Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondod? Veszel egy nsr-t?
Váratlan fejlemény..még a végén átnyergelek egy NSR re?!
Nekem legalább van fűtés :) Egy negyed óra és kellemes langyos az ótó.
Ez is igaz
A motorra meg te fagysz rá
Nekem meg a gyújtáskapcsolóm
ezért jó a motor nem fagy be az ajtajaaaa
Befagyott az autó ajtaja is...
Azt nem tudom hogy itt hány fok volt az éjjel ,de nagyon hideg van még most is. Bár a nap süt,de nem érezni a melegét.
Hó az van bőven és tegnap Karmacson -23
Hó-hahóóó
Kár. Na nem baj,majd leszedem a netről. Hasidomot nem tudsz szerezni hozzá? Az viszont nagyon kellene
Az enyém akar! Csak nem tud... Lehet hogy a Kawák nem is akarnak?!
Mondjuk a végeredmény ugyanaz Pedig szilveszter éjjelén dob nélkül 'tííttttáson akartam elgurulni a helyi rendőrség főépülete előtt megközelítőleg 5km/h sebességel... hát nem fog összejönni
service manualra gondolsz? Sajnos nincs, pedig nekem is kellene mert barátom egy ugyanilyet újít fel még a színe is stimmel
Sziasztok. Engem is érdekel,mennyi lessz a beugró a Blues Company-ra? Valaki csak tudja?
Neked nem lesz!:D
Tudom-tudom De itt bent jó meleg van,és a sör is kellemesen hűvös És dolgoznom sem kell,majd csak január 4.-én
Szia Nem volt okod csuklani,nagyon jól müködik a gép! Ha tudnád mennyit megy ,szerintem nem hinnéd el Te ,meg van még az nsr könyve? Kibaszottul jol jönne.
Tudod milyen hideg van?
Milyen nagy itt a csend! Talán lefagytatok?
Szevasztok!

tudja valaki mennyi lesz a belépő a blues company koncertre hétvégén?
most látom csak... azt az nsr-t tőlem vetted hogy üzemel? volt okom csuklani?
A "Piszkok"...
Nem szakácskodni hanem csak kisegítőnek család kibírja állítólag van havi 2 szabadnap motor a legkevesebb az csak viszi a pénzt tehát ha kapnél egy 2 éves tuti melót a motor rögtön eladó is lenne
Már nekem is hiányzik egy jó kis motorozás! Mondjuk találkozni napi szinten szoktam vele!
Megkéne takarítanom rendesen mert már megszóltak miatta, jövőre nem akarok támadási felületet adni az ilyen alakoknak!