bele tapostál a lelkembe most.....
Na a másik...a riasztó vagy hétfőn vagy kedden érkezik. Én átveszem-kifizetem és szolok ha már nálam van. Aztán lehet vinnyogni
Jó korlát.....de én ma olyan butort csináltam,ami 1700euróba kerül 40% -os akcióba ausztriába......amiért be kárpitozom az kemény 2200ft.......és ilyen kor fizu elött se kajám se cigim. Rohadjon meg ez a kurva ország!
Na nem komolyan venni ám. Igaz jó hogy van munka csak az ember úgy van vele hogy amikor van akkor sok a meló amikor meg nincs akkor meg jó lenne ha lenne munkahely. Sajnos nem mindig sikerül elkerülni a balesetet.
Miért ne mernék,soha nem tagadom le hogy mit szeretek .Jó neked van céged!Most néztem meg a hirt a moto2ből ami a hétvégén volt.Szegény kölök.Indianapoliszba is meghalt egy ő csak 13 éves volt.
Akkor azért mersz ilyeneket írni, hogy végre van aki nem csak a rockot szereti. Délután nekem is jelenésem van a cégnél, el kell fuvarozni egy-két utazni vágyót Pestre.
Mi van itt, nosztalgia klub? Középiskolában Én is sokat hallgattam, sajna mára feledésbe merült. Pedig ha emlékezetem nem csal talán Pilisborosjenőn voltam a koncertjükön, de az is lehet hogy az más együttes volt, régen volt, ki emlékszik már a 30 évvel ezelőtt történtekre pontosan?
Na a másik...a riasztó vagy hétfőn vagy kedden érkezik. Én átveszem-kifizetem és szolok ha már nálam van. Aztán lehet vinnyogni