Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most pálinkába fojtom a bánatom és a térdem fájdalmát.
Sziasztok!
Sikerült összetörnöm kissé a robogómat meg a térdemet, pedig óvatosan mentem és mégis megtörtént. Bal tükör és a motor bal oldala lett lenyúzva. Elcsúsztam az úton hazafelé jövet, bár a nejem el akart jönni értem, de mondtam, hogy nem hagyom a motort a cégnél mert most pár nap szabadságom lesz - hát ez lett belőle, nem hallgattam rá.
Jimmy:

Nem vagyok polír mester.
1. Polírozás Prevent-el
2. Waxolás? (Ugyanúgy mint a polír? felviszem, megszárad és körkörös tisztítás?)
NE fürgyééé le.
Na azééééé ám Nah vissza bujok az ágyba mert szétszakad a derekam.
Neeeem, dehogyis
Olyannak ismersz hogy én megtenném?
Csibewer táskájának tartalmi értékének árát .
Ezt jól megfogalmaztam
Megkérdezem:D
Joceee! Mit kéne elpálinkázni?
8,000HUF Kb de ezt ne én mondjam meg! Mondjon ő egy árat... ja meg persze ráér ,tavaszig megvan az tökoké!
Hááát. Biztos csinálna, de nem akarok pofátlan lenni.
Mennyit érne meg neked max? Feldobom úgy a labdát hátha...
Többet nem akar csinálni ez a te ismerősöd?
NEm vagy diszkrét. Az egyik beszállítónkat kértem meg hogy csináljon egyet ez alapján:
Tartó
A méreteket én "találtam" ki próbálgatás után, sisak mekkora stb...
A beszállítónk a kapcsolatunkra való tekintettel "baráti" áron csinálta.
Valahol magyar oldalon is láttam ezt a tartót (louis-ból importálnak), olyan 12-13.000 körül.
Na Joci erről van szó ,valami hasonlón gondolkodtam én is! Hol vetted és mennyiért ha nem vagyok indiszkrét?
Nagyon olcsó
Olcsón? Mi az az olcsó?
Tesco,autósbolt...zöld flakon,rajta egy teknős!
Szia Jimmy!
Merre keressem ezt a wax-ot?
hatalmas szerencséd volt!
Truttle Wax (zöld flakon),ez nem olcsó,de nagyon sokáig jó és állat fényt és védelmet ad!Lepereg a eső és por is,megvédi az erős napsugárzástól is
Vatta:amit réges -régen a nők használtak tampon helyett
Egyben van az egész és úgy kell letépkedni.kb15cm-t szoktam letépni,kis korongot formázni belőle és adj neki!Bármely boltban találsz ilyet,ha nem találod,mondd az eladónak " vattát hol találok?"
Vagy ,ha nincs türelmed én olcsón szoktam vállalni ilyen munkákat
Most értem haza melóból:)
Üdv néktek!
Mi a szar van? Mindenki sorozatokat néz? Mert a mocizás az szerintem most nem megy. A fórum meg üres. Sokkal többen vannak nyáron amikor mocizni is lehet. Nem értem....
Nem is mutattam még a ruhatartóm
Ezt is a Jézuska hozta