Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
szerintetek én 15 évesen az 50-es aprilia rs-em elmennyek oda?:D
zalalövőről
azt elhiszem...a haveromnak is úgy szól az sv 1000ese, reped az aszfalt!
jah a hang az fontos.bár én az enyémet visszafojtottam kicsit. V2
Hi Jimmy!
Z-ügynök...
Ügynök?
majd meghallgatod az Ügynökön aztán kitalálod...hangja lett azt megmondom!
a többiek nevében is viszont kívánjuk motoros hölgyike
Én is nézegetem a dobokat,szükségem van hangra
További szép napot huligánok:D:D:D
ez is abszolút jól szól...motorféknél is van visszadurrogás ahogy kell! valamint precíz, pontos illesztések, kidolgozás. 50ért tokkal-vonóval + 3 év garanciával megérte.
Pedig amiket hallottam-Martint- mind szép volt!
fasza lett nagyon! bár csak Martin, sokan élből lefikáznak...
Egy alagsorba vittem le és nem könnyű kihozni,így várnom kell.Direkt jól elrejtettem nehogy kihozzam idő előtt
Na,akkor majd összefutunk tavasszal,gurulunk egyet! Jó hangja lett az új dobbal?Mondjuk egy kawa nem lehet rossz
Én hetente 1x meglátogatom...az enyém is a városban van egy haverom garázsába, egy társasház alatt, szerencsére ott 10 fok alá nem megy a hőmérséklet. Nekem az olajcsere megvolt, majd fékbetéttel indul a szezon. extrásítottam a vasat a télen, dob, fém fékcső, felnicsík, egyedi ülésbőr.
Többet ilyet nem csinálok,ez kínzás! Mondjuk most találtam neki fűtött helyet,csak nem láttam szegényt már 2hónapja
Hiányzik a hangja is.De azért lehet majd márciusban megyek 1 kört Úgy is kell olajat,meg minden folyadékot cserélni.
az enyém is márc. 31ig...ha nem mondod, eszembe sem jut.
Szia!
Az ötlet jó és tiszta ideg leszek,ha jó idő lesz! A ninja forgalomból kivonva ápr.1-ig
De ápr.-tól vevő vagyok bármire
Jó ötlet Cimbi...csak tuti még szar idő lesz.
Üdv!
Erre jó lenne elnézni.
http://motorozz.hu/main.pl?men...
Jó reggelt!
Tegnap mire mentem dolgozni egész tűrhető állapotok uralkodtak az utakon, csak egy furgon terített be kb. 2 cm vastagon hólatyakkal tetőtől- talpig miközben megelőzött. Most ónos eső esik nálunk, vigyázat másfelé is.
Szewa.Csak a tegnapi napra adtam fel.Kurva tehetetlen volt ez a gép abban a vastag hóban.Mindig begyürte az első sárvédő a havat,és vagy a szemközti sávba,vagy az árok felé tolta magát a gép.Arrol nem is beszélve hogy az emelkedőn fel sem ment csak pörgött a hátsó kerék. Volt még tavalyi szabim és beszoltam hogy máris kiveszem.De ma már nem volt gond.Ott ahol letaposták és ráfagyott tök faszán ment,és a főutak már csak nedvesek.
Már kb. 10 cm friss hó esett, na ma is szép menetnek nézek elébe. Nem nagyon hallom a hóekék dübörgését.
Ha vki tud rá vmit ,vmikor szóljon!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Szia Pogi!
De hamar feladtad. Hát tegnap reggel Én is megszenvedtem a munkahelyig, többet mentem keresztben mint hosszában. Hála az autósok türelmesek voltak. De úgy nézem már megint esik a hó. Talán ma több sikerrel járnak a hóeltakarítók, mert csak délben indulok, addigra végeznek. A robogóm azt hiszem most egy darabig hidegre lesz téve.