Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen...bár Te az előbb Nekem azt mondtad,hogy a Lacié kisköbcentis.
Nem félsz,hogy ezért Valaki vagy Valakik agyonvernek?
Ha eldurran a gumi, akkor majd valaki hazavontat... csak valami nagy köbcentis, nyomatékos vas kéne hozzá.......
Te Tóth Laci, az a gixxer nemrég még a "tiéd" volt... hogyhogy most a haverodé? Eladtad neki?
Jah,aztán meg tolod hazáig azt a nagy köbcentisedet.
hy
segítenék fát vágni
Rohonc milyen messze van 120-130km? Az még talán belefér... Ki jönne még?
Nekem max Rohonc mert korán sem tudok elindulni és későig sem akarok maradni mert estefelé fell kell mennem a hegyre van egy kis halaszthatatlan favágás
Nekem attól függ, hogy hova lenne a menet?
Szép motor jó választás nem mondom
Köszönöm neked Blade.08 már ugy néz ki hogy el is fogadták a hitelkérelmet és akkor ez enyém lesz ez a szép kis Honda köszi mégegyszer hogy mondtad hogy kit keressek
Visszafogja az biztos és pl egy 600 as motornál sem javasolt a 180 helyett a 190 es gumi aztmondják semmi értelme holnap jössz motorozni ha ugy van?
És mi lesz ezzel a holnapi gurulással?
Én mennék szívesen, csak messze nem, mivel a hátsó gumma is slickesedik, és a dobom sincs fent

Hova lenne a menet?
400as nem hiszem, max 4.00"-os

Egyébként a gyári mérettől nem nagyon éri meg eltérni. Meg egy 50-es motort vissz tud fogni rendesen egy széles gumi
Blade... tényleg szép ez a gép!
Milyen szép
Na kivel beszélgettem ma pesten a Westend -ben? Kovács Nikivel aki versenyzik a Yamaha r6 kupán jó csaj élőben
Jó reggelt...és napsütéses szép időt mára minden motorosnak!
Jó reggelt a Yoshival tegnap beszéltem és ha ma jó idő lesz akkor felmennek a Mátra mellé valahová a Szandra nagyszüleihez! Vasárnap pedig mennek fel a Kékes tetőre! Nincs kedvetek útánuk mennei? Én a barátnőmmel már csináltam ilyet tavaj... Szóval ha van kedvetek akkor utánuk mehetnénk és hazafelé még a ringre is bemehetnénk... Jó kis túra lenne! Én ma megyek fel Pestre de holnap délelött már jövök is haza! Aztán mehetünk is!
Köszi! Akkor tavaszra be kell szereznem egyet,amit lehet döntögetni
Egy 400 as gumi szerintem elfér az ETZ be is elfért
Elől 3.00-17 REINF.50P...hátul 3.50 S18 56s gumim van
Azt szereretném ha hátul vastagabb lenne a gumi...csak azt nem tudom hogy mekkora az a méret ami még befér a villába.
Mit szeretnél kérdezni a gumiról?
Őszi nyitvatartás az EuroRing-en. A versenypálya Budapesttől 52 kilométerre az M5-as autópálya mentén, Örkény határában található.

Jelentkezni a www.movemotors.hu oldalon lehet.

Az esti motorozásra az oldalon megadott időpontokra lehet jelentkezni. Ősszel egy alkalom 5.000 HUF. Este 18:00-19:30 között lehet húzni a gázt.
Nah a pálesz anyag felpakolva
Ki az illetékes gumi szakértő?Akitől lehet kérdezni?