3 nap már jól hangzik. Szállás....hááát ha olcsó kell,azt nem egyszerű találni...mi is sokáig keresgéltünk...azt hiszem azon a településen ahol végül megszálltunk,kb. 1,5 órát keresgéltünk...találtunk egy magánházat,ahol szobákat adnak ki....kaptunk egy apartmant,ami az árához képest nagyon jól nézett ki (vannak róla képek,majd otthonról felteszem) és fejenként azt hiszem 6 euro környéki összeg jött ki...először nem akartunk hinni a fülünknek,mert amúgy 20-30 euro/fő/éj között mozogtak anno az árak. Érdemes többet bolyongani a városokban,kimenni a külső kerületekbe is,mert ott lehet olcsón szállást találni.
Igen,Én voltam a Grossglockernél...Más nincs itt a fórumon aki velünk jött...de majd otthon elővarázsolom az útvonalunkat.
Igazából annyit kell tudni,hogy kifelé menet mindenféle kicsit falun mentünk keresztül, hazafelé viszont az időhiány végett már pályának jöttünk...mi 2 nap alatt tekertük le a távot....igazából 3 napot érdemes rászánni...minimum.
Szállást nem foglaltunk előre,hanem Grossglockner környéki településen,ahol elért minket az este,ott keresgéltünk.
Igazán jót és olcsót sikerült találnunk.
Figyu, kéne egy kis infó. Te voltál a Grossglocknernél. VAn itt valaki a fórumon aki volt kinn veletek? Kellene egy kis Help, szállás, meg hogy mire számítsunk, merre érdemes menni stb.., mert nyáron én is szerveznék egy kis csapatot ha bevállalják...
Hát sajnos itt általában csak fiúk nézelődnek :DDD. Ha van csaj akkor Blade haverunkat is látjuk .
Velem minden oké, sikeresen felgyógyultam az influenzának nevezett valamimből , többiek nevében nem nyilatkozhatok.
Pápán is minden rendben? Mikor mész már férjhez ?
Igen, többnyire Hondákkal, tudod a mai Gazdasági válságban már mindenki inkább a megbízhatósági vasakat vásárolja , csak hogy Blue-val egyetértsek ...
Eddig a legtávolabbi cél ahova elmentem 200 km, én ezt szeretném jövőre triplázni az Ausztriai Grossglockneri úttal ...
Üdv!
Az adatlapomon minden fontos információ elérhető.
Hát ha melegedik kicsit az idő beszélhetünk róla , jelenleg elég az is amíg elmegyek dolgozni - hideg fagyos az idő, nem éppen motorozásra való.
Szia!
Hát hogyne! Én is egy 50-s robogóval járok mindenfelé, tavaly Zamárdiban voltam, hazafelé meg átkompoztam Tihanyba majd a Bakony dombjai között jöttem haza, cirka 300 km-s karika volt. Ha időm engedi elmegyek erre is.
Igen,Én voltam a Grossglockernél...Más nincs itt a fórumon aki velünk jött...de majd otthon elővarázsolom az útvonalunkat.
Igazából annyit kell tudni,hogy kifelé menet mindenféle kicsit falun mentünk keresztül, hazafelé viszont az időhiány végett már pályának jöttünk...mi 2 nap alatt tekertük le a távot....igazából 3 napot érdemes rászánni...minimum.
Szállást nem foglaltunk előre,hanem Grossglockner környéki településen,ahol elért minket az este,ott keresgéltünk.
Igazán jót és olcsót sikerült találnunk.
Figyu, kéne egy kis infó. Te voltál a Grossglocknernél. VAn itt valaki a fórumon aki volt kinn veletek? Kellene egy kis Help, szállás, meg hogy mire számítsunk, merre érdemes menni stb.., mert nyáron én is szerveznék egy kis csapatot ha bevállalják...
Örülök,hogy meggyógyultál!
Pápán minden rendben van, férjhez még nem mentem ...mondjuk nincs is kihez.
Velem minden oké, sikeresen felgyógyultam az influenzának nevezett valamimből , többiek nevében nem nyilatkozhatok.
Pápán is minden rendben? Mikor mész már férjhez ?
Régen jártam erre...mindenki jól van?
Igen, többnyire Hondákkal, tudod a mai Gazdasági válságban már mindenki inkább a megbízhatósági vasakat vásárolja , csak hogy Blue-val egyetértsek ...
Eddig a legtávolabbi cél ahova elmentem 200 km, én ezt szeretném jövőre triplázni az Ausztriai Grossglockneri úttal ...
Csak,hogy felpezsdítsem a fórumot
Az adatlapomon minden fontos információ elérhető.
Hát ha melegedik kicsit az idő beszélhetünk róla , jelenleg elég az is amíg elmegyek dolgozni - hideg fagyos az idő, nem éppen motorozásra való.
meg ha gondolod elmehetnék vmerre majd a környékbe motorral.
Á neis mond , zegről jövet hogy megáztunk a nyáron
Bár most simán bevállnék egy olyan zivatart ha előtte csapathatnék 1 jót
Nekem mindegy minek hívjuk csak meleg legyen és kivételesen száraz is
Igazából nem teccik,de azért kidobnám a szekrényt a szobából hogy elférjen
Csak hogy teljen az idő
Nem kell el kapkodni
Hát hogyne! Én is egy 50-s robogóval járok mindenfelé, tavaly Zamárdiban voltam, hazafelé meg átkompoztam Tihanyba majd a Bakony dombjai között jöttem haza, cirka 300 km-s karika volt. Ha időm engedi elmegyek erre is.