Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor piritsunk el érte
akkor minden rendben van szerintem
Azt mondta a srác meg van a vám papírja......azt nem adják csak ugy oda ha nincs a vám befizetve....
Pray gyermekem hogy dugjak a seggedbe egy nyílvesszőt ez egy 600-as gép......nem 2T ! ott van lejebb a kép
Sok szerencsét
de a vámot már megfizette az aki behozta nem?
EU-n kívülről hozott motoroknál környezetvédelmi előírásoknak is meg kell felelnie, és sztem egy 2ütemű nemfelel meg neki. TOvábbá van vám+áfa is. (mert ugye Svájc nem EU-s)
azt írják hogy ők 5 év után műszakiztatták le itt magyarban és ment a dolog
már feltettem a kérdést már csak a válaszra kell várni
Ha a papirozással kapcsolatban pozitív választ kapok,akkor holnap elmegyünk érte kapok kiséretet.......na nem amolyan kékszínűt hanem a Hondalaci lesz a felvezetőm
Akkor már csak jól meg kell hajtani!
A svájci papirjai és rendszáma meg van,sőt még a vám papirja is. Még nem volt nálunk forgalomba helyezve,de ennek most kérdez utána az illetékes ember
Remélem minden ok és akkor meg is van a vas
Ja már tudom,szerintem nézz utánna hogy a motort hogy lehet nálunk üzembehelyezni,svájci rendszám is van rajt?Kinek kell intézni?a behozónak vagy neked a dolgokat,a hivatalban megmondják!Addig nem is érdemes szerintem komolyabban foglalkozni vele.Ha megoldható olcsón ,akkor néznék utánna a hivatalban az alváz-motorszámtisztaságnak és ha az is passzol,akkor jöhet a csere.
Ez milyen moci?
na bassza meg......mi legyen?
Meg vannak a svájci papirjai a vasnak. De hogy a tökömbe hozom el.....nincs közel
Ha minden patent akkor cseréld el
Hondalaciiiiiiiiiii! Ezt akarja adni a skac az nsr-emért cserébe
Ma megint felhívott.......most mi a faxomat csináljak?
Énmég nemkaptam pontos tájékoztatást. 4kor kezdés hévizen? Vagy keszthelyen a várkastélytól indul a felvonulás?

Sztem 3kor legkésőbb elkellene indulni, főleg h ha nemlesz addig kész aruhánk akkor én 120nál többet nemmegyek susogósban!
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor indultok Zalaegerszegről és honnan? 2-en mennénk Szombathely mellől 2 ninjával, és gondolom ti együtt mentek így csatlakoznánk ha nem bánjátok.
Sisak? Háát mi kb pont leszartuk hogy mit gondolnak a jardok. Megyei és a városi kapitányság elött is elmentünk miiközben felvonultunk, csak vigyorogva integettek a sünök. Nemkellazt feltenni, nemteszem fel énsem és ha kötekednek majd Lackó szétüti őket
Helyes...tekerj 1et....én is azt teszem,csak még megiszom 1KV-t...
megnéztem volna!
Na megyek meghajtom a ninját,jópár napja nem ültem rajta.
Kicsit furán néztek ránk...de nagy ivben le sza....tuk,nem a ruhát vettem el.....és nem a ruháért jött hozzám.
Meg aztán ez még 1991.-ben volt.......lázadok voltunk.......ugy mint még most is "A ROCK ÖRÖK ÉS SÉRTHETETLEN"
Nem szóltak......de ahogy ott álltunk és vártunk ,egyszer csak meg szólal az anyakönyv vezető "Nem értem hol késik a menyasszony meg a vőlegény"
Ki is kerekedett a szeme amikor mondtuk neki hogy mi lennénk azok.