Igen, sajnos az orvosok egy része..elég nagy része, csak túl akar lenni az emberen.. Ha nagyon akarnék tudnék jóó sok példát mondani a bakikra...egy egyszerű fülfájás-csíkozásból lett egy dobhártya átszúrás 2 helyen...Na mind1...
Tegnap megmostam a motort - nem kellett volna. Éjjel jöttem haza, hátsó fék nélkül ugyanis valószínű a bowdenházba beszivárgott víz megfagyott. Csillogott minden olyan hideg volt, de most két napig szünet , talán felenged és ahogy az időjárást elnézem lehet megint vissza kell ülnöm a simsonra. Na ennyit mára , nem untalak benneteket.
Szia Jocee! Először is mielőbbi gyógyulást!
Hát nem vagyok egy paranoiás alkat, de el kell, hogy keserítselek az orvosokkal kapcsolatban. Volt pár éve, hogy elmentem a háziorvosomhoz mert erős fájdalmaim voltak, kaptam is kenőcsöt rá mivel nem múltak a panaszok plusz erősödtek illetve jelentkeztek más tünetek is elküldött további vizsgálatokra ahol kiderült sokkal súlyosabb a betegségem mint egyszerű fájdalom, meggyógyultam azóta, de három hónapos terápia kellett hozzá! Ha nem erősködöm, hogy szerintem más a bajom, lehet most nem írogatnék. Vagy említhetném azt az esetet amikor a teniszkönyökömet meleg vizes borogatással plusz fáslizással kezeltette, na amit a reumatológusnál mondtak róla azt inkább el sem mondom. Na ennyit a magyar orvoslásról, természetesen tisztelet a kivételnek, mert azért vannak lelkiismeretes orvosok is.
Hasonló szitu..egyik percről a másikra lázam lett..reggel irány doki..-Ó ez csak megfázás ! Nem kell gyógyszer ! ...Estére 40,5 fokos láz lázcsillapítóval..ügyelet...tesztek sora..hát ..influenza...5 nap mosott szar állapot..ágyból felállás kimerítő feladatnak bizonyult...kemény dolog ! Nem kívánom senkinek...
Köszi Jimmy, nem bírtam a kíváncsiság miatt hétfőig, bementem ma az ügyeletre zegre. Laza 2 óra várás után megállapították hogy nem H-s nyavalyám van, hanem sima megfázás, még 4-5 nap és rendbe leszek állítólag. Még gyógyszert se írtak fel....
Sisakban fejelés
Ha meg lesz a vas ( április - május ) akkor fixen jelzem majd feléd Kék Már nagyon mehetnékem van (Mint mindenkinek)
Bocs hogy nem vettelek észre majd jobban figyelek
Jimmy köszi a kérdést, jól vagyunk minden ok,átvészeltem a szilvesztert is,most nézek gumit a vasra meg lánc szettet,várom a tavaszt. Veletek minden ok?
Rollin,szóljál ám ha megvan a gép
Amúgy a múltkor kézzel-lábbal integettem a városban,de nem ismertél meg,ezért lesz ám sisakban fejelés
na akkor te is belehúztál... K&N-t én is vettem, azt kifelejtettem az előbb. akkor tavasszal összehúzhatnánk a csapatot.
Már néztem a határszélen egy jó útvonalat, csak hallottam, hogy az ottani zsekák már a prizmán kezdik a csámcsogást, aztán következik az E betű.
Az emelőm elbasztam, most jöttem rá. Nem fogom tudni kihúzni a tengelyt a fülektől, látom te jól megoldottad :XD
506471
Hát nem vagyok egy paranoiás alkat, de el kell, hogy keserítselek az orvosokkal kapcsolatban. Volt pár éve, hogy elmentem a háziorvosomhoz mert erős fájdalmaim voltak, kaptam is kenőcsöt rá mivel nem múltak a panaszok plusz erősödtek illetve jelentkeztek más tünetek is elküldött további vizsgálatokra ahol kiderült sokkal súlyosabb a betegségem mint egyszerű fájdalom, meggyógyultam azóta, de három hónapos terápia kellett hozzá! Ha nem erősködöm, hogy szerintem más a bajom, lehet most nem írogatnék. Vagy említhetném azt az esetet amikor a teniszkönyökömet meleg vizes borogatással plusz fáslizással kezeltette, na amit a reumatológusnál mondtak róla azt inkább el sem mondom. Na ennyit a magyar orvoslásról, természetesen tisztelet a kivételnek, mert azért vannak lelkiismeretes orvosok is.
Ha meg lesz a vas ( április - május ) akkor fixen jelzem majd feléd Kék Már nagyon mehetnékem van (Mint mindenkinek)
Bocs hogy nem vettelek észre majd jobban figyelek
Rollin,szóljál ám ha megvan a gép
Amúgy a múltkor kézzel-lábbal integettem a városban,de nem ismertél meg,ezért lesz ám sisakban fejelés
Élek persze! Keresem az ideális vasat Áprilisban vásárlás van Figyelgetem az itteni helyzetet is azért
Cél a Fucking nevű falu és a Grossglockner is egy 3 naposban...
Már néztem a határszélen egy jó útvonalat, csak hallottam, hogy az ottani zsekák már a prizmán kezdik a csámcsogást, aztán következik az E betű.