Nem fakanál Tudod az a gáz hogy nagyon sok itt a vadász,és ha meglátják vagy kilövik vagy ugy feljelentenek hogy belefeketedek a büntibe.nem elég hogy én apritom a vadat még a kutya is?
Soha nem szoktam ütni a kutyáimat(volt már egy másik is) eddig elég volt ha szóban kiosztottam,de ez most kihúzta a himnuszból a balsorsot.
Igen,nagy generál lesz a mocin Nehogy már szét essen nekem a Tisza-tó túrán
Ma Én is tervezgettem némi átvizsgálást a motoron mert tavaly óta nem igen néztem rá, aztán a hajtásláncot mindenképpen át kell nézni mielőtt használatba veszem. A fékfolyadékot is cserélnem kéne mert már öt éves. De ez csak terv marad mert most nincs rá időm, majd 8. -a után feltéve ha sikerül a doktori disszertációm.
Ne is emlegesd a kutyát ma szintén meg kereszteltem a gumibottal az enyémet,már megint meglépett.Pedig mindig itt bent van esténként,és melegszik a kandallónál.De ma mire hazaértem már nem volt sehol,na iszkiri és meg kerestem.Jól elkalapáltam és láncra vertem! Meg mondtam neki a magamét rendesen,kárpitos lévén fasza űlés huzatot csinálok belőle ha megint lelép!
Amúgy szerdán meló után kiveszem a hondábol a blokkot és megy a szerelőhöz
Az egyik kedvencem...
Mennyire igaz....
Bammeg,öregszem!
Látom már szépen fejlődsz
Igen,nagy generál lesz a mocin Nehogy már szét essen nekem a Tisza-tó túrán
3hóangyalért adsz-é nekem lesiklópályát?
Amúgy szerdán meló után kiveszem a hondábol a blokkot és megy a szerelőhöz