Na fenn vannak a képeim a Fotók galériáiban a Balaton3Pogival cim alatt az esküvői készületekről!Ha majd megnéztétek leszedtétek őket akkor majd leszedem.Mindenki ismerjen a motorjára!
Az enyém se szereti a városi forgalmat, két lámpa és megy a ventilátor!
Sok hetes volt?
Hogy zajlott? Garázstól mentetek a polgmesteribe és az igen-igen után elkísértétek őket vagy már oda is kísérettel érkeztek?
hát 2 képet itt is meg tudsz nézni, persze élőben volt az igazi.
a legvégén az én zöldségem is "megfáradt", melege volt szegénynek, de szerintem ilyen egy fasza esküvő
ami vidit csináltam, az hangügyileg jó, csak a kamera nem éppen a megfelelő szögbe volt belőve, szal abból nem teszek fel semmit a netre, mert nem éri meg
Köszi Guro!
Esküvő reggelén cserbenhagyott a kawári, ezért nem mentem!
A benzinpumpával lehetett valamit úgyhogy reggel haza kellett vontatni! Meló után szétszedtem, megsimogattam, összeraktam és most úgy néz ki jó! Kézrátétellel megoldottam!
Sokan voltak? Jimmyék elégedettek voltak? Képekre kíváncsi leszek!
hát tudod minden családban van egy két mostohagyerek is
mondjuk kiskar sárgája nekem k..ra bejön meg az egyszínű ezüst is, de ezt csak halkan mondom, mert megsértődik a "sportszeletem"
Pogi MSN!
OK Pogi?
Meg kell hagyni....azért a sünök is meg jelentek a polg.hivatal elött Pedig ott csendben volt mindenki a szertartás alatt
Sok hetes volt?
Hogy zajlott? Garázstól mentetek a polgmesteribe és az igen-igen után elkísértétek őket vagy már oda is kísérettel érkeztek?
a legvégén az én zöldségem is "megfáradt", melege volt szegénynek, de szerintem ilyen egy fasza esküvő
ami vidit csináltam, az hangügyileg jó, csak a kamera nem éppen a megfelelő szögbe volt belőve, szal abból nem teszek fel semmit a netre, mert nem éri meg
Köszi Guro!
Esküvő reggelén cserbenhagyott a kawári, ezért nem mentem!
A benzinpumpával lehetett valamit úgyhogy reggel haza kellett vontatni! Meló után szétszedtem, megsimogattam, összeraktam és most úgy néz ki jó! Kézrátétellel megoldottam!
Sokan voltak? Jimmyék elégedettek voltak? Képekre kíváncsi leszek!
mondjuk kiskar sárgája nekem k..ra bejön meg az egyszínű ezüst is, de ezt csak halkan mondom, mert megsértődik a "sportszeletem"