Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt nem tudnám megmondani.De az tuti hogy ausztriábol hozhatták be még valamikor.Rajta volt az első telon a matrica.
Nézegettem itt az alkatrészek között,de nsr tank sajna nincs.
Hány éves lehet az a tank? Lehet hogy régebben berozsdásodott csak jól kimosták anno és most üt ki rajta
Értem. Amugy attol félek hogy máshol is kifog lukadni.Amikor elkezdett folyatni.nagyon pici kis repedés volt,én megpiszkáltam varrotűvel és mindjárt 2mm-es luk lett belőle. Szerinted? Várható hogy lessz még rajta luk?
Nincsmit egyébként több megoldása is van a tank kehegesztésének pl: CO vagy oxigén rézzel esetleg ezüstel mint a hűtőgépeket
Szép estét az uraknak! Egy sört valaki? Vagy megint egyedül kell innom?
Köszönöm. A Zazi megirte hogy meg csinálja,de csak majd januárban kezd dolgozni. A Laci is mondta ha nem jön be a ragasztás akkor megoljuk,és most Te is Ha minden kötél szakad akkor szolok.Még egyszer köszönöm mindkettőtöknek
Ha nagyon profi hegesztést akarsz nagyon korrekt áron, akkor ajánlom figyelmedbe Mesterházy Ferencet Besenyőben. Mindent meg tud oldani. Ha kell cím+ telefonszám akkor jelezz és e-mail ben elküldöm.
igen,ugy néz ki. Tegnap este a maradék ragasztót beletettem benzinbe,és most néztem meg hogy nem oldja-e.Nem oldott rajta semmit Azért majd meg hegesztetem,nehogy baj legyen.
Szevasz Balázs! :)
az én Z-met is! :)
köszönöm
szép az rr Laci! ;)
Akkor beválat a ragsztás
Kb-fél orája tele öntöttem a tankot. Igaz csak vizzel,de még egy csepp sem jött ki a ragasztó alol
Ittvagyok mondjad
Hondalaci,itt vagy?
Jó ez a kép
Mindenki motorozik?mert nagy a csend itt
Mi,mi?
mi Valtermoto?
Erre reagálnom kell
Hi-hi A kedves párom már hozott is egykis beföttes üvegbe benzint,és a maradék meg kötött ragasztót belerakta
Most viziteli a drága,nem oldja-e?
Huuuu de faxa Köszönöm!
Azt láttam hogy milyen ez a ragasztó ha megköt.Egy riasztó pisztoly elsütő szerkezetét ragasztotta meg vele az ürge.Azaz ketté tört a kakas és ezzel a ragasztoval potolta a hiányzó részt. Ha azt az erőltetést kibirta akkor lehet hogy jo lessz.Igaz elöbb utobb be kell hegeszteni,mert ha ez engedni fog akkor hála csokot lehelhetek a seggemre ha nem robbanok fel mert pont a hengerre folyik a benzin.
Várj vele hogy mi lessz ha baszakodik a ragaszto akkor csak szólj és be lessz csinálva az a lik