Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tartatlan vagy POGI:)
Én reggel mentem 7km-ert a melóig,szidtam is,a napot,mi a faszért nem látok semmit?:)
Lepucoltam az egész verdát,csak a lámpákat nem
Még jó hogy az 5.40-es busz elkerült szemből
Nah ennyit a mai motorral való munkába menetről,1óra alatt 6km sikerült elvergődnöm.Fel is adtam,vesszen inkább 1nap szabim
Boldog Új évet és km-ben gazdag évet kívánok mindenkinek!
Hát én is attol félek hogy ráfagy,de azért sem adom fel
Akkor sem járok busszal ha 10cm vastag jég lesz az utakon.
Úgy nézem fagy is rá az útra. Reggel időben elindulok.
Addig még párszor megjárom a hadak útját.
Péntekre +10 fokot mond a tv
Jó reggelt!
Hát nem bejött a jóslatom, leesett a hó! Holnap már megint visszaülök a simsonra, azzal hóban is lehet menni.
GiPro jó Kistom! Nekem az volt a második választásom, aztán felhívtam ezt a Protechet mert vmi környezetvédelmi tiltás kioldása volt hirdetve, mondták a Honda-hoz nincs ilyen, és akkor már meg is rendeltem. Szóval ha előre tudom a dolgokat akkor GiProt veszek, de egy kutya, meg már vonalban voltam
jaja...Cimborán itt vette a Fazer-hez, aztán ő ajánlotta, ha akarok a Z-re itt nézzem meg.
Nagyon szépen köszi!
Ez már tuti belevaló fajta lesz...
Na megyek,mert még be gurul a Jocee és a végén én is így járok mint ez a csoró micimackó.
Meg van! EZ az igazi e Te bajodra Jocee
Egyre jobb
Köszi Pogi, már Szilveszterkor próbáltam jó kis Kiskörü-i Cseresznyével, de nem sikerült, pedig K.O. voltam elhiheted, Hondalaci tanúsíthatja :XD.
Kistomm:
Ahogy nézem az én csatlakozóm is olyan, olyan 1x1 cm-es csatlakozó (diagnosztika), erre rakják a szervizekben a számítógépet elméletileg, no meg a power c-t...
Jimmy:
Remélem mihamarabb, ma is félbehagytam a melóm :S...
Akkor őt?
Kemény :XD
Jocee megdugod nekem?
Ok,király!Akkor csak egy kis idő és meggyógyulsz!
Jocee ! Ha az ügyeleten nem írtak fel neked orvosságot ,én adok neked gyógyszert! Ebben a sorrendben fogyasztandó ahogy van,a napi adagolást már rád bízom
Jó kondiban leszel nyárra ezzel a szobamotorral.
Jocee körbenéztem sebességfokozat kijelző tájékán, hát az az igazság nem véletlenül nem írta a tájékoztatód az én motortípusomat, állítólag valami más kütyüvel működne csak az enyém. Vagy még talán ez, de még utána kell pislantanom:http://www.motostyling.hu/webs...
Meg annyi még, hogy a te diagnosztikai csatlakozód is egy sima lapított vékony téglalap benne 3 kis bemenettel?
Szép estét mindenkinek
Jocee,jobbulást neked
Szia Johnny igen szobamotor