Sziasztok!
Sikerült összetörnöm kissé a robogómat meg a térdemet, pedig óvatosan mentem és mégis megtörtént. Bal tükör és a motor bal oldala lett lenyúzva. Elcsúsztam az úton hazafelé jövet, bár a nejem el akart jönni értem, de mondtam, hogy nem hagyom a motort a cégnél mert most pár nap szabadságom lesz - hát ez lett belőle, nem hallgattam rá.
NEm vagy diszkrét. Az egyik beszállítónkat kértem meg hogy csináljon egyet ez alapján: Tartó
A méreteket én "találtam" ki próbálgatás után, sisak mekkora stb...
A beszállítónk a kapcsolatunkra való tekintettel "baráti" áron csinálta.
Valahol magyar oldalon is láttam ezt a tartót (louis-ból importálnak), olyan 12-13.000 körül.
Truttle Wax (zöld flakon),ez nem olcsó,de nagyon sokáig jó és állat fényt és védelmet ad!Lepereg a eső és por is,megvédi az erős napsugárzástól is
Vatta:amit réges -régen a nők használtak tampon helyett
Egyben van az egész és úgy kell letépkedni.kb15cm-t szoktam letépni,kis korongot formázni belőle és adj neki!Bármely boltban találsz ilyet,ha nem találod,mondd az eladónak " vattát hol találok?"
Vagy ,ha nincs türelmed én olcsón szoktam vállalni ilyen munkákat
Mi a szar van? Mindenki sorozatokat néz? Mert a mocizás az szerintem most nem megy. A fórum meg üres. Sokkal többen vannak nyáron amikor mocizni is lehet. Nem értem....
Sikerült összetörnöm kissé a robogómat meg a térdemet, pedig óvatosan mentem és mégis megtörtént. Bal tükör és a motor bal oldala lett lenyúzva. Elcsúsztam az úton hazafelé jövet, bár a nejem el akart jönni értem, de mondtam, hogy nem hagyom a motort a cégnél mert most pár nap szabadságom lesz - hát ez lett belőle, nem hallgattam rá.
Nem vagyok polír mester.
1. Polírozás Prevent-el
2. Waxolás? (Ugyanúgy mint a polír? felviszem, megszárad és körkörös tisztítás?)
Ezt jól megfogalmaztam
Mennyit érne meg neked max? Feldobom úgy a labdát hátha...
Tartó
A méreteket én "találtam" ki próbálgatás után, sisak mekkora stb...
A beszállítónk a kapcsolatunkra való tekintettel "baráti" áron csinálta.
Valahol magyar oldalon is láttam ezt a tartót (louis-ból importálnak), olyan 12-13.000 körül.
Merre keressem ezt a wax-ot?
Vatta:amit réges -régen a nők használtak tampon helyett
Egyben van az egész és úgy kell letépkedni.kb15cm-t szoktam letépni,kis korongot formázni belőle és adj neki!Bármely boltban találsz ilyet,ha nem találod,mondd az eladónak " vattát hol találok?"
Vagy ,ha nincs türelmed én olcsón szoktam vállalni ilyen munkákat
Üdv néktek!
Ezt is a Jézuska hozta