Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén közös motorozás?
Mé pont a balcsira?
Én lehet,hogy nem
ki jönne le hozzám balcsira mocizni?
hy mizu fönök
Brutál az RR Laci,kösz a lehetőséget
Ennyi minden történt ma?
Ma ilyen vicces kedvembe vagyok
Na lépek...jó éjt
Na azééé :XD
Jol van,csak vicc volt
jajjjjj, nemááááááááááááá
Kérdeznék valamit....a Balatonszentgyörgyi bulin a programok között szerepel az ijászat is. Ilyenkor vinnem kell a saját ijamat?
Csak azért kérdem mert van,és félek hogy nagyon lemosom a jónépet ha valaki versenyezni akar
Tiszteletem az uraknak
Csumigumi all!
Valaki kérdezett valami teleszkóp dolgot a Suzukirol namost a K7 es gsxr telója az KAPRIDZS ha jól írom a K9 VBE teló annyi a 2 között a külömbség hogy a K7 esben egy kis dugattyú van a teleszkópszárban és lent kell állítani a csillapítást ,a K9 ben viszont egy nagy dugattyú van és fent a kormányon kell állítani a csillapítást ez a megoldás sokkal finomabb visszajelzéseket ad
Hát ez vagy épp elcsúszik! Ami a valószínübb szerintem! vagy max a lábával tolja fel magát mert a motor itt már fel nem áll! Vagy csak nem nagyon nézek supermotosokat? Ez kb 70-75°os szög! A soprtmotoron asszem 56-58 a max!
Egy Supermotot igy kell ledönteni ez már nem piskóta
itt is van
Tessék a plakát
Nagy hülye volt
Szeva! Jöttök vasárnap? Számítunk rátok és hozd el magaddal Kiskart is
Az idióta
Szio...Nemláttam a plakátot de majd meglesem..Hát a sátorozást szerintem se igazán..
Ha minden jól megy benne vagyok én is.Bár a Balaton kerülés kicsit uncsi,de megteszi Reméljük jó idő lesz.Nekem jó lenne visszaérni 16 óra körül max. Hogyan tervezitek?