pár ami el van törve azt cserélem ki az alját pedig lambériával burkolom el hogy ne süssön be a nap mert nyáron oltári meleg
Hova raksz üveges tetőt?
De jó neked én meg burkoltam ma holnap felteszem a képeket üveges tetővel szívok