Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ám a gondolatolvasás!
Széf titkár jah...legalább lesz egy jó testhez állo feladatod.....Te mész előre és kikéred a sört...hogy nekünk ne keljen sorba állni
nem én leszek a széftikár
Na ez igen Laci lesz a Scout!
Jól van azért jó lenne ha tudnál jönni
Ha nem kell mennem Münchenbe vagy nem lesz sok munka akkor megfelel
jaj wazze meg született még egy adag Pele,tök aranyosak
Pogi!

Most beszéltem a Tomival a hétfői napot illetőleg. A terv nagy vonalakban: 8 körül indulnánk a cél Padragkút először, utána vissza a Balaton felé, fürdés lazulás, este sátorozás Zamárdiban, ( az még bizonytalan hogy komppal jövünk-e át a déli partra - 1250 pénz egy komp ára cakk-pakk) aztán másnap tovább állunk és a végén szeretnénk megállni a hévízi csatornánál fürödni. Ezek a tervek de majd menet közben módosíthatunk ha kell. Neked így megfelel? Ha van ötleted írd meg.
Lejjeb le irta a Csibe...de szerintem ne kompozzunk,kerüljük meg a balcsit.2 napos tura
Mikor és hova?
Csibe.....én viszek sátrat...tudod...nekem kell a hely
Amugy be kötöttem még egy ventilátort a hűtöre....most nem melegszik
Szia Laci.Ja kerestelek Jösz velünk turázni?
Jó bulizást meg zenehallgatást!
na ementem szigetőni Testvérek! Adios!
szervusz Zsófi65!
szia Zsolti rendben én voltam tegnap is és elötte is sőt este motorokkal voltunk adj egy elérhetőséget enyém 30 503 51 18
heló laci bácsi!
pont itt vagyok megint zalában na én pont ide járok le fürödni mindig!úgyhogy vágom,hol van ez a hely?v.mikor t.oz6nánk itt.
tegnap elött csináltam
Sátrat hozol vagy jó lesz a 3 személyes? Akkor csak hálózsák kell.
szia kerestél tegnap?
Csibe...nekem jó ! Benne vagyok mindenbe,tudod
Pogi!

Most beszéltem a Tomival a hétfői napot illetőleg. A terv nagy vonalakban: 8 körül indulnánk a cél Padragkút először, utána vissza a Balaton felé, fürdés lazulás, este sátorozás Zamárdiban, ( az még bizonytalan hogy komppal jövünk-e át a déli partra - 1250 pénz egy komp ára cakk-pakk) aztán másnap tovább állunk és a végén szeretnénk megállni a hévízi csatornánál fürödni. Ezek a tervek de majd menet közben módosíthatunk ha kell. Neked így megfelel? Ha van ötleted írd meg.