Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wax nevet is kérek .
Mekkora vattával nyomod? Nekem a vattáról 1X1 cm-es fogalmaim vannak :DD.
Nem is Te lennél,ha nem indítanál el egy ilyen sztorit!
Bizony így a tuti,kézzel.Szoktam autót is polírozni-kézzel- ,mérettől függetlenül 3-5 óra a Motor nem vészes,1 óra alatt kész.De ,ha profi akarsz lenne ,utána rámész waxxal is
Egyszer nekem a pénztárcám tűnt el egy kocsmából. Hazajöttem, észrevettem, visszamentem, körbetelefonáltam mindenkit, és amíg megböktem a kocsmároslányt addig visszahozta a becsületes megtaláló pénz nélkül
Most már tudnék köríteni, de az első érzéseimmel nem lettem volna képes bármi mást a valóságnál leírni.
Jó kis story!
Ritka az ilyen becsületes ember, Pogi bácsikánk tuti már valahol pálinkázna a táska árán :DDDD.
Én azért még raktam volna a történetbe egy szaftos csavart, valami jó kis nőcikés story-t :DDD.
"És a megtaláló eljött hozzám, képzeljétek el egy 28-as bombázó husika volt, és amint átadta a táskát megkérdeztem mivel tartozom, és ekkor....
NA most elindítottam a fántáziát, és megindul a zeg topic...
Végülis már a Barátok közt-be is hihetetlen szex storykat találnak ki
Üdv emberek!
El kell mesélnem mi történt ma velem. Lerobbantam a melóból hazafelé jövet, aztán ahogy toltam a motort egyszer csak azt vettem észre, hogy nincsen meg a hátizsákom. Benne az összes létező irat, telefon. Nem hallottam meg amikor leesett, mert a sisak a fejemen volt. Motort letámasztottam és irány visszafelé hátha megtalálom, de sehol. Egy ember aki utánam jött gyalog mondta, hogy látta a járdán. Na a motort eltoltam a benzinkútra és ott lezártam majd stoppal elvitettem magam a rendőrségre - külön köszönet annak az autósnak aki felvett , hát ott egy rendőr nagyon készségesen átadta a telefonját, hogy felhívjam a feleségemet miután elmondtam a gondomat. A nejem meg mondta, hogy épp a hívásom előtt beszélt a becsületes megtalálóval aki már kétszer járt nálunk de nem volt otthon senki így nem tudta átadni. Továbbá mondta neki, hogy a bevásárlás után elhozzák a hátizsákomat. Most az előbb jött egy furgonnal egy fiatalember és visszaadta a számomra értékes hátizsákot. Na most jön a lényeg, bármennyire is erőlködtem, hogy valamivel megköszönjem a becsületességét nem fogadott el semmit a köszönetemen kívül , hát srácok annyit mondhatok , vannak még csodák.
Elnézést, ha valakit untattam volna , de annyira örülök, hogy ezt mindenképpen meg szerettem volna osztani veletek.
Ja a prevent nekem is bevált.
Vatta....
Mire vattával végigsziszolom...
Jobb mint a semmi :D Köceee
Sokat csináltam már.
Vegyél prevent autópolírozó pasztát!Ez a pontos neve.Olyan,mint egy fogkrém-csomagolása is és az állaga is- Tescoban,MOL kúton szoktam venni.Lemosod az idomot,vagy vhogy portalanítod.Bekened vele-vattával- ,megszárad,kifehéredik .Ezután indulhat a kézimunka körkörösen töröld-szintén vattával,vagy pamut ronggyal!Ha kell tegyél még 1x pasztát és csináld újra.Hatásos ez a szer és olcsó is (1000Ft)
Nagyjából ennyi!
Oké, hétvégén (vasárnap) kaptok . Örüljetek
Elég komolyan gondolkodtam az 1000-re váltásra, de úgy döntöttem megtartom még 1-2 évig, ezért vásároltam be :D. Lehet a következő nem Sport lesz hanem valami sport-túra. Vfr elég jól néz ki
indítsd el aztán ha már nem tudod megfogni a blokkot akkor meleg, azért egy alapjáratos vidit is szívesen vennénk, tudod messze még a nyáááár
Ja én is nézegettem őket de elég húzós árak vannak uhogy lehet csinálok ré én egyet aztán haddszóljon
Ha ráveszem magam és berakom az akksit :DDD, egyébként terhelés nélkül mind egyforma, álló helyben meg nem akarom 8 fölé pörgetni :DDD, olajhőmérőm meg nincs.
Polírozást vágja valaki? Kéne help! A szereléskor elég sok kis pici vékony karcot adtam az idomoknak. Nem tudom matricás részt hogy lehet polírozni, egyáltalán lehet-e.

Mikor kapunk hangot az RR-ről?
B1-be:

Generali, félévente, csekkel: 20.702
Allianz félévente, lehívással: 21.780
Köszi! Akkor lehet váltok.
Bónus még csak b1 van,mert autó van a nevemen 99 óta:S rosszat írtam!
Ahha, kicsit előbbre van fotó is :D
A laptop nem jó de a tv-é jöhet a többit megtárgyaljuk

Amugy mi a szitu?gép pihen?Vettél rá sport dobot ugye?
Jaaaa. Tv tervben van, laptop is. Visszaadod az áfát?
Tegyük fel valaki venni akar ágyat tv-t szőnyeget pc-t... és tegyük fel kérne róla számlát és tegyük fel nekem pont ilyenekről kellene számla ...
Mire gondolsz?
Helló!

Ha valaki háztartással kapcsolatos áruk vásárlására készülne írjon rám plíz