nem kapsz. 1,5 megásak és nem tudom kicsinyíteni oprendszer csere után vok. a lényeg hogy itt minden vezetéket az elejétől kb 10 cm-ig látsz és bemegy a többi közé ami gyárilag szigetelve van EGYBEN!
Nem.De nem is azért mondtam hogy bosszantsalak vele. Az enyémen ugy van ahogy mondtam,és gondoltam talán a Te gépeden is végig lehet menni a kábeleken,már amit nem takar idom.
Te Jocee! és ha követed a vezetéket? Elvileg a relétől is megy vezeték az irányjelző kapcsolóba,tehát ha a kapcsolotol indulsz akkor valamelyik drót a relébe fut. De lehet hogy hülyeséget beszélek
Faxom kivan. NEm tudja valaki hogy a 600RR-be (2005) hol lehet az irányjelző relé?
Találtam egy kapcsolási rajzot elméletileg abban az van hogy a műszerfalba van ez lehet?
Sziasztok!
Nézzetek filmet, az is jó időtöltés. Nekem már nem mennek a jó reflexeket igénylő játékok.
Most néztem meg a kill bill-t, de sikerült hozzájutnom a leggyorsabb indian-hoz is.
Láttál te már 600RR kábelezést?
Na góóó üvegtigrist nézniiiiiii
Találtam egy kapcsolási rajzot elméletileg abban az van hogy a műszerfalba van ez lehet?
Nézzetek filmet, az is jó időtöltés. Nekem már nem mennek a jó reflexeket igénylő játékok.
Most néztem meg a kill bill-t, de sikerült hozzájutnom a leggyorsabb indian-hoz is.
igaz csak 4 kerekű móka, de könnyű rászokni... és ingyen tölthető