Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs hogy nem a témával kapcsolatosan szólók be, de lenne 1 kérdésem.
itt a környékbe szerintetek 1 140cc-s cross pit bike-ot mennyire lehet kihasználni?
Fasza! Remélem minél több embert sikerül ráizgatnom a dologra.
ezaz! időközben én is ráakadtam.
Az is ott a környéken :D, már nézelődök :D
ha jól emlékszem Lienzben szálltunk meg....de nem 100 %.
nem,nem ez volt az.
esküszöm neked nem tudom a címet. késő este örültünk,hogy ágyat láttunk,másnap pedig reggel 6-kor már indulás volt,hogy még estére itthon lehessünk...gondolhatod mennyire voltunk képben. próbáltuk nem felverni az alvó várost a motorok dübörgésével.
Ez volt az Viki?
Apartman

Ez elméletileg 40 km-re van és elfogadhatók az árak.

Jó hogy rajt az Apartman neve a ház falán amit fotóztál :XD
Köszi!
Megnézegetem őket. Az ilyen apartmanok elérhetőségét meg kell tartani, ha megadom, kérhetsz bármit :DDD
ez volt az....de ez egy apartman volt,és többen voltunk,tehát /főre így jött ki a 6 euro.
ha ez volt 6 €, akkor nagyon zsír...
Jól van,befejezem a randalírozást.
Majd az útvonalat a héten előkerítem.
A hegyi-kecskével vigyázzatok,mert nincs végig kerítés ...mi kicsit közelebbről megismerhettük a drágát....volt is futás ....viszont a mormoták nagyon cukik!
A wörthi tavat és kilátót ki ne hagyjátok!
A szállásról és az onnan nyíló kilátásról pár kép :
Semmi Szexfotó....? A fenébe :DDD. Mondjuk meztelen pasik nem érdekelnek, egyedüli szexfotó meg nehézkes, úgyhogy amire gondolok az még jöhet :XD.
No-no ....csak semmi szexfotó .... Blade....hmmmm.....majd csak ideér.
Élmény képet? Lehet hogy nekem más fogalmam van az "élményről", úgyhogy vigyázz :DDD. Blade még sehol ...
Fürdős képem az nincs,de majd néhány élmény-képet teszek fel.
Bár itt az adatlapomnál van fent Grossglockner-es mappa is.
Hát a 6 Eruo az tényleg fing. Lehet hogy ideiglenes elmezavarja volt az embereteknek :XD. Képeket akkor rakj fel, nyugodtan mehet a fürdésről is :XXDDD