De tartatlan vagy POGI:)
Én reggel mentem 7km-ert a melóig,szidtam is,a napot,mi a faszért nem látok semmit?:)
Lepucoltam az egész verdát,csak a lámpákat nem
Még jó hogy az 5.40-es busz elkerült szemből
GiPro jó Kistom! Nekem az volt a második választásom, aztán felhívtam ezt a Protechet mert vmi környezetvédelmi tiltás kioldása volt hirdetve, mondták a Honda-hoz nincs ilyen, és akkor már meg is rendeltem. Szóval ha előre tudom a dolgokat akkor GiProt veszek, de egy kutya, meg már vonalban voltam
Köszi Pogi, már Szilveszterkor próbáltam jó kis Kiskörü-i Cseresznyével, de nem sikerült, pedig K.O. voltam elhiheted, Hondalaci tanúsíthatja :XD.
Kistomm:
Ahogy nézem az én csatlakozóm is olyan, olyan 1x1 cm-es csatlakozó (diagnosztika), erre rakják a szervizekben a számítógépet elméletileg, no meg a power c-t...
Jimmy:
Remélem mihamarabb, ma is félbehagytam a melóm :S...
Jocee ! Ha az ügyeleten nem írtak fel neked orvosságot ,én adok neked gyógyszert! Ebben a sorrendben fogyasztandó ahogy van,a napi adagolást már rád bízom
Jocee körbenéztem sebességfokozat kijelző tájékán, hát az az igazság nem véletlenül nem írta a tájékoztatód az én motortípusomat, állítólag valami más kütyüvel működne csak az enyém. Vagy még talán ez, de még utána kell pislantanom:http://www.motostyling.hu/webs...
Meg annyi még, hogy a te diagnosztikai csatlakozód is egy sima lapított vékony téglalap benne 3 kis bemenettel?
Én reggel mentem 7km-ert a melóig,szidtam is,a napot,mi a faszért nem látok semmit?:)
Lepucoltam az egész verdát,csak a lámpákat nem
Még jó hogy az 5.40-es busz elkerült szemből