Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kapsz. 1,5 megásak és nem tudom kicsinyíteni oprendszer csere után vok. a lényeg hogy itt minden vezetéket az elejétől kb 10 cm-ig látsz és bemegy a többi közé ami gyárilag szigetelve van EGYBEN!
na akkor várd meg, mindjárt feldobok egy képet
Nem.De nem is azért mondtam hogy bosszantsalak vele. Az enyémen ugy van ahogy mondtam,és gondoltam talán a Te gépeden is végig lehet menni a kábeleken,már amit nem takar idom.
Te pogi!
Láttál te már 600RR kábelezést?
Nem is beszélek ökörséget úgy van ahogy mondom,indulj a kapcsolotól! pár szál az irányjelző lámpákhoz megy,és a maradék a relétől jön a kapcsoloba
Te Jocee! és ha követed a vezetéket? Elvileg a relétől is megy vezeték az irányjelző kapcsolóba,tehát ha a kapcsolotol indulsz akkor valamelyik drót a relébe fut. De lehet hogy hülyeséget beszélek
Huúúú,ez fogós kérdés! Azt tudom hogy az enyémben a fejidomban van az a relé.
Na góóó üvegtigrist nézniiiiiii
hát a műszerfalba nem fér bele az új relé.
A robogómban ott van.
Minden lehetséges, ha a rajzon úgy van akkor ......
Faxom kivan. NEm tudja valaki hogy a 600RR-be (2005) hol lehet az irányjelző relé?
Találtam egy kapcsolási rajzot elméletileg abban az van hogy a műszerfalba van ez lehet?
Sziasztok!
Nézzetek filmet, az is jó időtöltés. Nekem már nem mennek a jó reflexeket igénylő játékok.
Most néztem meg a kill bill-t, de sikerült hozzájutnom a leggyorsabb indian-hoz is.
Ha gondolod itt vannak jó játékok,autos-motoros is. http://ingyenletoltesek.com/ka...
Fuss kiskutyám
én leszedtem a SBK2009 demoját -mert a teljes nem jön sehonnan-, de hihetetlen mennyit bénázok benne
Már végig játszottam star wars (starfighter) minden pályát többször is.Tök jo játék,csak kicsit kezd már 1hangu lenni
Néha nekem is csak a játékok jutnak ilyenkor speedezek... Mármint Live for Speed
igaz csak 4 kerekű móka, de könnyű rászokni... és ingyen tölthető
Szép estét mindenkinek! mikor lessz már megint nyár? Már unom a sok játékot igy esténként......
Még a sofőr is visszapillantót nézi - jó lenne ott őrültködni mihamarabb
Buszból mindenkinek a szeme a pályán, hogy mit csinál már megint itt egy őrült...
erről "sajnos" nem tudok nyilatkozni, meddig kell elforgatni egy zöldet, hogy tartani tudja a tempót egy ilyen dízel dobozzal... - nem is bánom
Pirosba kellett forgatni, hogy ne toljon le mi?
főleg egy Kawának
Ezek a modern buszok má komoly ellenfelek...