Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karcolni! bocs
csak gondolom hideg volt? Én szeretnék lábtartót carcolni úgyhogy nem bánnám ha legalább egy 20°C lenne!
Híú ábránd?
hali,mi júniusban voltunk....volt hó,de az út teljesen száraz volt.
Zoli én az időre csak annyit mondok ,hogy nem bánom ha tél van csak akkor legyen tél! -5 ,-10°C és HÓ sok hó! Vagy ha már nincs akkor legyen meleg és had motorozzak... De így se hó se meleg...
Sziasztok én is úgy hallottam ,hogy Május ,Junius még nem ,Szeptember már nem! Szóval a Juli vége Augusztus eleje az igeális!

Joci ha beférek a buszba én is megyek! Bár ez még azért arrébb van...
lehetek elfogult?
http://www.youtube.com/watch?v...
aki ilyen időre szavaz:
1:ZOZi
2:
Bocs Jocee, csak lemerült a telóm Akkor majd a jövő héti összefutira visszatérünk!
Köszi! Minden jó tanács jól jön!
Szevasztok.

A grossgloknerrel kapcsolatban lenne egy apró megjegyzésem.
Én tavaly tavasszal akartam felmenni.Egész pontosan május közepén.A kapunál azt mondták meg se próbáljam.Még kb.1,5 méteres hó van fen.Kénytelen voltam vissza menni nyár közepén.
Tehát ha túrát terveztek arra,azt júliusban,vagy augusztusban tegyétek.
Amúgy tényleg gyönyörű hely.Oda mindenkinek el kellene menni,legalább egyszer.
Köszönöm türelmeteket.
Szia!

Valami mintafelvétel van youtube-on vagy valahol? Képminősége, leírása, ára, márkája?

Üdv,
Ehh kis gonosz!
Nah,oldjuk ezt a téli depressziót

A 24 emeletes ház legfelső emeletén az ablakpárkányba kapaszkodik egy asszony, egy férfi pedig kalapáccsal veri a kezét. A bámészkodók közül felkiállt valaki:
- Disznó! Gyilkos!
Mire a melette álló:
- Ugyan, csak az anyósa!
Az előző:
- Hogy kapaszkodik a rohadék...
Nagyon jó minőségű sportkamerák extrém kicsi méretben eladók!Ha érdekel valakit itt a címem: kumi75@freemail.hu
Helló mindenki
szép jó estét!
szió.
hello Hölgyem és Uraim.
arra mérget vehetsz! aludj jól.
Addigra azért beszerzek egy sisakkamerát is, szerintem tuti elkel arrafelé :DDD. Na jóccakát!
Minden kihasználása csak attól függ hogy te mennyire szeretnéd, mindennek meg lehet találni a módját. Ne haragudj, de ez egy nagyon "hülye" kérdés volt. HA neked az tetszik, akkor azt az irányt műveld...
biztos nagy élmény lesz ....én megfogadtam,hogy amíg élek,legalább még 1x el akarok oda jutni ....csodaszép vidék.