Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszarás, biztos nem belpiacos :XD
Züd? nálam az az üresjelző,a sárga az irányjelző!
irányjelző visszajelző csak van, hogy pislogjon a züd...
Gondoltam Majd nem le hurrogtalak hogy ebbe nincs riasztó
na az jóóóó Meg van a száma még?
A Led-et poénból írtam, cinkelésnek
A végigkövetésért :DDDD
Zazi?
Erre nem is gondoltam...
Ismerem :D
Apriliam is volt nála az őskorban :D
Nincs led a tetején.
De haz segit akkor megadom annak a szerelőnek a számát aki Zegen a sport utcában dolgozik A zazi,ha valaki tudja akkor ő igen kell a száma?
a teteje nem egy led?
3 szál drot megy rá...,lehet
Ha-ha -ha az enyém is az
lehet hogy a visszajelző alzata?
Ne hari,nem cinkellek . De akkor mi az a fekete valami a fejidomomban? ? A relém az barna ,most néztem meg. És az a röhely hohy abba a fekete szarba is megy kábel az irányjelzö kapcsolotol.Akkor az meg mi? Nem egyszerű..
Igen, ez Honda, ennek nincs hangja, mert jó, és nem csattogós cuccal rakták össze
Fekete valami...
Lehurrog hogy miért nem követem a gyári kábeleket.
Mert neki megy.
És mégsem az.
Most komolyan cinkelsz :D?
Nincs hang? Na baxus,akkor macssom sincs.
Egyébként elég csúnya dolog a fejidom leszerelés.
Holnap bekerül a K&N, ma megjött fasza lesz, ahhoz hogy tisztítani tudjam ennyire le kell bontanom...
Bammeg,követtem a relé hangját Nem is a fejidomban van,a lészürő alatt van egy kis fekete valami és ezekszerint az a relééé
Hehe!
Ezzel kezdtem. Nincs hang :D
Huuu baszus, Na figyi.Ha bekapcsolod az irányjelzőt nem hallani hogy hol kattog a relé? Kell hogy legyen hangja
Mi van a heverőn? :D
Fejidomot nincs kedvem leszedni :D
keresgéld :D
Drága haverem! Az enyém is ugyan ugy van ahogy azt a kis sárga japánok össze rakták,és ahogy mondod gyári szigetelés mindenhol.DE! Azért azt kinézem belőled hogy megtudod kölömböztetni a dolgokat,és azért irtam hogy nézd meg a vezetékeket hogy hova futnak be. A lámpához,irányjelzőhöz,dudához stb. elöbb utobb rátalálsz a relére is.Itt a mocim a lakásba és megnéztem hol van a relém.Eddig én sem tudtam,de ahogy Te kerested én is meg lestem és igy akadtam rá.