Az enyém akar! Csak nem tud... Lehet hogy a Kawák nem is akarnak?!
Mondjuk a végeredmény ugyanaz Pedig szilveszter éjjelén dob nélkül 'tííttttáson akartam elgurulni a helyi rendőrség főépülete előtt megközelítőleg 5km/h sebességel... hát nem fog összejönni
Szia Nem volt okod csuklani,nagyon jól müködik a gép! Ha tudnád mennyit megy ,szerintem nem hinnéd el Te ,meg van még az nsr könyve? Kibaszottul jol jönne.
Nem szakácskodni hanem csak kisegítőnek család kibírja állítólag van havi 2 szabadnap motor a legkevesebb az csak viszi a pénzt tehát ha kapnél egy 2 éves tuti melót a motor rögtön eladó is lenne
Már nekem is hiányzik egy jó kis motorozás! Mondjuk találkozni napi szinten szoktam vele!
Megkéne takarítanom rendesen mert már megszóltak miatta, jövőre nem akarok támadási felületet adni az ilyen alakoknak!
Mondjuk a végeredmény ugyanaz Pedig szilveszter éjjelén dob nélkül 'tííttttáson akartam elgurulni a helyi rendőrség főépülete előtt megközelítőleg 5km/h sebességel... hát nem fog összejönni
tudja valaki mennyi lesz a belépő a blues company koncertre hétvégén?
Megkéne takarítanom rendesen mert már megszóltak miatta, jövőre nem akarok támadási felületet adni az ilyen alakoknak!