Szia!
Polírozás:Prevent (szürke tubus,mint a fogkrémé )
Wax:Truttle wax (zöld flakon!) igen,örkörös mozdulatok,vattával,vagy nagyon finom pamut ruhákval.Legyen 1 amivel felviszed,és egy mindig száraz,amivel kipolírozod!
Vagy ,ha már lesz olyan idő,hogy tudsz a mocival menni,akkor begurulsz a mentőállomásra Pacsára és megoldjuk ketten!
Skacok...ezt nem értem, hogy miért mosolyognak rajtatok emiatt? Vicces hogy robotzsarunak öltözünk?
Vagy lehet olyan primitívek, már ebben lelik örömüket.
Nálam pont fordítva volt, a cégnél megnéztek minden szerkómat, érdekelte őket, úgy mint a motor is.
Véleményem szerint nincs kategorizálva, hogy milyen és hány köbcentis motorhoz kell a védőfelszerelés...mindenkinek a maga bőrével játszik.
Bírom mikor pesten járok nyáron és látom, hogy az ember 1000es seggrakétával szlalomozik a városban, a szerkó rajta meg sisak, trikó, rövidgatya, papucs.
Az ilyen 1x perecel, aztán a kórházban a szomszéd ágyon fekvő 80 éves papától vesznek bőrt hozzá, mert rajta nem lesz 1 tenyérnyi sem!
Gyógyulást Csibe!Tavasszal megyünk a Tiszatóra de előtte még lesz horgászat is!Úgyhogy gyógyulás minél előbb!Majd ha nem fagy megyek látogatni-ha a Cliff beenged,meg a Szimit is megcsináljuk.Minden jót!
Tomi
csibewer remélem mielőbb rendbejössz!
A cégnél meg mondhatnak bármit.....(ruhával kapcsolatban)
Rajtam is mosolyogtak..... igaz én csak november közepéig jártam motorral....
Simsonhoz jó szerelést:)
Szia!
Köszönöm Neked is. Tavasszal? Már 30.- n megyek dolgozni, addig a simsont megcsinálom, mert a robogóhoz úgysem lesz addigra alkatrész. Most tudom csak értékelni mennyit is ér egy protektorral ellátott motoros ruha, bár a cégnél kiröhögnek érte, de ha nem lett volna rajtam a térdem és a könyököm jobban megsínylette volna az esést.
Áh..nem szabad szünetet tartani..! :) A legnagyobb 2 perecem után, kárbejelentő a papírok kitöltése után motorral mentem a balesetire..igaz hogy kb mozgathatatlan lábbal. Az utolsó esetben 400.000-es kárt csináltam egy VW-ben...nem vagyok rá büszke..
Köszi az együttérzést, jólesik! Sajnos az a baj, hogy kénytelen vagyok motorozni télen is mert lehetetlen időpontokban járok dolgozni, autós jogosítványom meg nincsen. A térdem már tűrhető, bár még mindig fáj. Már elkezdtem az alkatrész vadászatot.
Csibe örülünk hogy egyben vagy! A motorodhoz vehetsz alkatrészt 100-at akár de egészséged csak egy van! A lényeg hogy jobbulást és akik motoroznak ilyen hideg napokon azok vigyázzanak magukra.
sajnálom...és tudom mekkora blama ez. én szept. 5.én dobtam el a biciklit egy kedves autós miatt. földhözvágódás, radírozás, jobb alkar törés. (ráadásul mind2, így lemez + 13 csavar). mire levették a gipszet, már kész volt a motor...de kurvára fájt azzal a kézzel menni.
kifújod és megrázod magad, aztán tavasszal visszaülsz!
Pont a rendőrség előtt pereceltem el. Oda is jött két civil ruhás yard és roppant segítőkészek voltak. Nem csesztettek, hanem az iránt érdeklődtek, hogy nem esett-e bajom.
Jó reklám lenne, hogy mentőállomáson egy mentős ruhás fickó meg egy motoros közösen políroz egy motort .
Ezek a marketing eszközök...
Polírozás:Prevent (szürke tubus,mint a fogkrémé )
Wax:Truttle wax (zöld flakon!) igen,örkörös mozdulatok,vattával,vagy nagyon finom pamut ruhákval.Legyen 1 amivel felviszed,és egy mindig száraz,amivel kipolírozod!
Vagy ,ha már lesz olyan idő,hogy tudsz a mocival menni,akkor begurulsz a mentőállomásra Pacsára és megoldjuk ketten!
Vagy lehet olyan primitívek, már ebben lelik örömüket.
Nálam pont fordítva volt, a cégnél megnéztek minden szerkómat, érdekelte őket, úgy mint a motor is.
Bírom mikor pesten járok nyáron és látom, hogy az ember 1000es seggrakétával szlalomozik a városban, a szerkó rajta meg sisak, trikó, rövidgatya, papucs.
Az ilyen 1x perecel, aztán a kórházban a szomszéd ágyon fekvő 80 éves papától vesznek bőrt hozzá, mert rajta nem lesz 1 tenyérnyi sem!
Gyógyulást Csibe!Tavasszal megyünk a Tiszatóra de előtte még lesz horgászat is!Úgyhogy gyógyulás minél előbb!Majd ha nem fagy megyek látogatni-ha a Cliff beenged,meg a Szimit is megcsináljuk.Minden jót!
Tomi
csibewer remélem mielőbb rendbejössz!
A cégnél meg mondhatnak bármit.....(ruhával kapcsolatban)
Rajtam is mosolyogtak..... igaz én csak november közepéig jártam motorral....
Simsonhoz jó szerelést:)
Hát azért most nem árt óvatosnak lennem, ennyi galiba után nem árt egy kis lazítás. Ha egyszer elkezdődik a pechsorozat jobb vigyázni.
Köszönöm Neked is. Tavasszal? Már 30.- n megyek dolgozni, addig a simsont megcsinálom, mert a robogóhoz úgysem lesz addigra alkatrész. Most tudom csak értékelni mennyit is ér egy protektorral ellátott motoros ruha, bár a cégnél kiröhögnek érte, de ha nem lett volna rajtam a térdem és a könyököm jobban megsínylette volna az esést.
Köszi az együttérzést, jólesik! Sajnos az a baj, hogy kénytelen vagyok motorozni télen is mert lehetetlen időpontokban járok dolgozni, autós jogosítványom meg nincsen. A térdem már tűrhető, bár még mindig fáj. Már elkezdtem az alkatrész vadászatot.
Csibe örülünk hogy egyben vagy! A motorodhoz vehetsz alkatrészt 100-at akár de egészséged csak egy van! A lényeg hogy jobbulást és akik motoroznak ilyen hideg napokon azok vigyázzanak magukra.
kifújod és megrázod magad, aztán tavasszal visszaülsz!