Zoli én az időre csak annyit mondok ,hogy nem bánom ha tél van csak akkor legyen tél! -5 ,-10°C és HÓ sok hó! Vagy ha már nincs akkor legyen meleg és had motorozzak... De így se hó se meleg...
A grossgloknerrel kapcsolatban lenne egy apró megjegyzésem.
Én tavaly tavasszal akartam felmenni.Egész pontosan május közepén.A kapunál azt mondták meg se próbáljam.Még kb.1,5 méteres hó van fen.Kénytelen voltam vissza menni nyár közepén.
Tehát ha túrát terveztek arra,azt júliusban,vagy augusztusban tegyétek.
Amúgy tényleg gyönyörű hely.Oda mindenkinek el kellene menni,legalább egyszer.
Köszönöm türelmeteket.
A 24 emeletes ház legfelső emeletén az ablakpárkányba kapaszkodik egy asszony, egy férfi pedig kalapáccsal veri a kezét. A bámészkodók közül felkiállt valaki:
- Disznó! Gyilkos!
Mire a melette álló:
- Ugyan, csak az anyósa!
Az előző:
- Hogy kapaszkodik a rohadék...
Minden kihasználása csak attól függ hogy te mennyire szeretnéd, mindennek meg lehet találni a módját. Ne haragudj, de ez egy nagyon "hülye" kérdés volt. HA neked az tetszik, akkor azt az irányt műveld...
Híú ábránd?
Joci ha beférek a buszba én is megyek! Bár ez még azért arrébb van...
aki ilyen időre szavaz:
1:ZOZi
2:
http://www.youtube.co
m/watch?v...
Ezeket nézd meg.
A grossgloknerrel kapcsolatban lenne egy apró megjegyzésem.
Én tavaly tavasszal akartam felmenni.Egész pontosan május közepén.A kapunál azt mondták meg se próbáljam.Még kb.1,5 méteres hó van fen.Kénytelen voltam vissza menni nyár közepén.
Tehát ha túrát terveztek arra,azt júliusban,vagy augusztusban tegyétek.
Amúgy tényleg gyönyörű hely.Oda mindenkinek el kellene menni,legalább egyszer.
Köszönöm türelmeteket.
Valami mintafelvétel van youtube-on vagy valahol? Képminősége, leírása, ára, márkája?
Üdv,
A 24 emeletes ház legfelső emeletén az ablakpárkányba kapaszkodik egy asszony, egy férfi pedig kalapáccsal veri a kezét. A bámészkodók közül felkiállt valaki:
- Disznó! Gyilkos!
Mire a melette álló:
- Ugyan, csak az anyósa!
Az előző:
- Hogy kapaszkodik a rohadék...