Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-Jó reggelt
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek
Fasza a cam,Jocee,mutatnám,csak nem tom hogy kell konvertálni
Nem Laci,nekem nem kellene
Van akinek ez az álom motor tuti nem kellene soha
Pray- Boldog Névnapot
Nem...már javul
Akkor megyek Én is még nem is reggeliztem.
Az a jó! Végre egy tudományos ember a bandában Én nem nagyon értek az elektronikához,de minden más jöhet.
Nah lépek,tele nyomom a szemem kencével had gyogyúljon egy picit....délután motorozni akarok
Pogi
Ne játsz a szemeddel
Ahogy egy általam használt,nem olcsó szemüveg márka dobozára van írva,persze ámerikaiul,szabad fordításban:kevés olyan tényező befolyásolja az életminőséget mint a látás!
Az még hagyján hogy van fantáziája - az nekem is van - de neki tudás is van mögötte.
Van fantáziája az tuti
Lehet hogy mire elindulunk a Tisza-tó irányába,már valami ser főző készülék is fel lesz szerelve a motorjára
A másikra csináltál Te is nem? Majd teszek egy autó akksit a csomagtartómba azt az mindent kibír csak tölteni ne kelljen.
Pá,most egy kicsit elmegyek
Majd viszem a szivargyujtóra a 150 Wos invertert,ha 150 w elég-de Csibe akkuját majd jól leszopja Ugyanis VAN SZIVARgyujtónk,helyesebben nekem is lesz ezen a motoron is-de Csibének hivatalból van
Ne biztasd mert a végén még nekiáll.
Ügyes gyerek ez a Tomi.
De azért dicséretes dolog hogy ezt ki gondoltad Nem is olyan haszontalan dolog ez.
Nekem ki találhatnál egy 12 Voltos kv főzőt a motoromra
aha Tehát akkor ez egy Csibének készülő ellenőrző műszer
Én meg csak rádugom a multimétert és máris tudom mi a pálya az akkuval
Ne villogjál, nekem az jelzi hogy lemerül az akku hogy nem világít semmi.
kiváncsi vagyok ,mit is ért ezalatt.
Tudod nálunk semmi nem jelzi az akkutfeszt,régebben kikisérleteztem egy 3 LEDES kijelzőt,aztmost átalakitottam egyLEDESre.12Vig vörös,12-13között sárga,13-15 ig zöld 15 fölött sötét.Ma kéne alkatrészbeszerzést is csinálnom ecélból is.CSIBE ugyis mindig lemeriti az akkuját!
Hát visszajelzi hogy van akku a motorban?
Jaj már megint szakszavakat fog mindjárt használni, visszaél a tudatlanságunkkal.
No fene Ledes akku vissza jelző? Ez mit takar?