Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Mi a helyzet skacok?
Akkor nem ő volt... :), a benzinkútról sétált ki 2 csaj mocis szerkóban, az egyik nagyon hasonlított barátnődre, de akkor tévedtem.
Jó reggelt!
Ma este visszük az idomokat a festőhöz, remélem nem mond horrorisztikus árat meg hát remélem elvállalja. Ma még le is kell mosom az idomokat, hogy ne koszosan vigyük. Egyébként tegnap amikor bontottuk érdekes szerelési hiányosságokat találtunk, pld. a másodlagos szűrő levegőző csöve is frankón össze volt nyomorítva. meg aztán ÉN is sikeresen elszakítottam a hűtőventilátor fedelének alsó rögzítő csavarját, be volt rohadva aztán egyszer csak leszakadt, a fele most benne maradt a blokkban. Na azt is ki kell bányászni valahogyan.
Jó reggelt.....
Alakul a kipufogó
Az fasza, nekem vízálló tokostul 5 öntapadós aplikátorral, vákumos aplikátorral 16gigás kártyával együtt volt 270dolcsi:) Megvolt a töréstesztje is, no problemo, a cuppantós cucc meg bírja a 300at:D
Nem hittem volna ,de nagyon komoly,echte hangot ad vissza(na nem azt amikor a füled tennéd oda:D),de jó!
:)
Asszonyt nem mert ,nem volt velünk! Vagy máshol láttad? A piszok... Hol láttad? Mit csinált? Nekem azt mondta otthon tanul...
Az idei Mersz pályaestek a következő napokon kerülnek megrendezésre 2010-ben:

- április 13
- április 21
- május 14
- május 28
- június 2
- június 17
- július 6
- augusztus 5
- augusztus 13
- szeptember 8
- szeptember 15

Kit érdekelne a dolog?
Alapban olyan 330 dolcsi, vettem hozzá plusz akksit, 16 gigás memókártyát, egy szivartöltőt, kis tokot, a vízálló tokot még várom, meg rárendeltem egy plusz sisaktalpat, mert amit adtak hozzá eltörtem. Elméletileg kivehető a belseje, én nem jöttem rá hogyan és túlfeszítettem, de még szuperál így is, de Shoeira nem ragasztom fel törötten. Nagyon kajak kis cucc, de a finomhangoló programmal szerintem valamit kezdenem kéne, mert a szélzaj kegyetlen, motorhangot nem is hallasz csak süvítést. Varrattam hozzá ilyen gyors csatlakozós szíjjokat, mert a gyári tartókat nem erre a célra találták ki, az öntapadósba nem bízok, még ha a karomon van akkor is a hosszú nyakbalogómra van kötve a kamera, ha esik nem hagyjam el, hanem lógjon inkább rajtam, mégis csak 100.000...
Még nagyon tanulom a beállításait, meg hogy hova pakolgassam ahol biztonságos, ez a kar-os megoldás rohadtul bejött, jól meghúzva a szíjját meg se moccan, de a szélzaj... Lehet a finomhangoló progin tudok rajta állítani majd egyszer rászánok egy napot és egész nap csak tesztelem, de akkor a laptop sem ártana mellé, cipekedni hátizsákban meg nem szeretek.
Én elhagytam vasárnap a goprot emnetközben:D 30nál esett le kb, semmi baja nemlett:) Szarul rögzítettem mert nagyon siettem és megbosszúlta magát. Contourhoz milyen aplikátorok vannak, meg hogyér vetted a kamerát?
Csütörtökön én is nyomattam On-Boardot, felavattam a Contourt, hát nem vagyok elájulva. Képminőség kifogástalan, de szélzaj 120-tól megindul. A karomon volt a cucc, ráadásul ugye a szar utak miatt a kar elég jól rázkódik, rájöttem nem a kamera helye. A legjobb az lesz ha az átlátszó plexi visszakerül és tankra megy a kam. Fel se rakom a felvételeket.
Láttalak, asszonykád is láttam, mi kirándulós, randizós, utazgatós állapotba voltunk Öcsivel, nem kívántunk csatlakozókat :XD. . Benéztünk a barlangba, utána meg lementünk lellére, de oda be se mentünk 2 órára nem akartunk belépőt venni.
Király, használd egészséggel!
Képet dobjáé majd róla, megsasoljuk.
Ejj Pogi..hát nincs jobb mint egy jó viharos erejű szél...csak úgy kell menni hogy mindíg hátszél legyen! :)
Szia! Hát igen,fuj rendesen.Majd nem ledobott az utrol amikor elugrottam cigiért. Ma én is neki állok és meg csinálom a kipufogot
Szia!
Ez igaz de viharos szél fúj. Nemsokára folytatom a robogó bontását, mihelyt ideér az álomszuszék.
....na mivel ma már munkanap van.....ki is sütött a nap.......
Át küldtem
Nálam összefüggésben van a kettő.....mert addig nem tudom kinyitni a szemem amig meg nem iszom a kv-t!
Mindjárt átküldöm
Majd emilben küldd át a számozásokat,utánnanézek!
Csak vigyázzunk,a szem az első!Utánna a KV!Ma már asszem a 7.nem csak a 6.
De széééép
Bocs,raktam a szemembe kenőcsőt és el is szundítottam.
most tuszkolom le a kv-t