Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja láttam köszi...
Köszönöm
laci chat?
Itt is van választék.
service manual
NC23 láttalak ma a Shell kútnál milyen dolog 2 személlyen megpróbálni egykerekezni?
Itt nézz körül.

service manual
ÚJ 190/55-ös Pirelli Diablo Supercorsa SC2-es hátsó eladó, kb. a bolti ár feléért Zemánál van a gumi
Elég lenne ha csak pirosbetűs napokon lenne benzineső a szpmszéd csatornáit is hozzánk vezetném
Annak a dohányosok azt hiszem nem örülnének.
Igazad van. Na az asszony meg beszólt...járjunk biciklivel! Bakker...mindjárt lecserélem! Na mindjárt vissza jövök,segitek felpakolni a pálesznek való anyagot mert holnap viszik a főzdébe
Akkor nekem is az tuti szerintem mondenki esőtáncot járna dár tudod ha az eső esik akkor legalább spórolunk valamit takarékoság
De legalább egy kis benzin esne az égből......akkor lenne egy kis örömöm is
Hát igen kicsit megöntöztek minket
Guten tág faszikáim! Jól elbaszták az égiek az időt.....
Már csak vágott Slicket lehet venni nála
Egy darab Pirelli dragon volt egy hátsó de sajnos nincs már meg elvitték 25.000 ft ért
Laci kérdezz rá még légyszi a Pirelli Dragon SuperCorsa Pro SC2re!
120/70R17 ,190/55R17
Ez Ben Spies a 09es R1el! Ha a szög nem is ,de a gáz a helyén van! Baszki de jól néz ki! Én is érzek ilyesmit de azért kíváncsi lennék hogy csak elkönnyül vagy tényleg így elemeli az elejét!
A döntés a Honda ügyvezetőjének a kezében van.Mondjuk egy 1000RR-t ha odaadnék akkor én is aláíratnék valami papírt.Ha meg elütnek akkor úgyis a vétkes kötelezőjére megy a számla.Én egy hónapig 1000-es streetfighter gixerrel jártam ami kölcsönben volt nálam és mégis itt vagyok meg a motor is egyben van.600-as hornet után érezhető volt a különbség.
Hát ezt nem tudom.Megnézik mióta van jogsid (mondjuk ismerek olyant akinek 15 éve van B kategóriája de 1 métert sem vezetett).Vagy megnézik mivel jöttél vagy nem is tudom...na ez jó kérdés.
Jó hangja van:D
Rohonc jól hangzik