Ne is mond, egy vagyon rá ment, és még mi jön...
Eddig kapott K&N sportszűrőt, az RS5-t Yoshit, fokozat kijelzőt, szivargyújtót, LED irányjelzőket, csináltattam ruhaszekrényt :D, tavaszig még Sisak, kormánygátló, fém fékcső, gumik, meg oldaltáska van tervbe.
megnéztem, király. azt hittem azokba be van ütve.
a télen most én is költöttem a gépre, dobattam rá a Martinnal egyet, lebőröztettem az ülést egyedire, vettem előre fém fékcsövet, meg felnicsíkokat.
Fasza. Azt hiszem hétfőn én is befáradok. Már 3. napja 37.5 igaz nem szedek lázcsillapítót, csak teázok ezerrel, még a Szilveszteri Pálnikázás sem segített . A buli óta nem is cigiztem :D
nekem egy haveromat szedte le...első nap hőemelkedés, másnaptól folyamatos 38 körüli láz, bevonszolta magát, vérvételből kiderült a röfiről van szó. mondta ennyire még 1 influ nem kapta le a lábáról, egy zuhanyzás megfosztotta aznapra az összes energiájától...kívánom hogy nálatok ne ez legyen a helyzet.
Tudom,csak vicceltem.
Az nem rossz melo lehet. Most én ápolot játszok,a párom 31.-én belázasodott.Valami nyavalyát elkapott,olyan gyenge lett mint a harmat.Remélem nem az a hülye h1n1
Eddig kapott K&N sportszűrőt, az RS5-t Yoshit, fokozat kijelzőt, szivargyújtót, LED irányjelzőket, csináltattam ruhaszekrényt :D, tavaszig még Sisak, kormánygátló, fém fékcső, gumik, meg oldaltáska van tervbe.
a télen most én is költöttem a gépre, dobattam rá a Martinnal egyet, lebőröztettem az ülést egyedire, vettem előre fém fékcsövet, meg felnicsíkokat.
több embert is ismerek akit legyőzött a "röfi".
Nem engedte meg hogy bevigyük,pedig már a haverom is kijött a kocsival.
Az nem rossz melo lehet. Most én ápolot játszok,a párom 31.-én belázasodott.Valami nyavalyát elkapott,olyan gyenge lett mint a harmat.Remélem nem az a hülye h1n1
Inkább betegségügy ez már de igen,abban.
engem már megesz az unalom,nem mintha annyira hiányozna az a k.. kárpitos üzem