Hello nézted a kipuf rendszert a Yoshimura oldalon? ha tényleg annyi akkor megéri mivel rendszer és egy RS-5 dobot is a legbarátibb áron dobozban közcsővel 80.000 ft ért lehet bekozni az USA bol
1000RR még a Honda teszt karavánból is kivették amióta az a srác meghalt egyel Zeg felé! CBR125R rel odaállít ,ráül egy 1000RR re és húzza neki mint ökör az ekét! és ezért nem próbálhattam ki én is!
Szia én jelentkeztem és a Tomi is de más senki sajnos így lehet itt szervezni valamit most ki kell írni hogy 2010 augusztus 18 .án megyünk motorozni ki ér rá
Sziasztok!
HONDA GOOD MOTORS NYÍLTNAP ÉS SZEZONZÁRÓ MOTOROS FELVONULÁS
2009.09.19.
helyszín:HONDA GOOD MOTORS Szombathely, Körmendi út
Kezdés 10:00-tól
-Balesetmegelőzési teszt
- motoros szimulátor
- gyermekmotoroztatás a Szombathelyi Motorosok Baráti Társaság segítségével
15:00 FELVONULÁS (Rendőrségi biztosítással)
- felvonulás után rövid (50Km) túra a környéken
A rendezvényt támogatja a Vas megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága
és a
HONDA GOOD MOTORS
Ha mégse lesz fórumos tali akkor felnézünk H.ringre? Vagy orfűre? A barátnőm jövő héttől már megy suliba úgy hogy viszem fel pestre vasárnap akarta de én megbeszéltem vele hogy szombaton felviszem ott alszok vele és vasárnap reggel haza jövök ,hogy tudjak veletek motorozni! Úgyhogy én menni akarok!
Kicsit lemaradtam Mi lesz vasárnap? Szombaton éjszakás leszek ,ettől is függ megyek-e motorozni
Blade csaját keressétek meg, ő tuti megy
HONDA GOOD MOTORS NYÍLTNAP ÉS SZEZONZÁRÓ MOTOROS FELVONULÁS
2009.09.19.
helyszín:HONDA GOOD MOTORS Szombathely, Körmendi út
Kezdés 10:00-tól
-Balesetmegelőzési teszt
- motoros szimulátor
- gyermekmotoroztatás a Szombathelyi Motorosok Baráti Társaság segítségével
15:00 FELVONULÁS (Rendőrségi biztosítással)
- felvonulás után rövid (50Km) túra a környéken
A rendezvényt támogatja a Vas megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága
és a
HONDA GOOD MOTORS
Pedig Klárikát megnéztem volna :DDD
Nekem nem kell össehozni semmit!
Ti akartatok vagy valaki itt hogy legyen fórumos túrázás! :))))