Annyi bizti hogy lesz,de legalább nem pörög ugy mint eddig.Most ötödikben pörög ugy mint a régi fogaskerékkel hatodikban. És ahogy most probálgattam,6.-ban 80km/h-nál 7,3at pörög.Ez nekem már bőven elég....de még hogy mi lessz a vége ha lenyelezem,azt még nem tudom.De majd ki derűl
! Időpont: Augusztus 10. (kedd)
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Hát ami azt illeti....volt is nagy dirr-durr az éjjel. Szakadt az eső. De remélem nem tette tönkre a vasutat,bár tény hogy az elektromos dolgoknak nem tesz jót a víz.
Na akkor azt áruld el.......jössz a balcsi körül? Bár én szeretttem volna ha az a tiszató tura amiről beszéltünk,oda elmennénk
Már megkezdtem a vaskoptatást. De ma nem nagy kedvem van menni mert nagy viharokat ígérnek és sajnos a villanygépek köztudottan nem kedvelik a viharos időjárást. Volt már példa hogy másnap értünk haza az áramszünet miatt.
Ember......most ugy beszélsz mintha félnél a saját motorodtol.Ha behúzod az első féket nincs az az isten hogy az téged ledobjon. Na de nem is erre való egy robogó......csak azt mondtam hogy meg lehet vele csinálni.Amugy mesélj ......merre jártál az utobbi egy 7ben?
Majd egy verseny ?
Megnézzük mennyire maradok le
! Esküvői felvonulás, verzió 2.1 !
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Pogi
Nightclubber
Főnök
hondalaci600
Ridingsoul
csib
ewer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
GURO(zx7r)
F2Tom(zx7r)
Kampi(zx7r)
Tücsök
Na akkor azt áruld el.......jössz a balcsi körül? Bár én szeretttem volna ha az a tiszató tura amiről beszéltünk,oda elmennénk
Csibe, te szerencsés voltál,biztos Dubai-ban laksz