Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én vettem már ilyen teknőckrémet, meg olyan kézi polírozó karikákat is 3 3mas szettben. aztán meglátogatlak pacsán!
Na most már döntsétek el mivel polírozzak
Szerintem ha polír akkor 3m es cucc a postagarázsnál van van durva és vékony polír is attol függ mit szeretnél polírozni
Szia örülök hogy nem lett nagyobb baj és jól vagy
Köszi Jimmy!
Jó reklám lenne, hogy mentőállomáson egy mentős ruhás fickó meg egy motoros közösen políroz egy motort .
Ezek a marketing eszközök...
Jobbulást kívánok én is!
Szia!
Polírozás:Prevent (szürke tubus,mint a fogkrémé )
Wax:Truttle wax (zöld flakon!) igen,örkörös mozdulatok,vattával,vagy nagyon finom pamut ruhákval.Legyen 1 amivel felviszed,és egy mindig száraz,amivel kipolírozod!
Vagy ,ha már lesz olyan idő,hogy tudsz a mocival menni,akkor begurulsz a mentőállomásra Pacsára és megoldjuk ketten!
Skacok...ezt nem értem, hogy miért mosolyognak rajtatok emiatt? Vicces hogy robotzsarunak öltözünk?
Vagy lehet olyan primitívek, már ebben lelik örömüket.
Nálam pont fordítva volt, a cégnél megnéztek minden szerkómat, érdekelte őket, úgy mint a motor is.
Véleményem szerint nincs kategorizálva, hogy milyen és hány köbcentis motorhoz kell a védőfelszerelés...mindenkinek a maga bőrével játszik.
Bírom mikor pesten járok nyáron és látom, hogy az ember 1000es seggrakétával szlalomozik a városban, a szerkó rajta meg sisak, trikó, rövidgatya, papucs.
Az ilyen 1x perecel, aztán a kórházban a szomszéd ágyon fekvő 80 éves papától vesznek bőrt hozzá, mert rajta nem lesz 1 tenyérnyi sem!
Szevasztok!

Gyógyulást Csibe!Tavasszal megyünk a Tiszatóra de előtte még lesz horgászat is!Úgyhogy gyógyulás minél előbb!Majd ha nem fagy megyek látogatni-ha a Cliff beenged,meg a Szimit is megcsináljuk.Minden jót!
Tomi
Üdv.

csibewer remélem mielőbb rendbejössz!
A cégnél meg mondhatnak bármit.....(ruhával kapcsolatban)
Rajtam is mosolyogtak..... igaz én csak november közepéig jártam motorral....
Simsonhoz jó szerelést:)
Üdv neked is!
Hát azért most nem árt óvatosnak lennem, ennyi galiba után nem árt egy kis lazítás. Ha egyszer elkezdődik a pechsorozat jobb vigyázni.
Szia!
Köszönöm Neked is. Tavasszal? Már 30.- n megyek dolgozni, addig a simsont megcsinálom, mert a robogóhoz úgysem lesz addigra alkatrész. Most tudom csak értékelni mennyit is ér egy protektorral ellátott motoros ruha, bár a cégnél kiröhögnek érte, de ha nem lett volna rajtam a térdem és a könyököm jobban megsínylette volna az esést.
Áh..nem szabad szünetet tartani..! :) A legnagyobb 2 perecem után, kárbejelentő a papírok kitöltése után motorral mentem a balesetire..igaz hogy kb mozgathatatlan lábbal. Az utolsó esetben 400.000-es kárt csináltam egy VW-ben...nem vagyok rá büszke..
Szevasz!

Köszi az együttérzést, jólesik! Sajnos az a baj, hogy kénytelen vagyok motorozni télen is mert lehetetlen időpontokban járok dolgozni, autós jogosítványom meg nincsen. A térdem már tűrhető, bár még mindig fáj. Már elkezdtem az alkatrész vadászatot.
Szevasztok!

Csibe örülünk hogy egyben vagy! A motorodhoz vehetsz alkatrészt 100-at akár de egészséged csak egy van! A lényeg hogy jobbulást és akik motoroznak ilyen hideg napokon azok vigyázzanak magukra.
sajnálom...és tudom mekkora blama ez. én szept. 5.én dobtam el a biciklit egy kedves autós miatt. földhözvágódás, radírozás, jobb alkar törés. (ráadásul mind2, így lemez + 13 csavar). mire levették a gipszet, már kész volt a motor...de kurvára fájt azzal a kézzel menni.
kifújod és megrázod magad, aztán tavasszal visszaülsz!
Joci csak most néztem a bringádat... Szép a Yoshi ,gondolom a hangja is király?!? Várom a tavaszt!
Felkerült első albumom . Nyomás szavazni!
Na most megyek és alszom egyet erre az estére, károk felmérése majd holnap.
Pont a rendőrség előtt pereceltem el. Oda is jött két civil ruhás yard és roppant segítőkészek voltak. Nem csesztettek, hanem az iránt érdeklődtek, hogy nem esett-e bajom.
Ilyenkor szünetet kell tartanom , mert az álmoskönyvek szerint rossz idők következhetnek. Mostanában nem ülök motorra annyi szent.
Így érzem én is.
Regenerálódjatok mihamarabb. Mostanában rád jár a rúd...
De ma már nem, sajnos.