Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
és egy Michelin Pilot Power párban 45.000 ft
Szerintem azt eladta a srác, tőle kérdeztem csak másik topicban azt hiszem.
Vágott slick Micheli vagy Dunlop vagy Bridgestone 12.000 garanciával és baromi szépen megvágva mindenhol 5 mm
Milyen gumi van? Mennyiért? Vagy inkább telefonon?
Gurulás lesz ,de hogy hová azt még mindig nem döntöttük el! Én Orfű ,Pécs re szavazok...
R1 topicban
Hol találtad?
Eladó a gátló
Ezt valahol láttam. Valamelyik topicban, de úgy tom eladta a gyerek.
Jocinak
Ugy lemostam a láncot hogy még egy porszemet sem látmi rajta
Jimmy ebben igazad van amit írtál jobb az ha papírt kell aláírni de mivan ha tényleg balul sül el senki sem írt hogy mi lesz vasárnap
Mi van akkor,ha robogóval megy,de otthon pihen egy ezres gép.
Mi van akkor,ha ezressel megy de az első napja azzal az ezressel és semmit sem tud.. Ezt csak úgy lehet,hogy papírt aláírni és minden felelősséget vállalni.Az ilyentől meg félek,mint a tűztől,mert mi van ,ha pont akkor ütnek el engem...fizessek egy romhalmazra 10évig,ha még egyben leszek?
Vasárnap lesz gurulás vmerre? Ha nem a világ végére mentek,lehet benevezek!
Tudod megkérdezik mivel jöttél ha valaki azt mondja hogy robogóval akkor nem engedik meg kipróbálni de ha azt modod hogy egy r6 al akkor viheted
Szia kell neked gumi a motorra? én is most hozok egyet a hétvégén azért kérdezem mert ha kell hozok neked is
Ez egy vicc ,ezt ki és hogy tönti el?
Az a video...tényleg kemény.Hátborzongato volt a látvány.....
Sziasztok. Mizu emberek?
Ömlesztve van de rakhatom raklapra is ha ugy kéri valaki kiszálítás hova kellene mert csak az l200 van utánfutóval
válasz megtörtént idén lesz rendes 100cm esben is fa
sms-be jöhet az ára :D, tudod inkognitó meg apek meg minden...
SMS-re válaszolva attol függ hohy kinek de ami most van nekem az tavaji vágás már jó százaz és 33cm hosszúba van vágva és össze is van hasogatva
Megdumáltuk! De ha e-bayezünk, tudok helyet ahova küldhetnénk, onnan évi 1 fuvarom lenne, vagy akár egyben lepostáznák!
Januárban megy ki ismerősöm USA ba ha addigra nem veszel akkor majd sólj és vele lehet behozatni ha nekem is lesz egy kis felesleges kes télen a fából akkor én is veszek egy RS5 dobot
A rendszer nem az enyémre való :(. Dob van (Carbon) 89.000-ért, de mire lesz rá cash, addigra már nem lesz meg, Januárban újra akcióik lesznek, lehet várok addig.