Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos az. A hátizsákom is visszakerült benne két telefonnal, iratokkal, pénztárcával együtt.
Szewa kék tegnap elmentem arra motorolni.....25-30-al mentem és végig lestem az út szélét......de már én sem találtam meg.Szerintem valami feka már be adta a zaciba
Max. a Tomiéval lehetne ezt megcsinálni. A napokban cseréltünk egy kis időre hát elképesztő mennyire megy az Övé. Talán füvön meg lehetne próbálni de csak akkor ha az első kerék meg betonon van.
41 fogú van most fent....ha minden jól megy akkor 37es lessz az új
Sejtéseim szerint azt már esés közben elkapta egy cig...egy hobbit
Mivel Magyarországon élünk esély nincs arra, hogy valaki ne vegye fel,sajnos.
Nekem meg tönkrement a km óra meghajtásom, most majd vadászhatok utána mert a többi Kymco meghajtása ellenkező oldali.
Naaaaa......csak egy picit vagy fész hogy elragad?
Hány foggal kevesebb?
Ezt robogóval? Még jó hogy nem teszem tönkre az új gumikat.
Jah.....lekéne papirozni mert svájci papirjai vannak. Amugy délelött megyek az új láncért és a fogaskerekekért. Még kisebb kerűl hátra,kiváncsi vagyok igy mennyi lessz a vége
Na ha ezt Te is meg csinálod kedden akkor én is
Akkor ott valami gond lehet, vagy a motorral vagy az eladóval van valami probléma.
Jó reggelt Remélem is hogy eltudsz jönni
Basszus...tegnap felhívott egy skac...egy az egyben cserélni akar egy 600cbr-t az nsr-re..........
Ez is motoros esküvő:

Úgy néz ki eddig ott tudok lenni az esküvői felvonuláson bár reggel kissé korán kell kelnem aznap. Remélem nem lesz semmi rendkívüli esemény a síneken.
Ú, ez gáz, ha menet közben esett ki az elég messze elpattoghatott. Ilyent megtalálni, hát nagy szerencse kell hozzá.
Tudom hát
Ott leszek ne izgulj
!SEGÍTSETEK!
Elveszett ma egy Nikon D300 típusu fekete színű profi fényképezőgép.Fekete-kék színü textíltáskában volt,valószínüleg az elkerülő út Ságodi szakaszán,Gébártnál illetve a Kaszaházi úton eshetett ki hátizsákból.
Tulajdonos:László Patrik
A fényképező memóriakértyáján több fotó is található a tulajdonosról illetve egy UJP-415 rendszámú piros Honda Motorról(enyim).
Ha tudtok valamit róla jelezzetek kérlek
óóó bazz. az nemhiszem h menne. Aszittem odaadtam a videjókat cédén vagy valahogy. Mind1, valahogy megtalálomőket!
Jövő hét csütörtökön jönne valaki pályázni? Mert ha igen akkor kéne jelentkezni nehogy úgy járjunk mint a múltkor...
varratatsd a seggére ,hogy PRÉÉJ!
hát persze, amúgy én is így csinálnám
ha ebből nem veszik le hogy nem porcelánkészlet kell, hanem HASZNOS dolog, akkor semmiből sem
neeeeem neeeeeem
ilyen "burkolt" módon se láttam még menyasszonytánci ajándékot kérni senkitől
Még egy kérdés Uraim! -lehet pofátlan
Van esetleg vkinek tanktáskája kölcsönben ,nászútra?