Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na fenn vannak a képeim a Fotók galériáiban a Balaton3Pogival cim alatt az esküvői készületekről!Ha majd megnéztétek leszedtétek őket akkor majd leszedem.Mindenki ismerjen a motorjára!
jo, ott vagyok egy pill
OK,mennek fel!Majd irom ha kész!
Pogi MSN!
Részemről rendben
Fiuk!Felrakom a Balatoni galériámba az esküvői képeket amit csináltam ott biztos hogy csak Ti nézitek meg!Utánna majd leszedem.
OK Pogi?
Na nézzétek mit találtam Ötvözték a sünöket a kukásokkal.....
szerintem abban a pillanatban se gyalogost...se babakocsis kismamát nem zavartunk le a járdárol.
az volt a problémája, hogy a járdán gurultunk be...
De még milyen hangos
Meg kell hagyni....azért a sünök is meg jelentek a polg.hivatal elött Pedig ott csendben volt mindenki a szertartás alatt
Már odafelé is hangos volt
Az enyém se szereti a városi forgalmat, két lámpa és megy a ventilátor!
Sok hetes volt?
Hogy zajlott? Garázstól mentetek a polgmesteribe és az igen-igen után elkísértétek őket vagy már oda is kísérettel érkeztek?
hát 2 képet itt is meg tudsz nézni, persze élőben volt az igazi.
a legvégén az én zöldségem is "megfáradt", melege volt szegénynek, de szerintem ilyen egy fasza esküvő
ami vidit csináltam, az hangügyileg jó, csak a kamera nem éppen a megfelelő szögbe volt belőve, szal abból nem teszek fel semmit a netre, mert nem éri meg
Hát voltunk páran kár hogy nem tudtál jönni
Sziasztok!

Köszi Guro!
Esküvő reggelén cserbenhagyott a kawári, ezért nem mentem!
A benzinpumpával lehetett valamit úgyhogy reggel haza kellett vontatni! Meló után szétszedtem, megsimogattam, összeraktam és most úgy néz ki jó! Kézrátétellel megoldottam!
Sokan voltak? Jimmyék elégedettek voltak? Képekre kíváncsi leszek!
Öcsi! meg nézted az nsr-t?
Legyék kicsit normális ha nehéz akkor is !
"Sportszelet" ez igen jó
szerintem azért nem rossz ez az összkép
hát tudod minden családban van egy két mostohagyerek is
mondjuk kiskar sárgája nekem k..ra bejön meg az egyszínű ezüst is, de ezt csak halkan mondom, mert megsértődik a "sportszeletem"
A 7 es találkozótokon hogyhogy becsuszott egy piros,fekete,sárga is a zöldek mellé?
Szépek a zöldek de Laci pirosa is
jaj de szépek ezek a gépek, az a sok zöldség