Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahham, egy kis falu Ausztriába. 1-2 ilyen különlegességnél szeretnék egy mocis képet a falutáblánál.
Pl a haver Öcsi becenevű, létezik egy Öcs falu itthon, nem messze Bakonytól, odaáll mocival, fekete ragasztószalaggal kap a tábla egy i-betűt és mehet a fotó :XD. Persze nem rongálunk, leszedjük az i-t
Most esik le! Fucking? Így hívják a várost?
Pécs és Orfű környéke nagyon szépés pár rossz szakaszt leszámítva az út se rossz... Orfű mellett viszont van egy Kőrőstől komolyabb szerpentín! Kb 4-5 Km. Fasza aszfalt ott volt a Suzuki meg a KTM tesztnap is! Meg a 1098ast is ott próbáltam ki! Vannak rajta tempós kanyarok ,meg ilyen kb 50-60as visszafordítók is! Szóval király! Oda szívesen elmennék!
Van pár ötlet pl: Rohonc, vagy a H ring esetleg vagy Pécs környéke
Jövőre Fucking-ba is kimegyek :D
Tőlünk 500 km. Ausztria!
Ejj hát.
Valahol Tatabánya után kicsit Észak-Keletre, Pest Keleti határában.
http://maps.google.com/
Piliscsaba alatt :D
nem segítettél! hol van Tinnye?
Néztem időjárást! Pénteken és szombaton elvileg esős idő lesz és kicsit lefog hűlni a levegő! Vasárnapra 19-25C° lesz és eső nuku! Jó motoros idő igérkezik!
Üvegtigris Tinnye mellett van! Oda ne merjetek menni nélkülem :XD!
Erről van szó!

Ez az Üvegtigris dolog hol is van már hallóttam róla a Lacitól de nem voltam még ott!
Söfőrtől függ az egész. Hiába van 180 Le-s gép alattad ha félsz tőle. Amikor jöttünk haza Bakonyból akkor az R1-esnek maccsa sem volt utánam, mindig én vártam be. Persze ebbe közrejátszott hogy ő nem tudott mindig kijönni előzni mikor én, de hát a gyors tempó nem is arról szól. Volt egy 600F is. Ő nagyon nyugis mocis. Általában úgy megyünk hogy előre megbeszéljük, mivel az utat mindig rám bízzák, hogy ha valakit elkap a mocizás heve, akkor had menjen. A legközelebbi letérőnél, elágazónál, körforgalomnál bevárja a többieket. Lehet cigizni stb... Persze a nagyobb csapatoknál a tempónk nekünk is 100-120. Ausztriába is a Chopperek mentek elől, ők diktálták a tempót mi a végén mentünk a sportmotorokkal, de vegyes gépeknél túra közben ez így jó, hisz a végén kell nagyobb tempót utazgatni nem az elején. Nem férsz be mindenhova, a csapathoz mégis fel kell zárkóznod, le tudsz maradni ha kicsit tempósabban szeretnél menni stb... Szóval az egész szervezés/megbeszélés kérdése. A lényeg hogy előre tudja mindenki a célt és a megállókat.
Nah szép estét motorosok!
Szóval vasárnap túra?
Én benne vagyok!
SZóval akkor hova lenne az út? Balaton megkerülése nevezetesebb helyek látogatása közben!
PL Tihany és még az ötletek jöhetnek!
Szóval ki jönne?
Vagy hova?
Üvegtigris is jóóó!

Névsor:
1. Tornyi és párja Indi
2.
3.
.
.
.
..
Szerintem nem arról van szó, hogy különbség van a 600-as és az ezres közt, bár van és ez tagadhatatlan
A motorozásról magáról van szó, én sem azt írtam, hogy 80-al kell menni, de nem is 170-el.
Én 100-at szoktam menni általában,de ha jó a szakasz akkor tartom a 120-at például, ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám 200-ig felhúzni a sebességet, csak nem látom értelmét, pláne most ugye egy túráról beszélünk.
Én megértem Tomi hogy tépnéd neki, és biztos jól is mész,én meg nem megyek úgy,és ennyi
Max majd sörözünk utána
Nem hiszem hogy nézik itt a videókat eddig még nem hallottam ilyet hogy becsengetett volna a rendőr hogy hé nem te tettél fel videót a sportmotorra?
Őrült vagy? Csak egy ilyen motor van Magyarországon! Mit gondolsz mennyi ideig fog tartani a zsaruknak megtalálni?
Köszi ez jól esett...
Szerintem nincs semmi baj a Tomi motorozós tempójával ő sem húz egyenesekben nyélgázt max kanyargós uton húzza neki egy kicsit de ha ügyes vagy akkor egy 600 assal körbe tudsz motorozni egy 1000 est és ezt nem én találtam ki a Tomi is azt mondta hogy egy 600 assal körbemotorozza magát pályán hiába van r1 e és én hiszek neki nem szokott hülyeséget mondani
Faterok motoron
Hey good video when it will be a record where the tank and the camera can see the clock km
Blade te miről beszélsz? Szarrá forgatni egy 600ast hogy tudjon együtt menni az enyémmel? Kapj már a fejedhez! Kérdezd meg a Lacit mikor nem tudtunk együtt motorozni! Szerinted tényleg van különbség utcán egy ezres és egy hatszázas között? Elárulom hogy semmi! Én amikor 600as hornetem volt akkor is 600as és 1000es sport motorosokkal szoktam együtt motorozni... Itt nem arról van szó hogy én a-b ig 200al megyek csak szeretem ha lendületesen megyünk... És mutassam meg hogy mi aza nagy tempó? Te nem szoktál velünk jönni mi hívtunk ,amúgy szívesen motorozok veled még nem találkoztunk úgy se de én csak este fél7 -7 körül érek rá... Bár szerdán már korábban is! Majd itt megbeszéljük...
Oksi,és pontosan mikor? Ird meg légyszives.
Rajta van az adatlapomon a mail cimem:)
Tuom de gyere csak nyugodtan
Laci. ...nem 180-ra gondoltam