jah és ha sátoros nászutra vágy...szolj csak,fel verünk egy sátrat itt az erdő tövében és még pénzbe sem kerűl
A bográcsos dolgot komolyan gondoltam....
De a lényeg...rajtam bőr lesz az tuti
Joccakát....
Szasztok!
Na szépek már a motorok holnapra? Az enyém még nem tiszta
Sajnos nem leszek igazi faszagyerek rájöttem ma a melegebb időben,hogy én bőrszerkóban nem bírnám ki a műsort! k---ki---meleg lenne,...izzadok majd így is Szóval bocs mindenkinek,de motoros leszek így is.!
Poginak a bográcsos ötletét osztom én is,akkor lehetne egy esküvős buli is! de erről majd késöbb.
Na még bevágok egy félüveg bort(mivel már szabadságon vagyok) és jóccakát!
Ugy is Te leszel a próba pilóta
Olyan fasza gyerekek vagytok,sok jó tanács meg minden Ezért lassan kiszedek valamit az erdőből és bográcsolunk egy nagyot kedves barátaim
minden használt motor rizikó én ezért döntöttem az új mellett igaz sokat veszítek de tudom hogy mi milyen rajta én is féltem a használt motortól sőt néztem is egy 600RR-t és egy R1 2006 ot is de póba után nem lett vétel
Hát ebben igazad van. És hogy őszinte legyek,ettől félek én is. Azt utobbi időben az nsr-elég sok pénzt elvitt...50 a generál...akkor 9rugó a gumik....uj lánc meg fogaskerekek .De ezzel elmerek indulni a világ végére.....
Na de ne motoroljunk már ennyit..... azt mondjátok meg hogy holnap mennyire dudáljuk szét keszthelyt?
ki kell próbálni megvárni hogy jól bemelegedjen kapcsol e a a hűtő nem e dadog milyen alsó tartományban milyen felül ha letekered az olajbeöntőt felpörög e a motor sok mindent meg kell nézni
Megyek én is le mosom a talicskámat