Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Photonic boldog szülinapot
Jimmy, csak 1 kérdés, h-h kedden lesz az esküvő?
Annyi bizti hogy lesz,de legalább nem pörög ugy mint eddig.Most ötödikben pörög ugy mint a régi fogaskerékkel hatodikban. És ahogy most probálgattam,6.-ban 80km/h-nál 7,3at pörög.Ez nekem már bőven elég....de még hogy mi lessz a vége ha lenyelezem,azt még nem tudom.De majd ki derűl
+10 % sebességnövekedés ha birja a moci
Szia Tomi Kész van......most ötödikbe megy annyit mint tegnap 6.-ban Jó lett az uj fogaskerék.....37-es,a régi 41-es volt
Na készül a moci?
Majd egy verseny ?
Megnézzük mennyire maradok le
Jól is teszed! Szólhatnál még pár kétkerekűnek
Hy.Jimmy ha tudok valakit szerezni pár órára aki beugrik a helyemre akkor tudok menni.De megoldom majd valahogy.
Okéjó! Még-még!
! Esküvői felvonulás, verzió 2.1 !

! Időpont: Augusztus 10. (kedd)
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!

Pogi
Nightclubber
Főnök
hondalaci600
Ridingsoul
csib

ewer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
GURO(zx7r)
F2Tom(zx7r)
Kampi(zx7r)
Tücsök
Oké.....akkor jó munkát és széles síneket
Persze hogy össze kellene valamit hozni, majd egyeztetünk róla. Most megyek mert készülődnöm kell.
Azt tudom hogy én 23.-ától megyek melózni.......valami túrát össze hozhatnánk....................mindjárt vége a nyárnak
A ráérős napok. Elvileg, mert előre még semmi sem 100%, a család is közbeszólhat.
ez mi? lottó számok?
16-17,23-24,28-29-30.
Hát ami azt illeti....volt is nagy dirr-durr az éjjel. Szakadt az eső. De remélem nem tette tönkre a vasutat,bár tény hogy az elektromos dolgoknak nem tesz jót a víz.
Na akkor azt áruld el.......jössz a balcsi körül? Bár én szeretttem volna ha az a tiszató tura amiről beszéltünk,oda elmennénk
Előtte meg sütkéreztem volna ha sütött volna a nap.
Már megkezdtem a vaskoptatást. De ma nem nagy kedvem van menni mert nagy viharokat ígérnek és sajnos a villanygépek köztudottan nem kedvelik a viharos időjárást. Volt már példa hogy másnap értünk haza az áramszünet miatt.
Ember......most ugy beszélsz mintha félnél a saját motorodtol.Ha behúzod az első féket nincs az az isten hogy az téged ledobjon. Na de nem is erre való egy robogó......csak azt mondtam hogy meg lehet vele csinálni.Amugy mesélj ......merre jártál az utobbi egy 7ben?
Remélem az a faszkalács küld képet ma arrol a cbr-ről.......
Csak ha megindul azt a nagy testet megfogni? Inkább nem próbálkozok, sokba került már.
Helló Pogi:)
Csibe, te szerencsés voltál,biztos Dubai-ban laksz
Neked szerencséd volt....és manapság ritka a becsületes ember
Ja azt tudom...a Tomié nagyon erős,bár a a Te mociddal is meg lehet csinálni......hidd el