Most hívott egy haver ,kint dolgoznak Angliába de most itthon lesznak 12.éig. Ami a lényeg ,hogy mind a ketten motoroznak és vasárnap a srác tuti de szerintem a csaj is jönne velünk! A Srácnak egy új Hornetje a csajnak meg egy Honda Shadow Spiritje van! (Ez egy 800cc Chopper!)
A Gábornál,aki hirdet is itt a spmotoron, 18eFt párban és az első 2 hátsót kibír,ami kb 3500-6000km-t megy el.ez használattól függ persze és motor teljesítménytől is,súlytól...stb
Teljesen igazad van!Semmi értelme új utcai gumit venni.Max ha óvatosan poroszkálsz..de még akkor is sokkal jobban tapad a slick és töredék áron vannak.Viszont csak megbízható és korrekt embertől szabad venni.
Én eldöntöttem nem veszek uj gumit csak vágottat azzal is elmegyek 3000km -ert 60.000 ft os gumi árán veszek 5 vágottat és elmegyek vele 15.000 km ert a gyárival egy puhább keverékkel 5000 akkor hogy is járok jobban
Na mindegy akkor ez hagyjuk! A Michelin re kérdezz rá légyszives! Joci gumi mindig kell ,de gumisnál ez a méret amit felírtam 57000 csak a hátsó! Ha itt megkapom a feléért akkor inkább veszek kettőt ki tudja meddig lesz ennyi az ára!
1 pjotoniv
2
3
4hondalaci
5Blue Hornet
?jimmy?