Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király vagy! Nem szóltak,hogy mi ez a ruházat?
Jó éjt neked is
OK!Akkor jó éjt!Megyek a gyerekhez!
Természetesen rendben Végre motorolunk egy jót A porlasztó ára az nálam van,kifizette a Zoli és oda adom neked. Ja...és még egyszer köszönjük,nagyon jó állapotban volt. Egy pici nitróba átmostam és olyan mintha vadi új lenne.
Visszatéerve,akkor hétfőn megbeszéljük hogy kedden hol találkozunk,Csibe dél körül végez,hozzánk jön innen megyünk.
Lerendezzük a porlasztódolgokat is akkor kedden,meg megbeszéljük a szerdai balatoni menetet,rendben?
Bár Csibe motorján előkelőbben festene
Elterelő hadműveletnek nagyon jó Na akkor mátol Te vagy a felelős az ilyen és hasonló dolgokért
Hadművelet felelős.....vagy miniszter?
A fenébe........ komolyan azt hittem hogy be akarsz öltözni menyaszonnynak
Elterelő hadműveletnek jó lenne ,nem
Ugygondoltam hogy a csom tartóra felszerelném
Na akkor nagy meglepetés éri a fazont ha felhajtja a fátylat egy csókért
Hátha éngem lopnak el
Jimmy Naná hogy bőrgatyában irtam alá az anyakönyv vezetőnél annak idején amikor meg nősültem
Huu de randa egy menyasszony lennél velem együtt inkább rakd el azt a rongyot......jó lesz az még az olajos kezedet törölgetni ha motort szerelsz
női rugdalódzót én fől nem veszek.
Pedig már fátylam van
Majd viszek kötelet vontatni
...ja és a ruha sem fehér lesz. Aki kicsit jobban ismer talán tudja milyen lesz az enyémről ne is beszéljünk
Szóval ez nem is annyira esküvő,mint inkább csak egy buli.
Ezzel is azt mutatván,nekünk nem a ceremónia számít,hanem ami mögötte van és azt más nem látja.
u.i.: ki ne öltözzön nekem vki is! Motorosokat szeretnék látni!
Pogi!
Ha gondolod húzhatsz menyasszonyi rucit,felülhetsz mögém,csak úgy megtévesztés képen
De semmi buzulás
Szia!
Mindenkinek szombaton van,gondoltuk legyen kedden
Meg szerdán indulunk nászútra és így pont előtte lesz. Meg lagzi nem lesz -nem vagyunk hál'isten oda érte- és így pont minden jó nekünk.
Tesódéknak nem szólt senki,hogy bukó nélkül mentek? Mert mi sem akarjuk feltenni.
Ez valóban fogós kérdés.... Tényleg,miért pont kedd?
Lehet hogy nem is esküvő lesz....hanem lányszöktetés És azért kell minél több motoros hogy,ne tudják hogy kinél van
Rendicsek Megyek.....persze ha a motorom bírja a tempót a tiéddel
Hali gali!

Holnap megy valaki valamerre?
Közös gurulás valakivel?
Szeretnék egy túrát a Bécs-i práterbe/vidámparkba/ még ebben a hónapban,ha valakinek lenne kedve jönni,jelezze bátran.
Pogi!Most ugy néz ki hogy ugye kedden esküvő,utánna szerdán mennék balatonra rokonsághoz Zamárdiba beteglátogatóba,ha gondolod eljöhetnél velem.Csibe utánna héten ugye hétfő-kedd szabad,akkor meg megcsinálnánk a balatoni kört!Ha minden összejönne, szerinted?