Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak EU dobokba van E-betű, én úgy tudom.
Ne is mond, egy vagyon rá ment, és még mi jön...
Eddig kapott K&N sportszűrőt, az RS5-t Yoshit, fokozat kijelzőt, szivargyújtót, LED irányjelzőket, csináltattam ruhaszekrényt :D, tavaszig még Sisak, kormánygátló, fém fékcső, gumik, meg oldaltáska van tervbe.
megnéztem, király. azt hittem azokba be van ütve.
a télen most én is költöttem a gépre, dobattam rá a Martinnal egyet, lebőröztettem az ülést egyedire, vettem előre fém fékcsövet, meg felnicsíkokat.
USA, AlexCBR hozta, teljesen megbízható, képek már vannak előbbre.
milyet vettél?
Pláne hogy nem E-betűs és a hangtompítót nem tudom belerakni :XD
na akkor tavasszal már szépen fogsz szólni!
Kimerít? Ennél jobban nem, már félig hulla vagyok, még a dobom is lázasan raktam fel
Jah menj dokihoz szerintem is.
dobjál be bogyót, mert a láz is kimerít. nézesd meg, sztem holnap is megtudják ha bemész.
Ha hétfőig nem javul,akkor guzsba kötöm és beviszem a dokihoz.
Fasza. Azt hiszem hétfőn én is befáradok. Már 3. napja 37.5 igaz nem szedek lázcsillapítót, csak teázok ezerrel, még a Szilveszteri Pálnikázás sem segített . A buli óta nem is cigiztem :D
nekem egy haveromat szedte le...első nap hőemelkedés, másnaptól folyamatos 38 körüli láz, bevonszolta magát, vérvételből kiderült a röfiről van szó. mondta ennyire még 1 influ nem kapta le a lábáról, egy zuhanyzás megfosztotta aznapra az összes energiájától...kívánom hogy nálatok ne ez legyen a helyzet.
Szia Jocee,jobbulást neked!
Beszélhetek én neki,de annyit elértem hogy ágyban maradjon és folyamatosan figyelem.Mérem a lázát,ha felmegy adom is neki a lázcsillapítót.
ne legyen makacs, mert kurva nagy gáz is lehet belőle.
több embert is ismerek akit legyőzött a "röfi".
Hát skacok én se vagyok valami jól, már a Szilveszterem is lázasan volt, 1.-je óta 37,5-en vagyok. Jimmy: Ügyeleteken is meg tudják mondani?
ahoz le kell hogy lőjem,mert nincs az az isten hogy rá tudjam szedni.
Nem engedte meg hogy bevigyük,pedig már a haverom is kijött a kocsival.
Azért azt nem árt megnézetni kórházban.Leheletből megállapítják
Tudom,csak vicceltem.
Az nem rossz melo lehet. Most én ápolot játszok,a párom 31.-én belázasodott.Valami nyavalyát elkapott,olyan gyenge lett mint a harmat.Remélem nem az a hülye h1n1
Hát azért lenne tippem otthonra is
Inkább betegségügy ez már de igen,abban.
Eü-be vagy? Amugy meg örülj neki,mit is csinálnál most otthon?
engem már megesz az unalom,nem mintha annyira hiányozna az a k.. kárpitos üzem
Úgy szeretnek engem itt..
Várjuk a tavaszt Már megint dolgozol?
Reggelt!Mizu?