Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kipróbáltam a Simson-t, egyenesben egész jól lehet menni csak a kanyarokban veszek vissza a tempóból. Most meg már feketék az utak, lesózták és elolvadt a hó.
Szia!
Ez most mit jelent? Csak nem kaptad el?
bakker..kellemetlen dolog a h1n1..:S:S
Na én lépek aludni,Jó éjt.
Én még nyúzom az nsr-t,de csak holnap kell mennem melozni és téli szünet De ha az idő engedi azért előveszem mert ha nem akkor megsértődik Csak az a baj vele hogy ornehéz,és ha megcsúszik az eleje akkor gáz van.
Jó a Simson ilyenkor,azért csak ovatosan
Hát azt hiszem mostanában nem megyek a robogóval, átnyergeltem a Simsonra, az valamennyivel biztonságosabb. De majd csak Péntek délután kell mennem, most nincs munka a cégnél számomra. Addig elvagyok a lakásban csak a kutyusomhoz megyek ki, meg a boltba, de oda gyalog.
Szia Eset egy picike. Kicsit ovatosan kell menni most a mocival
Miért, esett a hó?
Sehol senki? Talán havat lapátol mindenki?
Szép estét mindenkinek
Legalább nem hívogatsz állandóan....
Szép munka!
Nagyon szép lett a géped,gratulálok!
Üdv!
Sajnos mi nem tudunk menni mert épp szolgálatban leszek!
Viszont rá egy hétre tudunk találkozni Pacsán 26-án!
Ott is lesz majd Blues Company!
Remélem ott talizunk Ancsa ezer éve nem láttalak benneteket!
Nah pá mindebkinek!
Jah egy kis csemege mindenkinek:
Link
Köszi az infot Természetesen megyünk!
Szia Pogi!

Ott a helyszínen meg tudjátok venni a jegyeket, remélem eljöttök!
Ancsa! Meg kérdezhetem azt hogy a jegyeket elővételben kell-e megvenni? Vagy ott a helyszinen?
De most komolyan,gyertek el 19.-én bulizni
Sörözzünk együtt egy jót,ha már motorozni nem lehet
Na ki van benne?
Ha nem jössz, akkor semmiképpen ne hozd el az ülést!
Nem tudlak hívni, mert már kitöröltem a számod...
Én is szeretlek...
Szia laciii Amugy nekem is tetszik,csak az a sok autós olyan némelyik mint a tök....m.TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Tök jó motorozni ilyen utakon,olyan mintha egy 50-es gépről egy 1000-re ültem volna át Rug mint a fékevesztett ló
Hello nekem tetszik tudod a hátsó kerekes autó most örül nagyon
Amugy tök jo hogy van koszterület fentartó a megyében! Alig lehet motoral közlekedni,letaposot hó odafagyva az utakra. 25-el jöttem haza felé!
Jól van Jocee De tényleg,egy vagyonba kerűl a géped. Igaz bizti megéri,valahogy olyan ez mintha a vas a mi részünk lenne.Egy darabka,belőlünk.
Tényleg! Nem jövünk össze "mi" forumosok ezen a Blues company-is karácsonyon? Hm? Legalább egy jót buliznánk
Ha te vetkőzöl akkor megyek....: "Mint ahogy azt megszokhattátok, a sztriptíz sem marad el "

A Tibi bácsi éttermébe lesztek? Vigyél pöttyöslabdát.

Majd hívjál és jól nem veszem fel.
Kedves Barátaim!

Idén is megrendezésre kerül a Motoros Karácsony Blues Company-val, már 6. alkalommal!
Vendégzenekar: DARKLAND
Mint ahogy azt megszokhattátok, a sztriptíz sem marad el!
Időpont: 2009. December 19.
Helyszín: Zalaegerszeg, Három Kívánság étterem a Kosztolányi úton, ahová 19 h-tól nagy szeretettel várunk Benneteket!
Aki teheti, kérem továbbítsa!:)
Ancsa 70/949-8684