Szewa kék tegnap elmentem arra motorolni.....25-30-al mentem és végig lestem az út szélét......de már én sem találtam meg.Szerintem valami feka már be adta a zaciba
Max. a Tomiéval lehetne ezt megcsinálni. A napokban cseréltünk egy kis időre hát elképesztő mennyire megy az Övé. Talán füvön meg lehetne próbálni de csak akkor ha az első kerék meg betonon van.
Jah.....lekéne papirozni mert svájci papirjai vannak. Amugy délelött megyek az új láncért és a fogaskerekekért. Még kisebb kerűl hátra,kiváncsi vagyok igy mennyi lessz a vége
Úgy néz ki eddig ott tudok lenni az esküvői felvonuláson bár reggel kissé korán kell kelnem aznap. Remélem nem lesz semmi rendkívüli esemény a síneken.
!SEGÍTSETEK!
Elveszett ma egy Nikon D300 típusu fekete színű profi fényképezőgép.Fekete-kék színü textíltáskában volt,valószínüleg az elkerülő út Ságodi szakaszán,Gébártnál illetve a Kaszaházi úton eshetett ki hátizsákból.
Tulajdonos:László Patrik
A fényképező memóriakértyáján több fotó is található a tulajdonosról illetve egy UJP-415 rendszámú piros Honda Motorról(enyim).
Ha tudtok valamit róla jelezzetek kérlek
Mivel Magyarországon élünk esély nincs arra, hogy valaki ne vegye fel,sajnos.
Basszus...tegnap felhívott egy skac...egy az egyben cserélni akar egy 600cbr-t az nsr-re..........
Ott leszek ne izgulj
Elveszett ma egy Nikon D300 típusu fekete színű profi fényképezőgép.Fekete-kék színü textíltáskában volt,valószínüleg az elkerülő út Ságodi szakaszán,Gébártnál illetve a Kaszaházi úton eshetett ki hátizsákból.
Tulajdonos:László Patrik
A fényképező memóriakértyáján több fotó is található a tulajdonosról illetve egy UJP-415 rendszámú piros Honda Motorról(enyim).
Ha tudtok valamit róla jelezzetek kérlek
ha ebből nem veszik le hogy nem porcelánkészlet kell, hanem HASZNOS dolog, akkor semmiből sem
Van esetleg vkinek tanktáskája kölcsönben ,nászútra?