Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lám lám......fel virradt a nagy nap.....Ahogy látom mindenki készülődik serényen
Megyek én is le mosom a talicskámat
a zöld alakulat már készülődik
ITT IS VAN
bizonyám!
Mindjárt itt a NAGY NAP
Hát nem!
Aki ma nem alszik annak már egyet se kell aludnia
Nem gond ha én egy órával előtte vaxolom le?
Csak a precizitás miatt
Helyesbitek a főzőkanállal
Bográcsnál a Csibe is igen jól működik-elárulom:a kanállal
jah és ha sátoros nászutra vágy...szolj csak,fel verünk egy sátrat itt az erdő tövében és még pénzbe sem kerűl
A bográcsos dolgot komolyan gondoltam....
De a lényeg...rajtam bőr lesz az tuti
Joccakát....
Szasztok!
Na szépek már a motorok holnapra? Az enyém még nem tiszta
Sajnos nem leszek igazi faszagyerek rájöttem ma a melegebb időben,hogy én bőrszerkóban nem bírnám ki a műsort! k---ki---meleg lenne,...izzadok majd így is Szóval bocs mindenkinek,de motoros leszek így is.!
Poginak a bográcsos ötletét osztom én is,akkor lehetne egy esküvős buli is! de erről majd késöbb.
Na még bevágok egy félüveg bort(mivel már szabadságon vagyok) és jóccakát!
jujjjjjj
Ugy is Te leszel a próba pilóta
Olyan fasza gyerekek vagytok,sok jó tanács meg minden Ezért lassan kiszedek valamit az erdőből és bográcsolunk egy nagyot kedves barátaim
elég ha venned kő' 2 új gumit, meg 1 láncszettet. ár-érték arány....vágod?
minden használt motor rizikó én ezért döntöttem az új mellett igaz sokat veszítek de tudom hogy mi milyen rajta én is féltem a használt motortól sőt néztem is egy 600RR-t és egy R1 2006 ot is de póba után nem lett vétel
Hát ebben igazad van. És hogy őszinte legyek,ettől félek én is. Azt utobbi időben az nsr-elég sok pénzt elvitt...50 a generál...akkor 9rugó a gumik....uj lánc meg fogaskerekek .De ezzel elmerek indulni a világ végére.....
Na de ne motoroljunk már ennyit..... azt mondjátok meg hogy holnap mennyire dudáljuk szét keszthelyt?
ki kell próbálni megvárni hogy jól bemelegedjen kapcsol e a a hűtő nem e dadog milyen alsó tartományban milyen felül ha letekered az olajbeöntőt felpörög e a motor sok mindent meg kell nézni
ha papíron rendbe, még akkor is lehet 1265 rejtett hibája.
igy gondoltam én is...és ha ott kiprobálod a vasat és azt mondod hogy gáz a gép...akkor szét csapkodjuk a fejüket
Te Fater! vedd vissza a fordulatszámot, mert túlpörögsz...
ha megjön a fotó megnézeted Pohival ha ő is igent mond akkor mehet már csak motort kell jól megnézni akkor
Már egyszer be fürödtem egy motor cserével....
oda kell figyelni de majd kiderül minden
ha nem küldi akkor felejtős a téma.....szerintem itt faszán egy pali madarat akart fogni a gyerek.
De ez nem jön be neki,nálam nem.