Szia szerintem senki nem fog azért egy 600 ast vagy egy hornetet szarrá forgatni hogy te tudjál haladni az 1000 essel nem? Ha neked lenne egy 600 asod akkor is ezt mondanád vagy ha egy gsr ed lenne? Pénteken 4 óráig ráérek jöhetsz velem egy kört kiváncsi vagyok mi az a hú de nagy tempó amit te tudsz diktálni
Elfelejtettem a nagy újságot ma jöttem haza Veszprémből ás Monostarapátinál a kanyarokban berértem egy motoros rendőrt rátapadtam a kanyarokban és simán elengedett hogy előzzem meg intett na ilyen is ritkán történik
Nem az úgy nagyon sok már csak időben is persze! Az úgy lenne jó ha mondjuk a mátrába mennénk! Fel a kékestetőre! Szép táj ,fasza kanyarok ,magyar utak!
Felőlem megsasolhatjuk a ringet a hétvégén de akkor csak oda nem ugy hogy rohonc és visszafelé pest mert az nagy kör lenne és nem szeretném a tökömet szétülni
Igazad van csak azért ne gyere 150nel mert mondjuk én annyival szeretek menni! De viszont én sem szeretnék pl.:80-90nel! Már bocs! Azért mondom jöjjünk össze a hétvégén az a biztos! Aki csak tud tényleg jöhjjön el! Motorozunk ,dumálunk kicsit pótoljuk a múlt hétvégit... Szerintem jó lenne! Amúgy Vasárnap lesz a Hungaroringen az Alpok-Adria bajnokság és egész nap versenyek mennek. én még nem voltam ilyenen... MotoGpn voltam az nagyon komoly így élőbe! ha van kedvetek tervezhetnétek úgy a túrát hogy hazafelé benéznénk. Amúgy ingenes a belépés!
Ez igaz, de ha túrázgatni megyünk, én például csak azért nem fogok 150-el menni hogy beérjek valakit aki szeretne gyorsabban menni.
Mert ha túrázunk az arról szól hogy jól érzi magát az ember, nézelődik,motorozik, nem pedig az autók közt meredek előzéseket hajt végre és hogy egy órán belül odaérkezik a kitűzött célhoz.
Abban igazad van hogy meg kell ismerni egymást,erre a rövidebb túra tökéletes.
Én abszolut benne vagyok az ilyen nagyobb túrákban meg a Yoshi haverombak is tele a csizmája a Zeg vissza utakkal úgyhogy szerintem lennénk páran ha komolyra fordul a dolog! De ezeket a túra/RR dolgokat meg kell beszélni mert én szeretem a hosszú utakat de nem tudok 90-100al menni! Nem tom ti milyen ritmusba szoktatk motorozni ,én nem vagyok egy nagyon hajtós típus de pl. amikor elmentünk így együtt Alsóörsre akkor és majdnem felrobbantam! Bár lehet hogy nem látszott rajtan ,bár szerintem igen! 80-90es tempóba mentünk! Menet közben melegedett a hűtővizem! Szóval én azt javaslom hogy a csapatot össze kéne hozni egy kissebb gurulásra mondjuk most hétvégén ,amit a Laci szervez arra hogy szokjuk egymást és ne egy 2000Km es útán derüljön ki hogy nem tudunk együtt motorozni... nem akarok kekecnek vagy tudomisén minek tünni de nagyon rossz amikor nem egy ritmusba motorozók mennek együtt! valaki mindig elhúz a hátát sem látni valakira mindig várni kell! Iszonyú idegesítő! Most ha nem meséljek sztorikat erről majd esetleg személyesen...
Azért nem volt idén ilyen, mert punnyadékok vagytok, és a szabim másra kellett. :DDD, jah és nem voltam itt :DDD.
Na majd jövőre. Én egyszer elmentem Kőrösre, szép meg minden, de én inkább amolyan Túrás típus vagyok az RR ellenére, és körbe szeretnék nézni egy 600-800 km-es körzetben az elkövetkezendő években. Erre alakult a Sakál csapat, de még forr a dolog. Szívesen várok olyan utazómániás vadállatokat mint én. :DDD. Nem link, jövök-megyek társakat keresek ezekhez a progikhoz. Jó lenne ha összeállna egy 5-6 fős csapat, akikre lehet számítani ha menni kell :DDD.
2 nap,nőkkel? Huuu.
Nem lesz az sok? Mondjuk nem értem idén miért nem lehetne még szervezni valami összejövetelt,azért mert vége van a nyárnak attól még megy tovább az élet.
Lac! Levédem az ötletet, kizárólag akkor mehettek ha én is tudok :DDD.
Egyébként jövőre szeretnék összehozni egy hosszabb túrát, max 6 motorral a tempó tartása miatt. A Cél: Ausztria-Grossglockner lesz. Előreláthatólag 3 nap, 1 oda, 1 ott nézelődés, 1 haza.
Persze csak ha néztek le a segrakétámrol..
Mert ha túrázunk az arról szól hogy jól érzi magát az ember, nézelődik,motorozik, nem pedig az autók közt meredek előzéseket hajt végre és hogy egy órán belül odaérkezik a kitűzött célhoz.
Abban igazad van hogy meg kell ismerni egymást,erre a rövidebb túra tökéletes.
Na majd jövőre. Én egyszer elmentem Kőrösre, szép meg minden, de én inkább amolyan Túrás típus vagyok az RR ellenére, és körbe szeretnék nézni egy 600-800 km-es körzetben az elkövetkezendő években. Erre alakult a Sakál csapat, de még forr a dolog. Szívesen várok olyan utazómániás vadállatokat mint én. :DDD. Nem link, jövök-megyek társakat keresek ezekhez a progikhoz. Jó lenne ha összeállna egy 5-6 fős csapat, akikre lehet számítani ha menni kell :DDD.
1.Tornyi
2.Photonic
3.Hondalaci
4.BlueHornet
5.Ridingsoul?m
Garantált a hangulat
Nem lesz az sok? Mondjuk nem értem idén miért nem lehetne még szervezni valami összejövetelt,azért mert vége van a nyárnak attól még megy tovább az élet.
Egyébként jövőre szeretnék összehozni egy hosszabb túrát, max 6 motorral a tempó tartása miatt. A Cél: Ausztria-Grossglockner lesz. Előreláthatólag 3 nap, 1 oda, 1 ott nézelődés, 1 haza.