Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, az ETZmen gyárilag van index...de mivel ha VAN és NEM működik akkor bukta, a műszaki erejéig leszereltem, no problem!
Már tudom hol az a relééééé
Jocee.Meg probálom jóvá tenni a relés cikizést.Irtam a Zazinak hogy ugyan árulja már el hol is van az a relé. Majd szolok ha meg jött a válasz
Ha gyárilag nincs a motoron index, akkor evidens hogy nem kell használni... - mert ugye nincs
de elvileg utólag leszerelni nem szabályos! - bünti!
Ez meg már a luxus kategoriába tartozik
Minden álmom egy ilyen járgány
Ha lenne egy babettám tuti megcsinálnám ilyenre
Tényleg nincs rajta,és nem is keresi XD
Szabadalmaztatni kellene
Na ennek sincs indexe bammeg.
Laci ezt nem mondhatod komolyan...
Ez nem tudatlanság! azok a japánok a pici kis kezükkel jól eldugták:) Nehogy már egy magyar motoros kitudja cserélni:D
De szerintem meg lessz az! Csak idő kérdése XD
Az index nem kötelező dolog ha van akkor működnie kell ha nincs akkor kézzel kell jelezni elviekben de nem kötelező dolog
Nem hívtam, még kutakodok, tiszta jó érzés a tudatlanság :XD
Tényleg,minek is az index? Szolidalitásbol én sem fogom használni!
kell az az index...
Jol van naaaa Fel hivtad a Zazit?
kérdezm én minek index? sok ismimnek nincs is index a motoron és évek óta megvannak nélküle én az index tavasszal a tükörre szerelve lessz és jön egy yoshimura lábtartó is a motorra
Adok én a relédnek!
Metallica Devil's Dance
Megjegyzem ez nem cinkelés,de tudok egy jo játékot! Az a címe: ITT A RELÉ-HOL A RELÉ?
Igy is van! Soha nem mondott még nemet nekem sem.
Jó srác és mindig megcsinál minden motort, és sok jó tanácsot is ad hogy mit és hogyan!
Zazi eddig mindent megcsinált!
Szerintem lelkiismeretes gyerek!
Na mindegy az én busámat csak ő szerelheti!
Hülyeséget beszélsz gyerek!
Ha gond van a motorral Lakaloto Tapolca Robi megold mindent
Zazi csak azt vállalja el amihez kedve van..és már több barátom is nagyot csalódott benne.