Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bele tapostál a lelkembe most.....
Na a másik...a riasztó vagy hétfőn vagy kedden érkezik. Én átveszem-kifizetem és szolok ha már nálam van. Aztán lehet vinnyogni
pont mondani akartam hogy megint lehet majd idomot rendelni
én is igy vagyok vele csak fordítva
nem szeressem ezt a fajta zenét.....ha nem muszály nem is hallgatom.
azt a szép motort már látom is feküdni...
kibaszottjót lehet a körúton egykerózni a villamossineken meg még feelingesebb márcsak kell egy fotós
Jó korlát.....de én ma olyan butort csináltam,ami 1700euróba kerül 40% -os akcióba ausztriába......amiért be kárpitozom az kemény 2200ft.......és ilyen kor fizu elött se kajám se cigim. Rohadjon meg ez a kurva ország!
Hiányoztál a fórumnak mint tanyáról a villany
Ittvagyok ittvagyooook
mirpmaradtamle?
Majd adok tanácsot
nem bizony.
kerülöm is rendesen.
Na baccameg akkor nem volt suni motoroztatás
Szia!
Érintetlenül várja, hogy használják, mert nem volt senki fején.
Már akartam kérdezni mikor és mi módon szolgáltassam vissza...
Cső Lackó mész még 2 személlyel mert kellene a bukó tervezek egy szeron végi utas motoroztatós kört és ezzel el is teszem a motort télire
Na nem komolyan venni ám. Igaz jó hogy van munka csak az ember úgy van vele hogy amikor van akkor sok a meló amikor meg nincs akkor meg jó lenne ha lenne munkahely. Sajnos nem mindig sikerül elkerülni a balesetet.
Miért ne mernék,soha nem tagadom le hogy mit szeretek .Jó neked van céged!Most néztem meg a hirt a moto2ből ami a hétvégén volt.Szegény kölök.Indianapoliszba is meghalt egy ő csak 13 éves volt.
Akkor azért mersz ilyeneket írni, hogy végre van aki nem csak a rockot szereti. Délután nekem is jelenésem van a cégnél, el kell fuvarozni egy-két utazni vágyót Pestre.
Szia Igen,én sajna nem
Szia!

A főnök talán dolgozik?
Már kezdtem azt hinni,hogy itt mindenki a rockot szereti ,és lás csodát,nem vagyok egyedül
Majd előkeresem a régi papíralapú képeket ha lesz egy kis időm, na meg kedvem aztán kielemzem hogy volt anno.
Jó reggelt!

Mi van itt, nosztalgia klub? Középiskolában Én is sokat hallgattam, sajna mára feledésbe merült. Pedig ha emlékezetem nem csal talán Pilisborosjenőn voltam a koncertjükön, de az is lehet hogy az más együttes volt, régen volt, ki emlékszik már a 30 évvel ezelőtt történtekre pontosan?
áááá...Nazareth! volt idő mikor minden nap meghallgattam ezt a számot!
Ezt csináltuk legutóbb csobogó