Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban! Na akkor még ma meg írom és holnap bedobom neked.4-ig melózom és ha gondolod akkor hazafelé beadom.Csak mond hogy hova vigyem.
Pogi-pogi, én már az evolúció piramisának csúcsán álldogálok.... Itt várnak a bögyösök gyere-gyere...
Az egyik kedvencem...
Ajánlom kötelező olvasmánynak barátunk adatlapját, elég érdekes!
Mennyire igaz....
nekem Cimbora!
Kinek is igértem meg az AC/DC dvd-t?
Bammeg,öregszem!
Végre,valami jó zene
Látom már szépen fejlődsz
a szigor!
Mi? a kutyák vagy az orv vadászok?
tudom ám, csak viccőtem. mondta a kollégám Apáti környékén is ez a helyzet.
Nem fakanál Tudod az a gáz hogy nagyon sok itt a vadász,és ha meglátják vagy kilövik vagy ugy feljelentenek hogy belefeketedek a büntibe.nem elég hogy én apritom a vadat még a kutya is?
Emlékszem erre!Húsvétkor volt .Pont előtte tettem fel a kocsira a nyári ,sportgumikat...volt ám jégpálya
Soha nem szoktam ütni a kutyáimat(volt már egy másik is) eddig elég volt ha szóban kiosztottam,de ez most kihúzta a himnuszból a balsorsot.
Igen,nagy generál lesz a mocin Nehogy már szét essen nekem a Tisza-tó túrán
őztépésért fákánál a bünti? akkor sosenem tépek meg őzet!
Akkor az már erőszak.
Ezt még át kell gondolnom.
Az apja faxát,nem az apja fia! a geci hajtja az őzeket,azt meg nem szeretném ha megtépne egyet me akkor engem basznak meg.
Ma Én is tervezgettem némi átvizsgálást a motoron mert tavaly óta nem igen néztem rá, aztán a hajtásláncot mindenképpen át kell nézni mielőtt használatba veszem. A fékfolyadékot is cserélnem kéne mert már öt éves. De ez csak terv marad mert most nincs rá időm, majd 8. -a után feltéve ha sikerül a doktori disszertációm.
Valóban,a lesiklópálya a Te bizniszed.De a hóangyalka a Főnök meg az én üzletem
3hóangyalért adsz-é nekem lesiklópályát?
Generál lesz a motoron?
Nem kell ütni, van egy síndarab az udvaromon, elküldöm és ha rákötöd nem fog elcsatangolni. Na jó ez csak vicc volt ám.
"Apja" fia!
na fene...közös vállalkozás!
Ne is emlegesd a kutyát ma szintén meg kereszteltem a gumibottal az enyémet,már megint meglépett.Pedig mindig itt bent van esténként,és melegszik a kandallónál.De ma mire hazaértem már nem volt sehol,na iszkiri és meg kerestem.Jól elkalapáltam és láncra vertem! Meg mondtam neki a magamét rendesen,kárpitos lévén fasza űlés huzatot csinálok belőle ha megint lelép!
Amúgy szerdán meló után kiveszem a hondábol a blokkot és megy a szerelőhöz