Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így is jól hangzik!
Azt hittem Photonic oroszosította magát, csak nem figyeltem
Ridingsoul és Jimmy még kérdéses lehet hohy ők is csatlakozna de akkor Rohonc legyen
1. photonic akart lenni bocs
Még a végén leszünk párna nagyon helyes
1 pjotoniv
2
3
4hondalaci
5Blue Hornet
?jimmy?
Most hívott egy haver ,kint dolgoznak Angliába de most itthon lesznak 12.éig. Ami a lényeg ,hogy mind a ketten motoroznak és vasárnap a srác tuti de szerintem a csaj is jönne velünk! A Srácnak egy új Hornetje a csajnak meg egy Honda Shadow Spiritje van! (Ez egy 800cc Chopper!)
Vasárnap meghalgathatod élöben is
ezt láttam...írtam is
Még nem is hallottam az rr-t mióta "új" a kipufogód...jó lett?
Én akit mondok ő lényegében egy távoli rokon szerintem megbízható csak nincs nála sok gumi inkább hátsó van elsőböl csal bár db
Megkérdeztem a gumit aMichelint elkapták de 180 55 zr17 es volt már csak Slick van de az 180 as és 190 es méretben is
A Gábornál,aki hirdet is itt a spmotoron, 18eFt párban és az első 2 hátsót kibír,ami kb 3500-6000km-t megy el.ez használattól függ persze és motor teljesítménytől is,súlytól...stb
Teljesen igazad van!Semmi értelme új utcai gumit venni.Max ha óvatosan poroszkálsz..de még akkor is sokkal jobban tapad a slick és töredék áron vannak.Viszont csak megbízható és korrekt embertől szabad venni.
Így van, ez igaz, csak nekem mindig gyanúsak ezek az olcsók, bár ki tudja...
Én eldöntöttem nem veszek uj gumit csak vágottat azzal is elmegyek 3000km -ert 60.000 ft os gumi árán veszek 5 vágottat és elmegyek vele 15.000 km ert a gyárival egy puhább keverékkel 5000 akkor hogy is járok jobban
Na mindegy akkor ez hagyjuk! A Michelin re kérdezz rá légyszives! Joci gumi mindig kell ,de gumisnál ez a méret amit felírtam 57000 csak a hátsó! Ha itt megkapom a feléért akkor inkább veszek kettőt ki tudja meddig lesz ennyi az ára!
Tökéletes a slick legalább olyan mint a Gáboré ha nem jobb de nincs belőle sok viszont a Michelinről nem tudok még semmit de megkérdezem
Tudsz élni Photonic :D.
Ezek a Slicek milyen állapotúak?
Erdekelne egy Pilot power 2CT 190/55 R17 az elsőm az még megvan! Meddig vannak ezek az árak ,mert lehet még vennék egy garnitútát...
Passz lehet hogy elhozza a nagybátyám a gumit
Hmmm. Mikor mész?
Szentgotthárd melett kicsivel
Hol vannak ezek a gumedlik?