Lehet....na látod....ez is azt jelenti öregszek.
Nem tudod,vagy valaki hogy a milyen papíroknak kell leniük a svájcból behozott motoroknak? még itt nem volt forgalomba helyezve. Kibaszottul féleg hogy ebben van valami átbaszás,nem hiszem el hogy megéri neki oda adni az nsr-ért
Jimmy nekem még nem 100 a keddi nap ezért nem is szóltam de úgy tervezem megyek. Aztán kiderül!
Ha mégse lenne nekem jó akkor át lehet még tenni szerdára?
Aha...cbr De jön velem a Hondalaci...ő jobban tudja mit kell ilyenkor nézni,mint én. Remélem hogy jó is és megy is,mert elég messziről kell elhozni. Olyan szép fekete lesz..........
Csak vicceltem!
Te viszont nem viccelsz,úgy látom!
Sok szerencsét hozzá,én is meglépném a cserét! Amúgy ilyen Hondát én még nem láttam cbr600? vagy mi ez?
a képen nagyon egyben van,legyen jó hangja,ne csörögjön,ne füstöljön,hidegen nézd meg az olajszintet és ha minden ok,hozd kapásból!
Nem tudod,vagy valaki hogy a milyen papíroknak kell leniük a svájcból behozott motoroknak? még itt nem volt forgalomba helyezve. Kibaszottul féleg hogy ebben van valami átbaszás,nem hiszem el hogy megéri neki oda adni az nsr-ért
Te jöttél ma szembe ugye?
akkor jöttem vissza a városba...egy haverommal voltam motorolni. megjött az esze és lecserélte a tévedés bocimobilt egy 1000es ciberére.
Jimmy nekem még nem 100 a keddi nap ezért nem is szóltam de úgy tervezem megyek. Aztán kiderül!
Ha mégse lenne nekem jó akkor át lehet még tenni szerdára?
Te viszont nem viccelsz,úgy látom!
Sok szerencsét hozzá,én is meglépném a cserét! Amúgy ilyen Hondát én még nem láttam cbr600? vagy mi ez?
a képen nagyon egyben van,legyen jó hangja,ne csörögjön,ne füstöljön,hidegen nézd meg az olajszintet és ha minden ok,hozd kapásból!
Ne lepődj majd meg kedden.....de nem nsr-el megyek,holnap megyünk az uj vasért
Na jó nem,na jó mégis!